küçükken beni taciz eden akrabam....

Benimde başımdan geçti buna benzer bir olay hala hiçkimsenin haberi yok, benimde içimdedir hep bu ezilmişlik bazı şeylerin farkında olunmadığı bir yaştayız ,belki bende anlatsam yada fark edilse aynı tepkileri görürdüm hala açık açık anlatamam kimseye ölene kadr benimle gidicek bir sır gibi oldu bende sizi çok çok iyi anlıyorum

Sana kıyamam.
Cok iyi anliyorum duygularini. Cok üzücü bir gerçek var, o da hepimizin basina benzer seyler geldi. Buyuyunce ben ablama kizdim mesela neden tepki vermediniz diye. Benim olayimda ben gittim ablama soyledim ve onlar o kisiye kizmadilar bana da kizmadilar tepkisizligi düşün...
Sen eşine anlatmişsin, ben eşime de anlatamadim, adama zarar verebilir cunku.
Neyse, Allah sorsun o pisliklerden hesabini.
Anlatmakla iyi yaptin, en azindan konustukca ferahliyor insan. Ben gecen seneye kadar kimseye anlatmamistim. Vajinismus icin terapiste gittigimde döküldüm mecburen...

Faceden onu aratıp paylaşımına sadece bir yorum yazdım, zate fake bir hesaptan, hemen silmiştir çoğu kişi görmemiştir bile yorumu görseler de iiftira der geçer yani ben ne yapsam ona bir şey olmaz ama içimde bildiğimi hatırladığımı bilsin...
gerçi bilse ne olacak belki pişman belki değil
ancak kendimi üzmüş oldum sanki bu şekilde onla muhatap oldum gibi hissediyorum
kimse aslında karısı için üzülüyorum bi çocuk tacizcisi ile evli...
Aslında yazmadığım şeyler var, dayım beni bir kez üstsüz gördü, annem odada üzerimi değiştirirken dayım beni alt tarafımı tamamen çıplak görmüştü, utanmıştım..sanki ol taciz olayları da bundan sonra başladı. acaba oradan mı etkilendi diye düşünüyorm ama bir çocuktan etkilenmek mümkün değil değil mi?? olabilir mi böyle bir şey...
.

bence iyi yapmışsınız.. size bir sey yapabileceğini sanmam.. onun da vicdanına ve ailesine seslenmeniz iyi olmuş bırakın o da sıkıntı çeksin.. bazı şeyler sustukça insanın içinde dağ olur hesap sormak en doğal hakkınız.. siz de insansınız yaralısınız mantıklı olmak zorunda değilsiniz.

sizi arayıp bak işte neden konuyu gündeme getirdin eşi ailesi sarsıldı gibi duyumlar gelirse asla üzülmeyin bu terbiyesizlikleri yapmadan düşünecekti karşındaki.. içinizden böyle yapmak gelmiş.. kendinizi bir de bunun için üzmeyin..

onunla yüzleşmek sizii iyi hissettirecekse bu şekilde yüzleşin,uğraşın, eşinizden de destek isteyin gerekirse kapatmak iyi gelmiyor bana deyin.... Ama susmak, olmamış gibi davranmak daha iyi hissettirecekse de herkes gibi siz de kapatın... iki türlü seçiminizde de kendinizi nolur suçlamayın ve üzülmeyin..

Aklı başında hiç bir insan el kadar çocuktan tahrik olmaz canım benim, düşünme böyle şeyler.
Seni çok iyi anlıyorum, unutamıyor insan, biliyorsun.
Ama en azından adın gibi bil ki, bu senin utancın değil.

sapıksa evet.

yani sizin suçunuz değil.
bir çocuğu çıplak görüp etkilenmek ancak sapık zihniyette olur.
normal insan etkilenmez.

nasıl o gözle bakılır aklım almıyor?

Dayiniz serefsiz teyzeleriniz de en az onun kadar serefsizmis. Kusura bakmayin ama tacize dayinizdan sonra teyzelerini de devam etmis. Ne demek kucucucuk cocugu suclamalar imalar, sapik ruhlu kadin modeli işte...

