Kaybetme korkusu çok fazla var ama bunu dile getirdiği an konuyu çeviriyor. Sen de git, beni annem ablam bırakmışken sen neler neler yaparsın dedi mesela bu zoruma gitti, bana bunu demişken bile hala telefonda sakin kalmaya ağlamasını duyunca bu cümleleri duyunca yanında olduğumu hissettirmeye calısırken.. Ben güçlüyüm gidersen de yıkılmam zaten gideceksin çekemiyormuşsun ya beni, toparlanmak istiyormuşsun ya toparlan ayrılık mesajını atacaksın biliyorum diyip durdu.Anladım. Mantıklı bir yoldan ilerliyorsunuz. Şimdiden ağzına bu lafları alan kişi evlenince neler söyleyebilir neler yapabilir inanın tahmin bile edemedim. Ağlama olayına cok bakmayın. Erkekler gözyaşını silah olarak kullanmayi iyi bilir. Mahcubiyetten öte kaybetme korkusu tabiri caizse Yusuf Yusuf olmuştur...
İyyy size saygısı yok zerre kadar ağzından çıkan sozun ne anlama geldiğini bilmeli insan kime .... Sin de gideceksin diyor bu bir...ikincisi şimdiden böyleyse evlenince bı milyon daha fazla küfür eder hakaret eder çocuğunuz olur oda küfür hakaret ortamında büyür ...berbat bir hayat...sevgiliyken gerizekalı demişti ayrılmadım mal gibi ..3 gün açmadım telefonu sadece ..sonra evlendikten sonra o gerizeky lafı s..iyi ol git ...şerf...Z a.di daha nice küfürlerle gebeymis megersem bilemedim ..bizim ailede küfür edilmez asla bende nefret ederim sonra çocuk elimde boşandım vs vs ...üstelik psiman bile değil saygısız herif hadi küfrü sineye çekeceksin hemen sana kapıyı gösterip ayrılmaya getirmiş ..evlenirsin ikinci gün bosanalim der berbat bir karakter ..hayatını mahfetmek istiyorsan yapış ayrılma.
şsınızdır
Bu arada bana şiddet hakaret daha nice pislikleri yapan sahsiyette sevgiliyken ağlayıp ayrılmayalım derdi o yüzden bu tür duygusal manipülasyonlara inanmayın asla
Ihııı. Olmaz bu adamdan. Evet giderim deseydin. Haddini bilerek hareket etmezsen çevrende ki herkes gider deseydin hatta.Kaybetme korkusu çok fazla var ama bunu dile getirdiği an konuyu çeviriyor. Sen de git, beni annem ablam bırakmışken sen neler neler yaparsın dedi mesela bu zoruma gitti, bana bunu demişken bile hala telefonda sakin kalmaya ağlamasını duyunca bu cümleleri duyunca yanında olduğumu hissettirmeye calısırken.. Ben güçlüyüm gidersen de yıkılmam zaten gideceksin çekemiyormuşsun ya beni, toparlanmak istiyormuşsun ya toparlan ayrılık mesajını atacaksın biliyorum diyip durdu.
Bu tavırları yüzünden kaybetmiş kaybedebileceği kadar insanı, kaybetmekten korktugunu soyluyor ama ona göre davranmayı da bilseydi keşke..Düşman olmadığımı anlamalıydı onu hırpalamak üzmek için birlikte olmadığımı.Ihııı. Olmaz bu adamdan. Evet giderim deseydin. Haddini bilerek hareket etmezsen çevrende ki herkes gider deseydin hatta.
Anne babasıyla ne yaşadı ne etti bilmiyorum ama bu asla ona hadsizlik yapma hakkı vermez. Ve bunun bilincinde olmazsa kaybedecegi tek insanda sen olmazsın zaten o yüzden rahat ol.
Eee sende az çok haberdarsın durumdan o zaman eflatun :) Niye bile bile lades diyorsun ki ? Onlarca kişiyi kaybedip kendine çeki düzen vermemişse bundan sonra o iş yaş direk. Sözle korkmasın özle korksun. Davranışlarına dikkat etsin. Yapıyor mu yapmıyor. O zaman yallah. Bu tür insanlar böyle çevresini kırıp kusturup sonra yalnızım edebiyatı parcalayanlar oluyor sanırım.Bu tavırları yüzünden kaybetmiş kaybedebileceği kadar insanı, kaybetmekten korktugunu soyluyor ama ona göre davranmayı da bilseydi keşke..Düşman olmadığımı anlamalıydı onu hırpalamak üzmek için birlikte olmadığımı.
