Küfür görmezden gelinmeli mi ?

siz sevdiğiniz insandan sırf kabul görmek için sevmediğiniz bir üsluba alışmışsınız ama o sizin sevmediğinizi bile bile bu şekilde konuşmayı size kabul ettirmiş. gırgır goygoy yapılır tabi ki ama kullandığı cümle hoş değil. bu şekilde giderse de saygısızlık diz boyu olur. yarın öbür gün sinirlendiği bir şey için de çok rahat kullanabilir.

Benim rahmetlide ederdi ama öyle şakasına fln konuşurken değil sadece sinir anında cokta küfür kullanmaz goy goy yapıyoruz küfür edeyim kafasında değil hatta benim ağzım ondan daha bozuktu bana çok kızardı agzina böyle şeyler yakışmıyor diye ama şöyle söyleyeyim bi zaman snra aranda saygi kalmıyor inan ciddi ciddi al karşına konuş etrafına nasilsan banada oyle ol de baktın ki hala aynı ilişkini gözden geçir

Niye başka bi odaya gidip efkarlanıyor, sorunlu mu?
Geyik diyorsunuz da geyik böyle yapılmaz ki. Adam çok sıkıntılı bir tipe benziyor. Böyle 'ben çok acılar çektim dün dünya alem benle ilgilensin, heyy acılarımı görün ben küçük emrahım' diye bangır bangır bağıran hep de haklı ve mağdur adamlar olur ya, ben onlara benzettim. Küfre hiç değinmiyorum bile, hunililerin karikatürü var "bak şurdan sktr git" diye, ona öykünmüş ama becerememiş, kankaya falan yapılır bu espri, sevgiliye de böyle ergen espriler(!) yapılmaz ya. Bi de burnu düşse almaz bu, hiç arayıp da ayıp ettim dememiş. Yorar sizi bu ilişki.

Bu şaka gırgır değil emin olun öyle bir durum olursa sergileyeceği davranışı resmen söylemiş çocuklar kalır sen gidersin demiş yutturun ona o lafı ve ayrılın

Bosanirsın gidersin lafı zorunuza gideceğine Etrafına veya size cool, şirin görüneceğim diye ettiği küfürler zorunuza gitmeliydi..

Taviz tavizi doğurur. Küfür eden adamla evlenilmez de çocuk da büyütülmez!

Sinirlenince size söver, yetmez döver. Net.

Öfke problemi yok desem inanır mısınız ? Hayır çünkü var. Geçen salak saçma bi sebepten dolayı bana kızdı ama inanın neye kızdıgını bile anlamadım, trafikte direksiyona vururken gözlüğüne denk geldi ve gözlüğünü kırdı. Ben şok oldum otobandaydık inemedim sakinleşti özür diledi sonrasında ama bu olay bile gözümün önünden gitmiyor.

Cizirti sizin kadar net bi cıkarım yapan yok. Onu tanımlamışsınız tamamiyle böyle burnu düşse almaz. Almadı hatta.

Konuştuk yazdı doğrusu, yine olayı baska yönlere cekti özür diledi ama nasıl dilemek yok yere diledi sözde çünkü şaka goygoy yapıyormuşuz ben ciddiye almışım. Bundan sonra benim her dediğimi uzatıp altında anlam arayacakmış görmezden gelmeyecekmiş peh.!

Ben yoruldum kendimi anlatmaktan dedim dün de bugun de kötü bir gece oldu dedim, yazmazsam üzerine alınma toparlanmak istiyorum umarım anlayıs gösterirsin dedim.

dediği şey '' işte bundan korkuyordum böyle olacağı belliydi hırpaladım üzdüm seni, önce kendini düşün toparlan ve senin için en iyi kararı al.'' dedi.
Ayrılmak istiyorum desem diyeceği şey bu ben baştan beri biliyordum ben işe yaramaz bi adamım sevilmeye layık bile değilim seni hep üzdüm diyecek bana. Sürekli dediği şey seni kaybetmekten korktugum için kendimi alıştırıyorum böyle durumlarda beni bırakıp gideceksin diye korkuyorum saçma sapan davranıp savunma mekanizması oluşturuyorum diyor. Of ben ne yapayım, bi kaç hafta yazmayıp kendimi dinleyeceğim.

Keşke burada yazılanları özümseyerek okusa ve yapmasa..

Bir tanidiğim aynen böyle, onu manipüle eden, ağzı laf yapan ayrıca arada küfür eden sevgilisiyle evlendi ve hayatının hatasını yaptığını şimdi anlıyor ..

Ufak ufak argo kelimeler, küfüre, küfürler şiddete dönüştü..
Çocukları bile babasından korkuyor 7 yaşında ki çocuk babasının bulunduğu odada durmuyor..Şimdi bu kadının hatasını çocuk çekiyor;(

Baskalarına abartı gelebilir ama benim için boşanma sebebidir eşimde çok iyi bilir bunu bide sürekli o tarz konusacak maçta bile küfür ettiğinde çok sorun çikarmışlığım vardır konuşmasını bilmeyenin yanımda yeri yok aman ne komik konuşmalar iğrenç ya

Size de vurur. Bunların farkına varsın değişsin madem kendini acırdırmasın boş boş.

Hala ne yapayım diyorsunuz ya. Sevgiliniz sıkıntılı ama sizde normal değilsiniz.

Herşey ayan beyan ortada ayrılalım demeye korkuyorsunuz.

Buda başka türlü bir sıkıntı.

Gözlerim büyüdü okurken. Bu şakalaşmamı şimdi,seviye yerlerde.konuştuklarınızın nesi komik? Goy goy nedir?
İlişkinizde biraz saygı olsun,bir seviyeniz olsun,avam kelimeler,saygısız diyaloglar.....
Ben olsam bu adamı terkeder kendimi de acilen geliştirirdim

Küfür görmezden gelinmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…