küçükken beni taciz eden akrabam....

Genç kız bile değldim, 5 yaşındaydım dul kelimesinin kötü olduğunu biliyordım ama ne anlama geldiğini bilmiyordum...
Teyzem yobaz ve cahil bir insandır, hala da öyle.3-4 YIL önce teyzemle tartıştık, sebep de kız kardeşimin erkek arkadaşı olması (annem vefat etti, babam da yurt dışında kendince vazife görmüş) fazla üstüme gelmişti, işte dayına söylerim size haddinizi bildirir diye bir laf etti, ben de "tacizci sapık adamla mı korkutuyorsun beni herkese anlatırım" dedim...
Bana şunu dedi ONU KARISI BU SEBEPLE BOŞAMAZ AMA SENLE KİMSE EVLENMEZ SANA KİMSE EKMEK BİLE VERMEZ. O kadar kötü oldum ki ağzıma gelen bütün küfürleri saydım anneannem aldı teli o yaşlı kadına da saydım...büyük dayım barıştırdı bizi, konu kapandı ama ben unutamadım hala kafamda çınlanıyor...böyle işte
Teyzem ile de samimi değiliz ayda yılda bir gideriz bayram seyranda...

Inanilmaz..ne cahillermis
o dayin midir nedir pislik sapik inanamiyorum ya
ufacik subyana sen dulsun diyen ne demekse bu koca koca cahil kadinlar
dusunme bunlari ne guzel yuvani kurmussun piskologa gidebilirsin..

o edebi bozuğa ayda yılda birde gitme
hatta yağmurlu günde bir kaşık suda verme
şe....siz kadın

Bayramda da gitmeyin tüm ilişkinizi koparın neyinize lazım öyle teyze basıl insan bu ? Kendiniz aşamayacak gibiyseniz bir uzmanla görüşün bu ciddi birşey çünkü , artık hayatınızı sahiplenin

of of offff tüylerim diken diken oldu. 5 yaşındaki sabiye hallenen dayı müsveddesine mi saydırsam, kör cahil teyzelere mi?
umut ediyorum ki bu normal yaşamınıza yansımamıştır ağır bir travma çünkü.
üzülmeyin bu dünyanın ahireti de var. çok şükür ki var.

cahil cühela alçak insanlar. o teyzeden bende de var ne yazık ki. iğreniyorum, nefret ediyorum ağzında köpük biriktire biriktire konuşmasından o ses tonundan hareketlerinden beddualarından. ya lanet okumak istemiyorum benim çocuğum olacak ve böyle şeyler düşünecek mi, yaşayacak mı akrabaları tarafından yaşattırılacak mı? bu kadar lanet mi bu dünya daha olmayan çocuğumuzu böyle düşündürdüğü için.

Bagirmadin neden diyen zihniyete bagirsam ben suclu olurdum cunku ben kadinim bu ulkede yasiyorum demek isterdim
ki burdaki mevzu cocuk.cocuk ne oldugunu anlayamaz bile.bu pedofili hastasi adam kendi cocugunada ayni seyi yapabilir..

allahımm.. bu ne sapkınlıktır..
bugun hastanede arkadasımla yukarı cıkıyorduk asansorde hastalar da vardı. hastanın bırı arkadasımın kalçasını okşamış
asansorden ındık buz kesılmıs. noldu dedım soyledı bana
.
kızım asansorde soylesene bana dedım o adamı mahvetmez mıydım. şok olmuş kız.. nıye donup bısey demedın dıyorum. dondum kaldım dedı. ah o an soyleyecektı bana kiiii....

lütfen bana o teyzenle görüşmediğini söyle

O olaydan sonra görüştük. Son 3-4 yıldır görüşmüyoruz, biz büyüdük iş güç sahibi olduk sonra hepten koptu bayramdan bayrama ancak gidersek o da..karakter olarak da çok anlaşabildiğim biri değil
Cehalete veriyorum, çünkü evdeki sülaledeki herkes dayıma tepki koydu, anneannem kendi evladından tiksindi kız bile istemeye gitmedi, kızdı bana bunu yaptığı için ama bana da böyle davranmaktan geri durmadılar, işte ne yapacağını bilememe, cahillik adı her neyse...

Ağır ceza mahkemeleri böyle ,bundan çok daha ağır vakalarla dolu .O kadar çok ki .Memlekette insan kalmamış dersiniz .

kesinlikle görüşmeyin hiçbiriyle.
anneniz vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.

el kadar çocuğu al aşağı edeceklerine, kendileri dövünselermiş, "biz bu yavruyu nasıl koruyamadık" diye!!
iğrenç zihniyet.
o yaşta çocuk ne bilir cinsellik nedir belki oyun gibi geldi.
cahiller ordusu.

kusura bakmayın daha yazmak istiyorum ama edep sınırlarını aşmak istemiyorum

Diyecek tek bir söz bulamıyorum. Unutmak kolay değil ama bundan utanmayın ne olur. Teyzeniz cahilmiş evet ama hiç mi yıllar geçtikçe bir şey öğrenmemiş ki sizi hala o dayınızla tehdit ediyor. Kendi çocuğuna olsa bu ne tepki verir acaba? Acaba kendi çocuğuna da olmuştur da görmemişlermidir? İnsan neler düşünüyor. Allahım sen yardım et bize. Dayı ne demek. İnsan kime güveneceğini bilemiyor artık :S

yorumları okuyamadım ellerim titredi okurken resmen.. bu nasıl bir dünyadır böyle

teyzelerınızde ki mantık kafa Allah ım hepsine avazım cıktıgı kadar bağırmak istedim

hiç mi bu teyzelerinizle yüzleşmediniz hiç mi agzınıza geleni sayıp döküp yıkmadınız ben bile delirdim suan burada

ınan okurken ağladım..bu ne yaaa artık amcaya dayıyada mı guvenemıcez....sanırım bırazda cahıllerr anne tarafınn..görusmendenseee görüşmemen daha hayırlıı..içimm acıdııı yandı ...

söyleyeceklerimin hepsini yazmışsın..

İğrenç bir ailen varmış arkadaşım, inşallah evlilik hayatında çok mutlu olup kapatmaya çalışırsın aldığın yarayı..

cahil oldukları belli .Zırcahil hatta .

Çok doğru. bu bilinci aşılamalıyız çocuklarımıza küçüklerimize

Cahil, dangalak bir kadin teyzeniz gecin bence kendisini de, fikirlerini de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…