O aşamalarından sonra terapiye gitmiş psikoterapi seanslarına ilaç kullanıyormus bırakmış çok çok iyi gelmiş bitirmişler doktoruyla anlaşıp. Bana hep der sen en güzel zamanımda hayatıma girdin eski halim olsa asla durmazdın yanımda diye. Geçenlerde yine böyle giderse başlamak zorundayım bunu istemiyorum ilaç düzenimi mahvediyor, tezimi yazmam odaklanmam lazım diyordu.Eee sende az çok haberdarsın durumdan o zaman eflatun :) Niye bile bile lades diyorsun ki ? Onlarca kişiyi kaybedip kendine çeki düzen vermemişse bundan sonra o iş yaş direk. Sözle korkmasın özle korksun. Davranışlarına dikkat etsin. Yapıyor mu yapmıyor. O zaman yallah. Bu tür insanlar böyle çevresini kırıp kusturup sonra yalnızım edebiyatı parcalayanlar oluyor sanırım.
Şimdi ben de az çok o yollardan geçtim. Ama amacım degismekti. Hatanın bende olduğunun farkindaydim. Senin ki de hatanın kendinde olduğunun farkında... O ilaçlar durduk yere verilmiyor sonuçta. Birşeyler değişsin istiyorsa bazı şeyler yaşanmalı. E o zaman yalnız bırak bakayım. Bir toparlasin kafasını. Ama ben olumlu konusamayacagim yine de...O aşamalarından sonra terapiye gitmiş psikoterapi seanslarına ilaç kullanıyormus bırakmış çok çok iyi gelmiş bitirmişler doktoruyla anlaşıp. Bana hep der sen en güzel zamanımda hayatıma girdin eski halim olsa asla durmazdın yanımda diye. Geçenlerde yine böyle giderse başlamak zorundayım bunu istemiyorum ilaç düzenimi mahvediyor, tezimi yazmam odaklanmam lazım diyordu.
Bu konuşmama ara verme süreci kendine dönüp bakmasını sağlar çünkü kendi talep etti. Dediğiniz gibi farkında olmadan kırıp döküp sonra ben yalnızım diyor.
Ya şöyle olsaydı böyle olurdu fasa fişo ..saygı heryerde saygıdır ...evlenince ne imtihanlardan geçiyorsun ..o acidigin adam bir ayıya dönüşüyor ve seni iliklerine kadar sömürüyor ...bende ilk eşime çok acıdım .. işi olmamasına acıdım ..çirkin olmasına acıdım ( içi yüzüne yansımış) ..güzel konuşamamasina acıdım, görgüsüz davranışlarına bile acıdım yazık ogrenememis dedim vs vs ... Oda acidigim ve acıdigim için evlendigim adam bana neler yaptı ..acıma arkadaşım üzülme bu erkeklere ...şu anda başka biriyle çok huzurlu mutluyum aşığım seviyorum seviliyorum ...ama işte buralarda ona benzer özelliğe sahip adamciklar görünce çok sinirleniyorum ben yandım kimse yanmasın istiyorum..olmuyor olmayacak çoğu kişi akıllı olanlar hariç kendileri tecrübe edip acı çekecekler illa ki .Yukarıda son mesajımı okumanızı istiyorum. Son halimiz bu. Evet duygusal bir manipülasyon şuan ona belli etmedim ama çok üzülüyorum haline şuanda, ben ailemleyim beni seven bir aile, o hep yalnız tek basına. Haklısınız bunu diyebilen insan evlenince neler neler söyler. Bunu söyledim sen şimdiden bana bu cümleyi kurabiliyorsan ileride her zaman modum yüksek olmayacak sana ters bi cümle kurdugumda bunu diyebilirsin bana dedim, sana inanmıyorum bunu nasıl ciddiye alıp evliliğe yorabilirsin dedi yanında bunu mimik yaparak gülerek desem ikimiz de gülerdik ama telefonda olunca işler ne boyuta geldi dedi sürekli.
