küçükken beni taciz eden akrabam....

ne diyebilirim ki çok üzdü bu konu beni. her bende yaşadım denilen yorumda etraf karardı sanki. kimse yaşamasın bunları. kimse yaşatmasın

dilerim bir daha böyle bişeyle karşılaşmazsınız. Allah evlatlarınızıda korusun kollasın...

Annenize ayri kizdim teyzelerinize ayri kizdim. Ne bicim insan bunlar yaa... El kadar kiza bublar yapilir mi? Dayinizin yaprigindan daha beter yaptiklari. Bu ne cahillik...

O teyzenin varya..
Esin destek cikiyorsa seni sakinlestiriyorya, umarimki herseyi unutturur sana.

Anlattığımda o kadar şaşırdı ve üzüldü ki ağladı böyle bir şeyin benim başıma gelmesine
Seninle evlenmek istemeyebileceğimi nasıl düşünebiliyorsun dedi
Saçma ama işte anlatma ihtiyacı duydum

Eşim polis çocuk şubede çalışıyor böyle taciz tecavüz olaylarını yakından görüyor
Burada yazan şeyler gibi bir sürü şey var baba-kız dede torun amca dayı vs. ya da başka bir yetişkin
daha dün erkek çocuğa istismar olayı olmuş çocuk yetiştirme yurdunda
11 yaşında abisinin tecavüzü sonucu hamile kalan kız vardı kürtaj iin bile geç kalmışlar kız bebeği doğuracak
ailesi nasıl farketmedi ya da farketti ört bas etmeye çalıştı bilmiyorum sonunda doktora götürmeye mecbur kalmışlar dr hemen adli vaka vermiş
küçük bir ildeyiz acaba büyük yerlerde nasıl yansıyanlar bunlar kim bilir ört bas edilen neler var...
Allah herkesten uzak etsin böyelerini...

Faceden o şekilde yorum yapmam doğru mu oldu yoksa yanlış mı kendime soruyorum hep
Beni engellemiş sanırım göremiyorum
Umarım birileri görmüştür de rezil olmuştur
Eşinin facesini buldum, bazen acaba her şeyi ona anlatsam mı diyorum
Ama kadına da yazık belki pişmandır diye düşünüyorum 2 çocuğu var eşi var ne bileyim işte zaten inanmaz, elime ne geecek diyorum

ALLAHım kimseye göstermesin, yaşadıklarınız korkunçtan daha öte neyse ki ayrıntıları hatırlamıyorsunuz ama izi kalmış kalmaması imkansız.
eşinizin sizi anlaması hayatınızda ki tek iyi şey olabilir erkekler adına
dayı dediğiniz şerefsiz pislik .......................... bir sürü küfür geliyor dilime o kişi ile kan bağı olduğunuza inanmıyorum, inanmak istemiyorum kim bilir kaç kişiye daha neler yaptı hapislerde yatması gerekiyor, sürünmesi hadım edilmesi gerekiyor sapığın
teyzeleriniz konusu ise yazıklar olsun, görüşmeyin onlarla olurda karşılaşırsanız bence yüzlerine vurun yaptıkları adiliği o şerefsiz için şerefsiz olmuşlar
annenizin yaptığı da yanlış olmuş ama ne yazık ki hesap sorabilecek durumda değilsiniz
psikoloğa gitmeyi düşünmelisiniz
ALLAHım size yardımcı olsun

tam olarak ne yazdınız?
belki diğer sayfalarda vardr çok yazılmış takip edemedim

Canim kusura bakma ama ben.senin ailen kadar sapik,cani ve cahil insanlar hic tanimadim.boyle bir sey benim kizimin basina gelse ona ilk yapacagim sey simsiki sarilip kokusunu icime cekmek olurdu.ne bileyim turkiye ne kadar cahil gercekten aciyorum,nasil utandirmislar uzmusler seni,kucucuk bir cocukmusun.dulsun demisler.tovbe yarabbim dul olsan noolcak ki alakasiz bir sekilde sacma sapan igrenc laflar.kusucam gercekten

Okuduktan sonra o tacizci köp*k bir yana ailenize de çok kızdım! O nasıl tepkidir öyle? Siz daha çocuksunuz ve neyin doğru neyin yanlış olduğunun farkında bile değilsiniz sizi nasıl böyle yargılayabilmişler anlamış değilim, açıkçası kendinizle gurur duymalısınız böyle bir şeyi eşinizden bile saklamamışsınız bunu yaparak da en doğrusunu yapmışsınız ve aileler çok bilinçlenmeli bu konularda o dayıdır bu amcadır çocuklarını çok sıkı fıkı yapmamalılar,herkes sınırını bilmeli.

Valla ben de düşününce o dul lafına gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum
Bu insanlar güya dindar bir de ama kör cahillik işte
başka bir şeye bağlayamıyorum ben

Tek dileğim Evladım böyle bır adiliği yasamasın

Pislikler her yerde var dışarda,akraba da,komsuda,okulda her yerdeler. Bir kadın dokunarak tacize maruz kalmamissa bile sözlü tacize mutlaka uğramıştır en iyisi böyle durumlarda susmamak ve nerde olursa olsun o kişiyi rezil etmek. Ruh hastalari Allah herkesin çocuğunu sevdiklerini korusun

tam olarak ne yazdınız?
belki diğer sayfalarda vardr çok yazılmış takip edemedim

onun faceden bulup bakmıştım bir aralar
bu taciz olayları vs. ile aklıma geldi tekrar bakayım dedim
tacizle alakalı bir paylaşım yapmış toplum olarak karşı çıkmalıyız tacize tecavüze diye bir video paylaşmış. çok sinirim bozuldu aslında yapmayacaktım da o anda karar verdim
Yorumlar herkese açıktı, ben de fake bir facebook adresi alı altına " 5 yaşındaki öz yeğenini taciz eden biri iin fazla iddialı bir paylaşım" yazdım. Sonra dondıurdum o fake hesabı
Tabi ben olduğumu anlamış, arattı buldu mu artık nedir beni engellemiş.
Bir süre durdu o yorum artık kim gördü ne oldu bilmiyorum

Midem bulandı Allahin cezaları. ..benim ailemde olmaz veya dedesi amcası yapmaz demem asla, kucaga oturtma olayina bile gıcık oluyorum zaten. .

Çok iyi yapmışsın helal olsun. .bide utanmadan ahkam kesiyor

Ş...sizin önde gideni yaptığına bak yaaa pislik hem millete ahkam kes videolar koy bide sonra yorum gelince anla seni engelle oh ya ne güzel

Allahim bundan sonra yuzunuzu esinizden yavrularinizdan yana guldursun insallah..
Allah o adaminda belasini versin,serefsiz..

Ay bide 4-5 yaşında bebe yahu neyi anlayıp söyleyeceksin sen, gerizekali Teyzenler galiba? ? eline oyuncak kitap verip oyun oynar ggibi yapmış sapık. onu bile planlamis

ayyy adi şerefsi..z birde video paylaşmış
ahhhh idam geri gelmeli ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…