evet konuşursak şayet özür diledikten sonra tepkimi net bir dille söyleyip düzeltmesini isteyeceğim. Bir kaç kere bir daha küfür etmicem dedi seninleyken sen hoşlanmıyorsun demişti etmedi de sonra yine etmeye başladı. Tamam et ama bana yönelik böyle bir cümle kurmaBundan sonra küfürden hoşlanmadığınızı daha fazla dile getirin. Bakın işte size zararını göstermeye başlamış küfürleri.
İleride bu küfürler boyut değiştirip sizi daha fazla üzecekler. Umarım karşınızdaki üslubunu düzeltecek biridir. Yoksa böyle bir adamla sevgili dahi olmayın , arkanıza bakmadan kaçın derim
Diğer konunuzu da anımsıyorum. İçinizi huzursuz eden bir şeyler var gibi hissettim okurken. Karşı taraf çok mu baskın karakterde, ağzı mi çok iyi laf yapıyor da siz sanki kendiniz haklı olduğunuzda içten içe emin olduğunuz halde o kişiyle konuşurken bunu yansitamiyorsunuz soru işaretleri arasında kaliyormussunuz, karşı taraf hep daha baskın kendi doğruları daha ağır geliyormuş gibi hissettim, yanılıyor muyum bilmiyorum. İlişkide karşı tarafın size karşı olan davranışlarını iyi gözlemleyin derim. Saygısı var mı bilmiyorum siz daha iyi gozlemlersiniz. Evlilik ve ilişkilerde en az sevgi kadar saygı da şart bence..Geçenlerde yaşadık. Bir konu hakkında hoşlanmadığım bir şeyi söyledim. Askım şuan bu dediğini ciddiye almayayım gece gece muhabbet cıkmasın canımız sıkılmasın diye kapattı üstünü. Ertesi gün sorar neden canım sıkkın dün gece konusmak istemedim şimdi konuşalım desin diye bekledim yine demedi.
Bak bu bile sıkıntılı, kaç yaşına gelmiş adamın hayatında aile, akraba, dost, arkadaş kimse yok. Bu ürkütmüyor mu seni?İnanın yeni yeni görmeye başladım. Yakın arkadaslarımla paylasıyorum onlar da aynılarını söylüyorlar. Ben de farkındayım.
Sevgilime sorsan daha iki gün önce kurdu bu cümleyi benim hayatımda bi seni bi kendimi bi mustafa kemal atatürk'ü seviyorum başkası yok zaten diyor, aileye dair zaten kimse yok hayatında. sen bırakıp gidersen şayet yapacagım şey de belli diyor yelken alıp uzaklaşıcam buralardan, sen varsın diye bu birikimi yapıyorum seni mutlu etmek için mutlu bir aile kurmak için herşey diyor. Bunları derken bunları konuşurken de kafamdan atamıyorum bu çabasını..
İnanın yeni yeni görmeye başladım. Yakın arkadaslarımla paylasıyorum onlar da aynılarını söylüyorlar. Ben de farkındayım.
Sevgilime sorsan daha iki gün önce kurdu bu cümleyi benim hayatımda bi seni bi kendimi bi mustafa kemal atatürk'ü seviyorum başkası yok zaten diyor, aileye dair zaten kimse yok hayatında. sen bırakıp gidersen şayet yapacagım şey de belli diyor yelken alıp uzaklaşıcam buralardan, sen varsın diye bu birikimi yapıyorum seni mutlu etmek için mutlu bir aile kurmak için herşey diyor. Bunları derken bunları konuşurken de kafamdan atamıyorum bu çabasını..
Tam da dediğiniz gibi, haklı bile olsam konuştugum zaman öyle şeyler söylüyor ki kendimi sorguluyorum gerçekten haklı mıyım yok sanırım değilim diyebiliyorum.Diğer konunuzu da anımsıyorum. İçinizi huzursuz eden bir şeyler var gibi hissettim okurken. Karşı taraf çok mu baskın karakterde, ağzı mi çok iyi laf yapıyor da siz sanki kendiniz haklı olduğunuzda içten içe emin olduğunuz halde o kişiyle konuşurken bunu yansitamiyorsunuz soru işaretleri arasında kaliyormussunuz, karşı taraf hep daha baskın kendi doğruları daha ağır geliyormuş gibi hissettim, yanılıyor muyum bilmiyorum. İlişkide karşı tarafın size karşı olan davranışlarını iyi gözlemleyin derim. Saygısı var mı bilmiyorum siz daha iyi gozlemlersiniz. Evlilik ve ilişkilerde en az sevgi kadar saygı da şart bence..
Bak bu bile sıkıntılı, kaç yaşına gelmiş adamın hayatında aile, akraba, dost, arkadaş kimse yok. Bu ürkütmüyor mu seni?
Normal bir insan olsa hayatında güzel iletişim kurduğu, paylaşımda olduğu birileri muhakkak olur.
Yeni yeni görmek değil, başka bir konu açmıştın onda bir sürü yorum yapıldı burada sana, sıkıntılı bir insan diye. Yani aslında kendini çok açık ediyor ama seni yeni gördüm diye diye nikah masasında bulacaksın kendini, yazık olacak.
Açıkçası böyle birinin yalnız olmasına hiç şaşırmadımBöyle söyleyince de ben üzülüyorum, yalnız çünkü.
O küfür edip siz seviyorum diyerek ilk baştan anlayış gösterince adam durması gerektiği yeri bilememiş. Ama sorun bu değil. Çünki ne olur olsun böyle ağır küfürler edilmemeli. Şimdiden böyleyse sonrasını artık düşünmek zor. Zaten bir konuda da bundan eş olmaz demiştim galiba
Eflatuna sayfalarca yazdık yelkenli alıp gidecekmiş palavra , akademisyen değil mi bu adam ne yelkenlisi karadenizde balığa çıkacam dese neyse. Kandırıyor eflatunu
Ben de çok düşündüm, babası yok tamam abla baska ülkede tamam anneyle gorusmuyor tamam. Ama kalan tüm insanlar mı kötü tüm arkadaşlar mı kötü ?Açıkçası böyle birinin yalnız olmasına hiç şaşırmadım
cok guzel anlattınız da bende bunu yapabilecek cesaret yok.Bana daha sevgiliyken askerde küfür etti diye 5 senelik ilişkimi bitirdim gözümü kırpmadan hem de adam askerdeydi.Umrumda da olmadı.Ağzından çıkanı duyacak.Son pişmanlık da hiç fayda etmedi.Umarım anlatabilmişimdir.
Yüz verdim.Sen çocuğa yüz vermişsin , en başta katı olsan böyle olur muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?