Küfür önemli değil bizde eşimle küfürleşiriz bazen hatta ben küfür edince kavga bile ediyor bile olsak güler hep...o ayrıKızlar ilişkimde bu sorunda fazlasıyla takılı kaldım. Küfrü görmezden gelmeli miyim ?
Erkek arkadaşım dışarıya, iş ortamındaki kişilere, tanımadığı insanlara vs. karşı seçmece kelimelerle konuşur, uslup, diksiyon olarak muhteşemdir. Ben küfür eden küfürlü konuşan bir insan asla değilim aile ortamım arkadaşlarımda böyledir. Ama ( kendime de kızıyorum bu noktada ) o o kadar fazla ediyor ki şakalarında, cümlelerinde hepsi şakayla karışık küfürler. Küfür saygı saygısızlık belirteci değilmiş onun ahlak kurallarına göre. Küfür eden saygısız bir insan değil ona göre. Bunu bana öyle empoze etti ki ben bile bazen mesajda cümlelerimin sonuna ekliyorum, o gülünce ben de gülüyorum onun tarafından daha da kabul görmek nedense mutlu ediyor beni. Çok seviyorum ya..
Neyse olay şu; dün akşam sohbet ediyoruz hayal kuruyor gibi bir içerik gırgır goygoy diyebiliriz. İlerisinden konuşuyoruz o da ''ben sigaramı alır odama geçerim şarkımı açarım azcık dertlenirim.'' dedi. Ben de '' yahu hep dertlenecek misin ömür boyu, sürekli dertli adam hiç çekemem.'' dedim gülerek . O da ''boşanırsın, çocuklar evde kalır.'' dedi yine gülüyoruz buraya kadar. Sonrasında bana şu cümleyi kurdu yine gülerek '' valizini toplayıp şurdan s.ktirip gidersin'' edeceğin lafı biliceksin sen dedin istemem diye dedi.
Ben gereken cevabı verdim bu cümle şakayla bile olsa edilecek bir cümle olmadığını bana bu şekilde konuşamayacağını belirttim. O da askım gırgır yapmıyo muyduk bu ne biçim tepki atmıyorum laf falan sana iyi geceler diyerek cevap verdi. Yazmadım. Tüm gün yazmadım o da yazmadı. Yazmayacağım da.
Yazarsa hatayı benim üzerime yıkacağından eminim, goygoy yapıyordum ciddiye aldın sana şaka yapılmıyor diyecek ben suçlu ilan edileceğim sonra. Haksız mıyım tepkimde ? Bunu nasıl devam ettirebilirim ? Boşanırsın demesi bile zoruma gitti. Ne kadar kolay kurulabiliyor böylesine bir cümle. Ki ağzımızdan bir kere bile ayrılık cümlesi çıkmamışken bu zamana kadar söylediğim bir cümleyi ayrılığa yorup ne kadar kolay kullandın ayrılık kelimesini demişti bana. Şimdi şakasına boşanırsın gidersin diyebiliyor.
Ben de böyle diyorum kendime fazla yüz verdim fazla rahat yanımda.Aşırı yüzgöz olma bizzat budur
O şunu savunuyor; etrafındaki evli arkadaşlarından örnekler verip adam eşinin yanında tamam karıcım peki karıcım diyip dışarıda küfürbaz, karısını çok seviyor görünüp dışarıda ne yapıp ettiği yatıp kalktığı belli olmayan ( ki sadece iş ortamından diye görüşüyorum mecburen eşinin yüzüne bakamam çünkü diyor ) insanlar varken, ben rol yapmıyorum oynamıyorum şaka yaptım sadece böyle düşünen adam bunu yapacak adam söyler mi bu şekilde ifade eder mi dedi konuştuğumuzda. dışarıda neysem yanında da oyum, küfür etmeyeceğim benim için rol yapmak olacak ama bunu istiyorsun madem dedi.Ya şöyle olsaydı böyle olurdu fasa fişo ..saygı heryerde saygıdır ...evlenince ne imtihanlardan geçiyorsun ..o acidigin adam bir ayıya dönüşüyor ve seni iliklerine kadar sömürüyor ...bende ilk eşime çok acıdım .. işi olmamasına acıdım ..çirkin olmasına acıdım ( içi yüzüne yansımış) ..güzel konuşamamasina acıdım, görgüsüz davranışlarına bile acıdım yazık ogrenememis dedim vs vs ... Oda acidigim ve acıdigim için evlendigim adam bana neler yaptı ..acıma arkadaşım üzülme bu erkeklere ...şu anda başka biriyle çok huzurlu mutluyum aşığım seviyorum seviliyorum ...ama işte buralarda ona benzer özelliğe sahip adamciklar görünce çok sinirleniyorum ben yandım kimse yanmasın istiyorum..olmuyor olmayacak çoğu kişi akıllı olanlar hariç kendileri tecrübe edip acı çekecekler illa ki .