Anneniz rahmetliye diyecek soz bulamiyorum ben de bir anneyim cocugumu bagrima basar o evi de benzin doker yakarim icindekilerle birlikte...

eşiniz dogru demis yuzunu bile gormeyin, haturlanmaya deger hicbir sey yok o pislikle.
fakat madem bakmıssınız, ikiyuzlulugunu farkettiginiz anda yazmanız iyi olmus bence.
cok cok dava acar iftiradan, size vecerecegi kadar zarar vermis zaten, olumsuz sonuclansa dahi bu sekilde bilinmesiyle elbet ondan uzaklasanlar olacaktır. hem cocuklarını da yanastırmazlar.
kucuk de degil oyun sandı bilmeden yapmıs olabilir diyeyim 20 yasında ya bu serefsiz!

Yahu olur mu öyle şey ! Düpedüz hastalık bu. Pedofili.. Yazık evli olduğu kadına, kızına. Buna sebebiyet veren sesini çıkarmayan, senin sesini bastıran aile üyeleri. Senin bundan sonra susmaya da bağırmaya da hakkın var. Kendini toparlamak iyi hissetmek zorundasın, o pisliğe her şey mübah!

Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar
Benim de başıma geldi yazan ne kadar çok insan var, olması çok üzücü
Belki hatırlayamayan çok daha fazla insan da var normal değil ama insan bir nebze rahatlıyor
Çok uzun süre hiç bir şey anlatmadım kimseye taa üniversitede de en arkadaşıma anlatabilmiştim üstü kapalı
Utançtan mı başka bir şeyden mi ya da kelime bulamamaktanmı kendine yakıştıramamaktan mı
5 yaşında kız görünce bakıyorum ne kadar küçükler ben de böyle küçükmüşüm işte diyorum...

Çok üzüldüm malesef ülkemizdeki cehalet hat safhada.taciz eden değil tacize uğrayan suçlanıyor işte tamda bu yüzden bir çok genç kız, bir çok kadın tacize uğrasa bile susuyor, tecavüze uğrayan Kadınlar öldürülüyor.Bence bizim ülkemiz hala cahiliye dönemini yaşıyor

Bende de bunun amca versiyonu var. Cok iyi anliyorum sizi...

Ama ben kimselere soyleyemedim hala...

yazıp yazıp sildim ne desem bilmiyorum, bu olayları nasıl engelleyebiliriz onu da bilmiyorum çok öfkeleniyorum senin içinse çok üzgünüm.. aklına getirmemeye çalış böyle yaptıkça daha da kinleniyorsun böyle bir pisliğin 25 yıl sonra bile seni üzmesine sinirlendirmesine izin verme boşver..

eşin içinse bir şey söyleyemiyorum sadece iyi ki onun gibi insanlar var.. iyi ki sen kirlendin gibi iğrenç düşüncelerden uzaklar.. .. kadın olmalarına rağmen teyzelerin bile adilik yapmış aklım almıyor.

İşin kötü yanı ben de beynimle savaş haline girdim bu olaylardan sonra. Yaşamayan yok galiba. Her ne kadar bu kadar büyük olmasa da olay, benim beynim reddediyor, yaşarken de reddetmişti hala da öyle.

Biz toplum olarak kiz cocuklarini hep ayipla gunahla sindirdigimiz için bu herifler kendilerine cok kolay malzeme bulduklarini dusunuyorlar. Cocuk yasadigi seyin yanlis oldugunu anlasa da utancindan anlatamiyor ve maalesef bu da tacizlerin devamini getiriyor.
Lutfen kizlarinizi korkutmayin onlara her zaman degerli olduklarını hissettirin her seyi sizinle paylasabilsinler...

Katıksız or*spu çocuğu.
Üzgünüm.
Bir sapigi elestirirken bile annesini işin içine katiyoruz
Cinsiyetçilik iliklerimize işlemiş
Bir kadının magduriyetine üzülürken uzuntumuzu,nnefretimzi başka bir kadini asagilayarak yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…