Küfür görmezden gelinmeli mi ?

Bu nasıl bahane Allah aşkına? Mecbur muymuş küfürlü konuşmaya? Haa arkadaşı yok siz varsınız o zaman küfürü size edecek bu ne biçim mantık?

Sizi çok iyi anladım sanırım. Karsinizdaki kişi kendisini çok iyi savunup sizi kendinizden suphe ettirir. Siz bana kırmızı çizgilerinizi çok net anlatabilirsiniz, bana anlatırken mantıklı da gelir bu düşünceler size fakat aynısıni ona anlattığınizda öyle cevaplar verir ki siz içten içe kendi dusuncelerinizi bilirsiniz ama ne diyeceğinizi şaşırırsınız. Sanki siz çok detaycı, çok abartan biriymiş, sorun arayan biriymiş gibi hissettirir size. Benzeri başıma geldi.. Siz kendinizi kaptirmadan dikkat edin..

Bu nasıl bahane Allah aşkına? Mecbur muymuş küfürlü konuşmaya? Haa arkadaşı yok siz varsınız o zaman küfürü size edecek bu ne biçim mantık?
Yazdım ya küfür ona göre saygıyı belirlemezmiş. Ben bu saçma ahlak yargılarını bi kenara bırakamamışım sözde.

Bakın yanlış düşünüyorsunuz . Tamam et ama bana böyle cümle kurma diyorsunuz hala .

Küfür insanın ağzında alışkanlık olmamalı .
Bir kadın küfürü başkasına dahi edilse asla normal görmemeli . Trafikte, maçta, arkadaş ortamında nerede olursa olsun ben kimseye yakıştıramıyorum şu küfürlü konuşmaları . Özellikle eğitim görmüş insanların küfür etmesine asla tahammül edemiyorum

Eflatuna sayfalarca yazdık yelkenli alıp gidecekmiş palavra , akademisyen değil mi bu adam ne yelkenlisi karadenizde balığa çıkacam dese neyse. Kandırıyor eflatunu
Ay giderse de gitsin nereye gidiyorsa.
Kızı manipüle ediyor kimsem yok bir sen varsın
diye.
Niye olmadığı da çok büyük sorun zaten.

Biz ne dersek bir işe yaramayacak, evlilik sonrası açılan konuları okuyacağız hep beraber.

Kesinlikle dediğiniz gibi, manipüle etmek bile diyebiliriz. Evet artık bisey demeye korkan vaziyetteyim. Ona çekindim korktum dediğimde ne demek korktum ben ne yapıyorum diyip yine bana çeviriyor okları.

Dikkat edeceğim..

Eflatun bize şikayetlenip söyleniyor ama gün aşırı evlilik hazırlığıyla ilgili konu açıyor, yarın unutur herşeyi yine adamı öven bi girizgah sonrasında normale döndüğünü belli eden bi soru sorar. Boşuna çenenizi yoruyoruz bu adamdan ayrılamaz. Çekeceği çile var. Ben mutluluklar diliyorum artık

5 sene sevgililik, 10 sene evlilik toplamda 15 senedir berberiz eşimle. 2 evladımız var önce Allah'ın sonra bizim. Asla 1 günden 1 güne ağzından geri zekalı lafı bile duymadım en şiddetli kavgalarımızda bile. Benim en hassas olduğum konudur küfür. Onur kırıcı aşağılayıcı berbat bi his. Ne duymayı, ne de söylemeyi nasip etmesin rabbim. Bence küfüre sizde alışmayın, çok seviyorsanız sevgilinize de unutturun.

Eski konularini bilmiyorum ama bu konudaki cevaplari bana da ayni seyi dusundurdu.

Keşke en başından gülmeyip tavrınızı koysaydınız. Bundan sonra böyle şeyler duymak istemiyorum deyin ve sizde gülmeyin

Ayrilmak yerine özür bekliyorsun, özür adamin karakterini degistirecek mi.. adamin karakteri bu ozurle affetmekle karakter degismez sadece gizlenir o kadar..

Bile bile kendimi neden ateşlere atayım zorum yok ki kendimle ve hayatımla. Ona kalsa 3.ayda tanışacaktı ailemle ki yarın gel desem gelir. Ben de yaza tanıştıracaktım fakat son zamanki olaylardan sonra rafa kaldırdım bu düşünceyi. Dün yaşadığım bu olay da tuz biber oldu.

Çenenizi yormak olarak tanımlamayın lütfen hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum içten içe. Herkes farklı bir düşünce yapısı sunuyor bana aynı sonuç çıksa bile. Paylaşabileceğim çok arkadaşım yok o yüzden buraya açıyorum konuları. Bunları göz göre göre bir yuva kuracak değilim.

Erkek erkeğe muhabbette anlarım ama size karşı konuşmalarında bunu yapmamalı. Zaten evlenince yüz göz olunuyor bu sefer uçan toza saymaya başlayacaktır tartışınca ailenize kadar gelir bu saygısızlığı. Gerçi bunu saygısızlık olarak görmüyor kendisi ama böyle yetismediginiz gormediginiz için bu durum sizi fazlasıyla üzer. Yol yakınken bırakın bu saygısızı

Bu ilişkinin yolu yol mudur ?

Eflatun güzel kuzum beş ay önce bunları kime yazdık biz Bu senin konun değil mi

Kufur kullaniyorum ben ama her cumlenin sonuna kufur ekleyerek konuşmam.
Bazi durumlarda kufur uzucu, kirici olabilir. Kufur kullaniyor diye her durumda kufur edilemez ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…