• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket 'Küçükken size sorulduğunda ne olmak isterdiniz?'

'Küçükken size sorulduğunda ne olmak isterdiniz?'

• Ankete Katılan
    223
ben öretmen yada çevirmen olucakdim guya ola ola hiç hesabda yokken muhasebeci oldum iyimi kaydirigubbakcemile3

Doktor yada gazeteci:)
Doktor olmadimda, medya basin yayin okudum, her ne kadar gazeteci degilsemde girdim o sektöre:D

Annemin Yüzünden Polis Olamadım Diye Üzülürken..
Şimdi Sanki Farklı Bir Şey Yapıyorum.. :27:

Ben dr olucam derdim:1:
Bendende ne dr. olurmuşya kesin ameliyatlarda bayılırdım.

çok maymun iştahlıyımdır, her şeye aşnarım..
ressam müzisyen yoga eğitmeni yönetmen ve yazar olmak isterdim :61:
bi ara astrolog ve dilbilimci de olmak istiyordum, tüm dilleri öğrenecek, her ülkeye gidip herkesle anlaşacak, kültürlerini öğrenecektim..

sonuçta dilbilimci de oldum. ilk yazdığım dört mesleği ise hiç bırakmadım bırakamam da..
gece kulüplerinde çalmama, yazdıklarımı yayınevlerine göndermeme, kısa filmler çekmeme ve galeri açmama daha var da, bir sene sonra yoga eğitmenliğine başlıyorum, artık verdiğm kurslara gelirsiniz Ankara'da, kk özel indirimi yaparız :1:

astrolog hayali ise gökyüzüne bakıp durmamdan, popüler bilim makalelerinden, teleskoplarla aramda oluşan derin bağdan öteye geçemedi :59:

Son düzenleme:
çok maymun iştahlıyımdır, her şeye aşnarım..
ressam müzisyen yoga eğitmeni yönetmen ve yazar olmak isterdim :61:
bi ara astrolog ve dilbilimci de olmak istiyordum, tüm dilleri öğrenecek, her ülkeye gidip herkesle anlaşacak, kültürlerini öğrenecektim..

sonuçta dilbilimci de oldum. ilk yazdığım dört mesleği ise hiç bırakmadım bırakamam da..
gece kulüplerinde çalmama, yazdıklarımı yayınevlerine göndermeme, kısa filmler çekmeme ve galeri açmama daha var da, bir sene sonra yoga eğitmenliğine başlıyorum, artık verdiğm kurslara gelirsiniz Ankara'da, kk özel indirimi yaparız :1:

astrolog hayali ise gökyüzüne bakıp durmamdan, popüler bilim makalelerinden, teleskoplarla aramda oluşan derin bağdan öteye geçemedi :59:

astrolog yazmışım, düzeltme butonu yok mu buranın, o ara boğa burcu konularını okuyordum da, astronomi olacaktı aslında neyse :61:

itfaiyeci:53: bunu diyen başka bi kız çocuğu varmıdır acaba? sebeb de kırmızı renge olan aşk ve itfaiyecilerin kırmızı kıyafetleri:)

Back