küçükken beni taciz eden akrabam....

Bende babamın babası öldüğünde hiç ağlamamıştım...

Bilemiyorum konu sahibi teyzenin her dediklerini hepsini hatırlıyorr hepsiniii
Konu fake olsa bile, olmayan şeyler mi bu anlatılanlar ? En azından gözü açılır herkesin, daha bi duyarlı olunur. Bu gerçek olmasa ne yazar, her yer böyle gerçeklikle dolu, daha yeni cinayetler yaşanmadı mı bu sebepten. Fake olduğunu düşünmesem de bu konu her türlü tartışılması gereken bir konu

Ya orası bir gerçek neler duyuyoruz fakat, aynı yaş grubunda oğlum olduğu için bu kadar net hatırlamasına şaşırdım...
Durum bu!!

benimde kızım var benimde sakınasım geliyor babasından.tuhaf ama artık okadar bozdularki insanların psikolojisini.kendimi suçlu hissediyorum böyle davrandığım için

dediğim gibi benim oğlum var ama..

baba zaten ya can parçası, yapmaması lazım, insanın aklı almıyor.

ama yok mu örnek...

Ya orası bir gerçek neler duyuyoruz fakat, aynı yaş grubunda oğlum olduğu için bu kadar net hatırlamasına şaşırdım...
Durum bu!!
Hatırlar gerçekten. İnsan yakın zamanı unutuyor neleri hatırlıyor. 3 yaşlarımdan görüntüler var benim aklımda. Travmatik olmayanlar bile. Travma bazen beynin gizli yerlerine öteleniyor bazense unutulmuyor.

Keşke böyle bir şey hiç olmamış olsaydı gerçek olmamasını isterdim.
Buna çoğu kişi şaşırıyor ama ben 2 yaşından itibaren parça parça olsa da çoğu şeyi hatırlıyorum oynadığımız oynları oyuncalarımızı izledğim çizgi filmleri babamın annemin söylediği şeyleri hastalanışlarımı komşularımızı yani günlük hayatımızı da hatırlıyorum sadece travmatik şeyleri değil...yurt dışında doğdum ve 4 yaşındayken ailevi sorunlar sebebi ile türkiyeye döndük annemle, bütün olan biten olayları, hepsini hatırlıyorum annemle babamın kavgalarını yani kişiden kişiye belki değişir ama benim gibi de bir sürü insan vardır. Ablam da 2 yaşından itibaren hatırlıyor mesela. Kardeşim daha büyükkenki hallerini hatırlıyor.
Hatta çok küçükken evin önünde yangın görmüştüm büyük bir ateş gibi gelmişti bana bunu bile hatırlıyorum merdivenlerin ne kadar yüksek geldiğini hatırlıyorum. O olayı da babama anlatmıştım gerçekten de öyle bir şey olmuş babam nasıl hatırladığıma şaşırdı o zaman 18 aylıktın dedi.

Hatırlar gerçekten. İnsan yakın zamanı unutuyor neleri hatırlıyor. 3 yaşlarımdan görüntüler var benim aklımda. Travmatik olmayanlar bile. Travma bazen beynin gizli yerlerine öteleniyor bazense unutulmuyor.
Konu sahibinin bayramda bile o kaltak teyzesine gitmemesi lazım...

Güçlü olmalısın çünkü bu senin suçun değil senin utancın hiç değil.
baksana hala dayınla görüşüyorlar bu nasıl zihniyet seni ezerken onunla görüşmek?
midem almıyor artık bu insanların yaptıklarını.

neler bilir 5 yaşındaki bir kız çocuğu ... Okuma yazmayı biliyor mu 5 yaşındaki çocuk annesinin elini tutmadan okula gitmeyi biliyor mu ... Kız çocukları dayılarına bile emanet edilemeyecekse kime emanet edilecek ... Çok yüce gönüllüymüşsünüz konu sahibi ben olsam aynı kaldırımda bile görsem yönümü yolumu değiştiririm. Değil görüşmek değil konuşmak ...

İki tane çocuğu var bir kızı bir oğlu...hatta kızı o kadar benziyor ki kendine...faceden bakmıştım. Kızı da şimdilerde okula falan gidiyordur

Ewettt kesin...
İnş babasına düşman olurr büyüyünce
Ahh çok dertlisiniz bu konuda anlaşılan. Merak etmeyin siz dilemesenizde o çocuk düşman olacak. Hiç bir çocuk bize kendisini ısmarlamıyor, bı anlık zevk yada isteyerek yahut istemeyerek dünyaya getırıyoruz. Yazık kı o minikler bizleri yani anne ve babalarını seçemiyor.

gerçekten kimseye güvenmemek ve kimseyle yalnız bırakmamak en iyisi.kızım olacağını öğrendiğimde çok üzülmüştüm.evlat ayırmaktan değil onu nasıl koruyacağım diye günlerce uyuyamadım.allah herkese akıl sağlığı ve vicdan versin

Hayatım sakınmak değilki tedbir almak mevla öyle nefis vermişki erkek milletine ben alıyorum elime lifi oğlumun bacak aralarını yıkıyorum bunun tersi olsaydı kızım olsaydı ve babasının o şekil yıkadığını bilseydim .olmaz izin veremezdim.dikkat ederdim. zor bu işlerr.

Lütfen o teyzenizle bir daha görüşmeyin, bayramda bile gitmeyinn..
Şu an ewlimisiniz okuyor musunuz, nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama görüşmeyin hiççç hiççççççç

Konu sahibinin bayramda bile o kaltak teyzesine gitmemesi lazım...
Bence de.. Cesaret gerek biraz çok fazla sarsmışlar. Küçükken verilen o güvensizlik var ya, insanın içine bir şekilde oturuyor, özgüvenini yıkıyor. Ufacık olaylar bile.

Ne diyosun yahu öz kızına mı
YABANCI ülkede mi oldu bu peki yoksa türkiyede mi..
unu kazanms buyuk kizi kucuk kizida okulda farketmis rehber ogretmen..
adam koli koli film cekmis kizlariyla anneside kamereya almis astsubay netten arastorin cikar zaten.
olay turkiyede olmustu

Aynen öylee çok doğruu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…