Öfke problemi yok desem inanır mısınız ? Hayır çünkü var. Geçen salak saçma bi sebepten dolayı bana kızdı ama inanın neye kızdıgını bile anlamadım, trafikte direksiyona vururken gözlüğüne denk geldi ve gözlüğünü kırdı. Ben şok oldum otobandaydık inemedim sakinleşti özür diledi sonrasında ama bu olay bile gözümün önünden gitmiyor.
Cizirti sizin kadar net bi cıkarım yapan yok. Onu tanımlamışsınız tamamiyle böyle burnu düşse almaz. Almadı hatta.
Konuştuk yazdı doğrusu, yine olayı baska yönlere cekti özür diledi ama nasıl dilemek yok yere diledi sözde çünkü şaka goygoy yapıyormuşuz ben ciddiye almışım. Bundan sonra benim her dediğimi uzatıp altında anlam arayacakmış görmezden gelmeyecekmiş peh.!
Ben yoruldum kendimi anlatmaktan dedim dün de bugun de kötü bir gece oldu dedim, yazmazsam üzerine alınma toparlanmak istiyorum umarım anlayıs gösterirsin dedim.
dediği şey '' işte bundan korkuyordum böyle olacağı belliydi hırpaladım üzdüm seni, önce kendini düşün toparlan ve senin için en iyi kararı al.'' dedi.
Ayrılmak istiyorum desem diyeceği şey bu ben baştan beri biliyordum ben işe yaramaz bi adamım sevilmeye layık bile değilim seni hep üzdüm diyecek bana. Sürekli dediği şey seni kaybetmekten korktugum için kendimi alıştırıyorum böyle durumlarda beni bırakıp gideceksin diye korkuyorum saçma sapan davranıp savunma mekanizması oluşturuyorum diyor. Of ben ne yapayım, bi kaç hafta yazmayıp kendimi dinleyeceğim.
Sizi biraz kararlı dik duruşlu görünce nasıl da vicdanınıza oynuyor. Sağlıklı hiçbir insan şu cümleleri kurmaz. Sizi sindirerek, baskılayarak o işe yaramazsa vicdanınıza oynayarak yanında tutmaya çalışıyor. Bakın bu dünyaya hiç bir erkeği iyileştirmeye gelmedik, bizim öyle bir misyonumuz yok. Bu adamın ciddi sorunları var, efkarlanırım dertlenirim demesinden belli. Ama bu sorunlarını tek başına halletmesi gerek, sizin yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Sevgisiz büyümüş sanırım ama sizin hiçbir suçunuz yok. Siz de her kadın gibi sağlıklı bir ilişkiyi hak ediyorsunuz.
Manipülatif bir adamdan ayrılmanın ne kadar zor olduğunu çook iyi bilirim. Burda 'ay sen hala ayrılmadın mı?' der çoğu insan, sizi düşündükleri için derler evet ama o iş öyle kolay değildir, çünkü sizin çoktan algılarınızın ayarı bozulmuş, ne doğru ne yanlış ayırt edemez olmuş, kendinizi suçlamalara başlamışsınızdır. Tebrikler 'manipüle edilmişsiniz'
Size verebileceğim tavsiye evliliği kesinlikle ama kesinlikle ertelemek, görüşme sıklığını azaltmak, her öfke patlamasına ve kabalığına anında dik duruşlu bir tavır sergilemek ve uzman desteğiyle kendi öz saygınızını yeniden kazanıp ilişkiyi noktalamaktır.