Siz hala bu adamla devam mı ediyorsunuz? Bitirirsiniz diye düşünmüştüm.O şunu savunuyor; etrafındaki evli arkadaşlarından örnekler verip adam eşinin yanında tamam karıcım peki karıcım diyip dışarıda küfürbaz, karısını çok seviyor görünüp dışarıda ne yapıp ettiği yatıp kalktığı belli olmayan ( ki sadece iş ortamından diye görüşüyorum mecburen eşinin yüzüne bakamam çünkü diyor ) insanlar varken, ben rol yapmıyorum oynamıyorum şaka yaptım sadece böyle düşünen adam bunu yapacak adam söyler mi bu şekilde ifade eder mi dedi konuştuğumuzda. dışarıda neysem yanında da oyum, küfür etmeyeceğim benim için rol yapmak olacak ama bunu istiyorsun madem dedi.
Seni manipüle edip kandırmaya çalışıyor hala kendine ve ilerde olacak evladına azcik değer veriyorsan bu konuşmayı bitirir engellersin ama bu dediğimi çok az kişi yapar onlarda hayatta acı çekmeden huzura mutluluğa kavuşan exstra akıllı insanlardır ..ben malesef tecrübe edip öğrendim buradan görebiliyorum bir çok şeyi ..bak benim 2. Evliliğim ve eşimi tanımadan önce böyle bir adam olduğunu hayal bile edemezdim ... çünkü diğer yaratıkta derdi ben neysem oyum bilmem ne ..o halde sen onu bu haliyle kabul etme neden etrafındaki berbat insanları gösteriyor diyor ki ben kötünün iyisiyim işte kabul et beni diyor ama gerçek bu değil ..gerçek onunda vasat biri olduğudur... Eşim bana huzur, aşk ..bu dünyada ne istediysem fazlasını veriyor ...ben geçinmesi kolay bir insan değilim hele hamile olunca veya lohusalıkta iyice berbat biri haline geliyorum kendimi biliyorum zor biriyim ama çabalıyorum orası ayrı ...bak hamilelegim bütün huysuzluklarima rağmen sağlık sorunu harici çok huzurlu geçti .. logusaligim ise hayatımda yasamadihik huzuru mutluluğu aşkı yasadim hepsi eşim sayesinde oldu ..evde bir huzuru ve mutluluğu erkek verir ..o sizi sever sayar sabrederse romantiklik yaparsa kadın mutlu olur ve neşe saçar..çocuklarına neşe sacar...ilk evliligimde ise hamilelegim ve lohusaligim hep ağlayarak perişan halde geçti hayatımın en berbat gunleriydi ... ölmek istiyordum ..bak işte ..aradaki fark oysaki ikisindede aynı ben ...konuşmaya devam ettikçe seni etkileyecek ...bırak onu başka insanlara kapını aç..tani çok iyi tani en iyisi bir yerlerde var onu bulana kadar tani ve hatasini görünce ayrıl duzelmesini bekleme .. düzelecek kritik dönemi geçmişler , düzelteceğim diye gençliğini boşa harcama ...yaşlanınca pişman olursun ..hazır düzgunu varken gerek yok.O şunu savunuyor; etrafındaki evli arkadaşlarından örnekler verip adam eşinin yanında tamam karıcım peki karıcım diyip dışarıda küfürbaz, karısını çok seviyor görünüp dışarıda ne yapıp ettiği yatıp kalktığı belli olmayan ( ki sadece iş ortamından diye görüşüyorum mecburen eşinin yüzüne bakamam çünkü diyor ) insanlar varken, ben rol yapmıyorum oynamıyorum şaka yaptım sadece böyle düşünen adam bunu yapacak adam söyler mi bu şekilde ifade eder mi dedi konuştuğumuzda. dışarıda neysem yanında da oyum, küfür etmeyeceğim benim için rol yapmak olacak ama bunu istiyorsun madem dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?