- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
daha 2 3 aylıktı ben hiçbişey düşünmemiştim oyuzden.ve kız kardeşi yok çocuğu yok.bazı insanlar sapık oluyor malesef
en çok akrabadan korkcaksın zaten.onların yaptıklarının üstü daha kolay kapatılıyorAynen öyle işte bilemiyosun nasıl insanlar var baksana dayısı bunu yapan ya
Ben bu dayımı faceden bulmuştum nerde ne yapıyor acaba nasıl biri normal insanlar gibi devam ediyor mu diye
eşime göstermiştim işte bu diye eşim kızdı kapat şu adamı bakma bakıp da hatırlama diye
Ben geçenlerde bir şey yaptım
Bu taciz tecavüz olayları ile ilgili malum sosyal medyada çokça konuşuluyor yazılıp çiziliyor
Onun sayfasına bakayım dedim baktım ki tacizle ilgili bir şey paylaşmış video işte tacizden toplum olarak engel olmalıyz gibisine yazmış.
Arkadaş değiliz ama yorumlar herkese açık...sahte bir face hesabı açtım oradan yorum yazdım
"5 yaşındaki öz yeğenini taciz eden biri için fazla iddialı bir paylaşım" diye. O kadar öfkelendim ki
Sonra o fake hesabı dondurdum.
O yazı orada kaç saat durdu bilmiyorum,
Sonra baktım tekrar arattım sanırım ben olduğumu anlamış çünkü engellemiş beni.
Pişman oldum bu yaptığıma bir şey derse birine neden gün yüzüne çıkartıyorsun derlerse sanki gelip bana bu işin ucu dokunacak diye korkuyorum...eşim de kızdı haliyle böyle bir şeyle meşgul olmama bırak o ş...si artık hiç adını anma kafanı meşgul etme düşünme diyor
YAnlış mı yapmışım sizce ama kendimi tutamadım mıtlı mesut hayatın sürdürüyor evli işi gücü yerinde iki çocuğu var
Bu olay da bir kaç gün önce oldu, ben pişman oldum onunla bir şekilde bulaştığım için varlığımdan farkında olduğumdan haberdar olduğu için ...
benimde kızım var benimde sakınasım geliyor babasından.tuhaf ama artık okadar bozdularki insanların psikolojisini.kendimi suçlu hissediyorum böyle davrandığım için
Sapiklarin gozu donmus. Kiz erkek hayvan canli cansiz ayirt etmiyolar. Benim oglum var ama erkek kardesimle bile yalniz birakamiyorum. Biz ne hale geldik. Isyan etmek istemiyorum ama icimden ediyorum tutamiyorum kendimi. Neden neden nedenn gunahlari ne bunun hesabi sorulsa kac yazar? Olan olmus bi hayat yikilmisAllah belasını versin g**ne gitsin o s**ki ya ne büyük travma insan evlenmek istemez erkeklerden tiksinir benimde kız çocuğum var ve ogreticem kimsenin kucağına oturma kimseyle yalnız kalma özel bölgene ben ve doktor dışında kimse bakmaz dokunamaz bu durumda hemen çığlık at kimseyle Dudaktan öpüşme vs vs çok zor kuzum destek alman gerekirdi
Canim arkadaşım yaaa çok haklısın nereye kadar nasıl koruyacagiz bu çocukları çok korkuyorumSapiklarin gozu donmus. Kiz erkek hayvan canli cansiz ayirt etmiyolar. Benim oglum var ama erkek kardesimle bile yalniz birakamiyorum. Biz ne hale geldik. Isyan etmek istemiyorum ama icimden ediyorum tutamiyorum kendimi. Neden neden nedenn gunahlari ne bunun hesabi sorulsa kac yazar? Olan olmus bi hayat yikilmis
Off offf hic sorma icim cok dolu ben de cok ama cok korkuyorum. Allah im bizlere saglikli omur versin evlatlarimizi koruma gucu versinCanim arkadaşım yaaa çok haklısın nereye kadar nasıl koruyacagiz bu çocukları çok korkuyorum