küçükken beni taciz eden akrabam....

Canım senin adına çok üzüldüm. Pis sapık ruhlu insanlar malesef bazen en yakınımızdakiler bile olabiliyor. Ben olsam o aileden hiçkimseyle görüşmezdim...

Unutulmaz,
Ama seni tebrik ediyorum öyle bir ailenin içinden akıl sağlığın tam ayaklarının üzerinde durabildiğin için..

okurken gözümden yaş geldi, bu nasıl şerefsizlik ,buna benzer olaylar bende uzun yıllar yaşadım çocukluğumdan süre gelen korkumdan konuşamıyordum ,çünkü ben suçlanırdım ve dayak yerdim diye,yaramazdım ve herkes benden bilir diye ben suçluymuşum zannederler diye. yemin ederim kardeş dahi olsa bi kızla bir erkeği vücut teması fazla olunca rahatsız oluyorum ayırıyorum hemen,kimsenin bi kız çocuğuna bu kadar yakın olmasına dayanamıyorum etrafımda, ve en kötüsü hala babama ve erkek kardeşime dahi bile sarılamıyorum tam anlamıyla erkektir tahrik olur diye aklım çıkıyo.seni çok iyi anlıyorum ,üzülme canım benim hepsi geçicek sen elinden geldiğince melek kalbinle minikleri koru.Allah yardım eder sana .

Yapacak yorum bulamadım
Tüm şiddet eğilimim teyzenin ve dayının üzerinde yoğunlaştı şu an, yakalasam işkence bile edebilirim
Taciz ve gördüğün zulmün tarifi yok, takma kafana demekle olacak iş değil
Hiç doktor yardımı aldın mı, gerçi bunu onarmanın yolu var mı bilemiyorum

Gözlerim doldu... Çok üzgünüm hiç dile getiremesem de ben de böyle bir olay yaşadım. Ve ben de annemden dayak yedim.. Aslında olayı hiç konuşmadık ama neden dayak yediğimi ben de büyüyünce öğrendim.. Kendi kendime... Şu an bekarım ve evlenmekten delice korkuyorum. Eşiniz konusunda şanslıymışsınız... Gördüğünüz bütün kötü davranışlar için o kötü insanlar adına sizden özür dilerim.. Ben de nerde tacize, tecavüze, şiddete maruz kalmış birini görsem içimden ondan özür diliyorum.. Duymuyor biliyorum ama ben onun o davranışı haketmediğini, bedeninin ve ruhunun nasıl acıdığını, incindiğini biliyorum.. Bunun tarifi yok. Çok acı...

Yanlış değil, gayet iyi olmuş.
Eşi de görüp kocasının ne mal olduğunu ve kendi çocuklarını da koruması gerektiğini anlamıştır belki..
Yeğen insanın parçasıdır, kendi çocuğundan farksızdır. Bunu yeğenine yapan, çocuğuna yapabilir..

Allah belasını versin g**ne gitsin o s**ki ya ne büyük travma insan evlenmek istemez erkeklerden tiksinir benimde kız çocuğum var ve ogreticem kimsenin kucağına oturma kimseyle yalnız kalma özel bölgene ben ve doktor dışında kimse bakmaz dokunamaz bu durumda hemen çığlık at kimseyle Dudaktan öpüşme vs vs çok zor kuzum destek alman gerekirdi

Bu o kadar tehlikeli bir korku ki
mutlu şiddet kavramını internetten araştırmanızi tavsiye ederim
benimde kızım var benimde sakınasım geliyor babasından.tuhaf ama artık okadar bozdularki insanların psikolojisini.kendimi suçlu hissediyorum böyle davrandığım için

Bi anne evladi ölsün ister mi? Öl oglum öl ! Simdiden öl! Baskasinin hakkina gireceksen taciz edeceksen canina kiyacaksan öl!

Allah belalarini versin aklim almiyorki ne diyim ben.. ben olsam karisina soylerdim vallahi. Yegenini taciz eden adam cocugunuda eder. Soylerdimki evladini sapik kocasindan korusun.

Sapiklarin gozu donmus. Kiz erkek hayvan canli cansiz ayirt etmiyolar. Benim oglum var ama erkek kardesimle bile yalniz birakamiyorum. Biz ne hale geldik. Isyan etmek istemiyorum ama icimden ediyorum tutamiyorum kendimi. Neden neden nedenn gunahlari ne bunun hesabi sorulsa kac yazar? Olan olmus bi hayat yikilmis

Canim arkadaşım yaaa çok haklısın nereye kadar nasıl koruyacagiz bu çocukları çok korkuyorum

Ofofofff benimde babamın teyzesinin oğlu böyle yavşak bi adam göya edebiyat öğretmeni bir kaç kez bana dokunmak istedi ben büyükdüm ama fark edince birdaha hiç evlerine gitmedim ama kinseyede söyleyemedim şuan sizlere kimbilir kimlere neler yapdı yolda görüyorum sık sık herşeyin farkında suratına öle bir bakıyorumki kaçmak için koşuyor nerdeyse Allah benim bizim hepimizin hesabını soracak sabırsızlıkla bekliyorum mahşer gününü kızımı asla kimselere bırakmıyordum komşum harici şimdi gene hortladı içimde ALLAH BELANIZI VERSİN alçak çocuk istismarcıları

çocuk istismarcısı şerefsiz it (hayvanlar dahil değil )
okudukça midem bulanıyor dayından teyzelerinden
yaşattıkları sadece kendilerine döner umarım

Cahillik işte teyzenlerin yaptığı annenin ki çaresizlik sinirini senden çıkarmış ama annen rahmetli olmuş onu yargılamak olmaz
Allah esirgesin yavrularımızı yardım alabilirseniz deneyin iyi gelecektir tek başınıza bunca sene atlatamamışınız
Üzüldüm Allah yardımcınız olsun

Gecmis olsun konu sahibi uzucu bir durum okudum baya birde o yasta hatirlanir mi diye merak edenler olmus ben o 4-5 yaslarindan seyler hatirliyorum ama genelde anne ve babam arasindaki siddeti bide benden 2 yas kucuk kuzenim var onun bebek halini sanki bi tane fotograf karesi gibi hatirliyorum ondan baska birsey hatirlamiyorum
Konu sahibinin yasadigi sey zor oyuzden hatirliyordur bende 4-5 yasimdan herseyi hatirlamiyorum ama babamin annemi dovdugu zamankar vs hatirliyorum gayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…