Küfür görmezden gelinmeli mi ?

Kufuru hatta belden asagi kelimeleri bile asla kullanmam ve kullanilmasindan da hoslanmam, cok sinirlendigimde agzimdan cikan kelimeler salak ve gerizekalidan ileri dahi gitmez. Ben bu tarz bi konusmayi asla kaldiramazdim herkes saygisini bilmeli uslubuna dikkat etmeli, sevgilinizin kullandigi uslupla saygili bi iliski yurutebilmeniz mumkun degil..

evet konuşursak şayet özür diledikten sonra tepkimi net bir dille söyleyip düzeltmesini isteyeceğim. Bir kaç kere bir daha küfür etmicem dedi seninleyken sen hoşlanmıyorsun demişti etmedi de sonra yine etmeye başladı. Tamam et ama bana yönelik böyle bir cümle kurma

Diğer konunuzu da anımsıyorum. İçinizi huzursuz eden bir şeyler var gibi hissettim okurken. Karşı taraf çok mu baskın karakterde, ağzı mi çok iyi laf yapıyor da siz sanki kendiniz haklı olduğunuzda içten içe emin olduğunuz halde o kişiyle konuşurken bunu yansitamiyorsunuz soru işaretleri arasında kaliyormussunuz, karşı taraf hep daha baskın kendi doğruları daha ağır geliyormuş gibi hissettim, yanılıyor muyum bilmiyorum. İlişkide karşı tarafın size karşı olan davranışlarını iyi gözlemleyin derim. Saygısı var mı bilmiyorum siz daha iyi gozlemlersiniz. Evlilik ve ilişkilerde en az sevgi kadar saygı da şart bence..

Bak bu bile sıkıntılı, kaç yaşına gelmiş adamın hayatında aile, akraba, dost, arkadaş kimse yok. Bu ürkütmüyor mu seni?

Normal bir insan olsa hayatında güzel iletişim kurduğu, paylaşımda olduğu birileri muhakkak olur.

Yeni yeni görmek değil, başka bir konu açmıştın onda bir sürü yorum yapıldı burada sana, sıkıntılı bir insan diye. Yani aslında kendini çok açık ediyor ama seni yeni gördüm diye diye nikah masasında bulacaksın kendini, yazık olacak.

Bence manipüle ediyor seni ya bak bugün nasıl cezalandırmış kesmiş iletişimi daha önce de yaptı sen kabul edene kadar trip atıyor, seni önemsese konuştuğuna dikkat eder. Daha önce de çok yazıldı sana bu adam mutlu etmiyor ki seni.

Tam da dediğiniz gibi, haklı bile olsam konuştugum zaman öyle şeyler söylüyor ki kendimi sorguluyorum gerçekten haklı mıyım yok sanırım değilim diyebiliyorum.

Cok haklısınız saygı cok önemli, küfrü saygı dahilinde tutmadıgı için ona göre bana çok saygılı. Ben dün akşamdan sonra saygının oldugunu dusunmuyorum.
Diyor ki ettiği zaman; hayatımda bi sen varsın zaten konuştugum ondan konuşurken mecbur ediyorum arkadaşım mı var küfürlü konuştugum yok ki diyor. Böyle söyleyince de ben üzülüyorum, yalnız çünkü.

O küfür edip siz seviyorum diyerek ilk baştan anlayış gösterince adam durması gerektiği yeri bilememiş. Ama sorun bu değil. Çünki ne olur olsun böyle ağır küfürler edilmemeli. Şimdiden böyleyse sonrasını artık düşünmek zor. Zaten bir konuda da bundan eş olmaz demiştim galiba

Eflatuna sayfalarca yazdık yelkenli alıp gidecekmiş palavra , akademisyen değil mi bu adam ne yelkenlisi karadenizde balığa çıkacam dese neyse. Kandırıyor eflatunu

Eflatuna sayfalarca yazdık yelkenli alıp gidecekmiş palavra , akademisyen değil mi bu adam ne yelkenlisi karadenizde balığa çıkacam dese neyse. Kandırıyor eflatunu

Evet kendimi bundan sucluyorum baştan koydugum tepkiyi sürdürecektim. Taviz verdim etsin küfür ne olacak dedim al başıma geleni.

Yapar o, bi anda bırakıp gider öyle bi yapıda, kafası atmasın derler ya o cins.

Bana daha sevgiliyken askerde küfür etti diye 5 senelik ilişkimi bitirdim gözümü kırpmadan hem de adam askerdeydi.Umrumda da olmadı.Ağzından çıkanı duyacak.Son pişmanlık da hiç fayda etmedi.Umarım anlatabilmişimdir.

Açıkçası böyle birinin yalnız olmasına hiç şaşırmadım
Ben de çok düşündüm, babası yok tamam abla baska ülkede tamam anneyle gorusmuyor tamam. Ama kalan tüm insanlar mı kötü tüm arkadaşlar mı kötü ?

Ha hiç mi yok var yine arkadaşı samimi oldugu 3 4 tane. Ama diğer herkes ona göre çok kötü insanlar hep eleştirir hep.

cok guzel anlattınız da bende bunu yapabilecek cesaret yok.

Sizde buna zemin hazırlamışsınız. Onla beraber argo konuşarak. Kesin ve net tavrınızı belirtecektiniz.
daha evlenmeden boşanmanın lafını da açması çok mantıksız.
erkek arkadaşınız her şeyle dalga geçen, ciddiye almayan bir karakter. Evlilik müessesine uygun bir profil değil.

Sen çocuğa yüz vermişsin , en başta katı olsan böyle olur muydu
Yüz verdim.
Asla bırakmayacağıma alıştırdım neden ? Çünkü o çok yalnız, çünkü o sevilmemiş çünkü o kötü bir çocukluk yaşamış. Güven verdim.
keşke katı olsaydım bundan sonra olacağım ama inanır mı bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…