küçükken beni taciz eden akrabam....

Serefsız, pislik Allah kahır kelimesi ile kahretsın sizin gibileri. Ne desem be söylesem az inanın. Ikı aylık evlı ıken esimin yakını tarafından tacıze uğradım. Şimdi kı durumum ne mi? Kızımı kimsenın kucağına veremıyorum hep gözüm üzerınde. Sırf bu yuzden çalışmıyorum kızımı hiç ama hiç kımseye bırakmamak için. Allah kahretsın sızın gibileri...

kotu seyler yasamıssınız, gercekten kime kufredecegimi sasırdım. dayınız kadar teyzenize de saydırdıgımı bilin.
sizin hicbir hatanız yok, ustelik oyle ezik hissetmisiniz ki bunu kusur gibi eşinizle paylasma geregi duymanız bile acı : (
ne denir bilmiyorum...
ancak iyi ki paylastınız,
burada fake veya degil, tacize ugradım diyene sacma salak yazanları da okudu bu gozler.
hatta dayısına iftira atıyor diyen konusahibi de vardı, genc kızı da uyeler kancık ilan etmisti.
okusunlar, okusunlar da belki sizin yazdıklarınızdan sonra kimisi kendisinden utanmayı başarır ve teyzenizle annenizle özdeslik kurup ozelestiri yapmayı ogrenirler.

Merhaba arkadaşlar, konu şu: Ben 4-5 yaşlarındayken ailevi sorunlarımız nedeni ile dedemlerde kalmıştık uzun bir süre. annem ben ve kardeşlerim.Bekar dayım vardı teyzelerim vardı evde. sanırım dayım o zamanlar 20 yaşında falandı, ben küçükken beni taciz ederdi. İyi hatırlıyorum bir çok şeyi.Sülale tarafından da biliniyor. Beni sık sık odasına götürür yüz üstü yere yatırır ve üstüme uzanırdı. Yatağın üstüne yatırır üstüme omuzlarımdan bastırırdı. Kucağına alırdı bazen.Böyle zamanlarda ya elimde bir şey olırdu oyuncak kitap vs. verip onun hakkında konuşurdu benimle ya da başka konulardan. Bir de tuvaletten çıktığımda pamtolonumu indirip iç çamaşırımı kontrol etmişti ıslak olduğunu görünce kızmıştı güya niye silmiyorusun diye. Yüz üstü yere yatırıp üstüme çıktığı bir gün teyzem odaya tesadüfen girdi ve kıyamet koptu evde. herkes geldi. artık pantolonu inik miydi benim pantolonum inik miydi bilmiyorum, inik de olabilir çünkü sanki öyle bir şey hatırlıyorum. :KK43: Teyzem kızdı bağırdı dayıma, beni annem teyzem aldı sorular sordular ve o soruyu sordular, ne dedim hatırlamıyorum ama annem şoka girdi ağladı çok kötü oldu :KK43: beni dövdü hatta ......:KK43: :KK43: ve buna da o kadar kırgınım o kadr kırgınım ki anlatamam, yere kapaklanışım büzülüşüm sırtıma inen yumruklar....:KK61::KK61::KK61:çocuk halimle o kadar aciz ve üzgün ve masumdum ki düşününce kendime acıyorum dayımın tacizinden ziyade annemin davranışı. Ama onu da anlamaya çalışıyorum.Annem şu anda hayatta değil, yaşarken hiç bu konuyu da konuşamadık annem ben lisedeyken vefat etti....
El hasıl dayım diğer dayılarımdan dayak yedi, evden gönderildi. İnkar mı etti kabul mü etti bilmiyorum. Araya bayağı bir soğukluk girdi.Biz hiç görüşmedik bir daha hiç de konuşmadık. Ve bu olay 23 sene önce oldu.
Ama anneannem teyzelerim hala soğuk da olsalar görüşüyorlar. Evlendi çocukları oldu.
Ve şu var, o yaşımda teyzelerim kendimi taciz ettirdiğim için beni suçlamıştı, "neden bağırmadım neden söylemedin benim kızım olsa söyler" diye.O olaydan sonra içine kapanık ezik bir çocuk oldum, eve bir misafir gelmişti beni sevmek istedi kucağına almak istedi gitmedim utandım, yanıma otur dedi oturmadım. Israr etti ben istemedim. Sonra teyzem de "sen dayının kucağına oturuyorsun ama" demişti.... Küçük teyzem o yaştaki halimle, bana diyordu ki "senle kimse evlenmez sen dulsun" bunun ne anlama geldiğini bilmiyordum ama o utancımı suçlu hissetmemi üzüntümü korkumu çaresizliğimi zavallılığımı anlatamam bütün duygularımı köşelerde ağladığımı hatırlıyorum...ben kendi suçum gibi düşünüyordum. hiç kimse bana sarılıp da teselli etmedi....:KK61: bilinçsizlik mi sevgisizlik mi bilmiyorum zaten ailevi, maddi sorunlarımız da vardı.
Bunu bir türlü atlatamıyorum 22-23 yaşlarındayken anlatmıştım ilk bir arkadaşıma daha doğrusu ayrıntıya girmeden söylemiştim. Eşime de evlenmeden önce anlattım belki benimle evlenmek istemez diye....öyle bir şey düşünmedi.ama çok üzüldü ağladı ve kızdı ona, bu konuyu da kafamdan atmamı düşünmememi istedi.
Çok üzgünüm çocuk tacizi falan duyunca çok üzülüyorum o çocuğun ne hissettiğini çok iyi anlıyorum sarılmak istiyorum hepsine, sarılıp ağlamak...
şimdi ağlayarak yazıyorum bunları...ben çok değersiz haksızlığa uğramış ve zavallı hissediyorum kendime acıyorum...her kötü olayda aklıma geliyor.....çok uzun oldu ama anlatmak istedim, çok üzgünüm sanki yıllar geçtikçe hayatın gerçeklerini üzüntülerini gördükçe daha çok hatırlayıp üzülüyorum....:KK43: küçük kızı kucağına almış erkek görünce bile rahatsız oluyorum taciz ediyor gibi geliyor. Çok uzun oldu biliyorum, yazamadığım çok fazla şey de var aslında.....
LÜTFEN çocuklarınızı akraba yakını bile olsa dikkat edin, umarım kimse böyle bir şey yaşamaz... :KK43:

Canım benim
içim titredi her bir cümleni okurken ..
Allah cezalarını versin böylelerinin ..

Bu konuda size destek olabılırım istersenız, istedığınız an özelden yazabılırsınız. Atsan atılmaz satsan satılmaz bu dert! En kötusude ne bılıyo musunuz kimseyle paylaşamıyor olmanız. Yedı yıl oldu hala ilk günkü gibi aklımda. O ilaçlar tedavıler derman olmadı maalesef.

Bu konunun şaka olmasını çok isterdim.
Ölünün arkasından konuşmak gibi olacak ama annen 5 yaşında, olanların iğrençliğinden habersiz kızını döveceğine ş..fsiz kardeşini neden dövmemiş?
Kusura bakma ama öyle teyzelerin de Allah belasını versin, bu ne dangalaklık ya.
Çok sinirlendim!

ya bir çocuğa bunu nasıl yapar ya? nasıl nasıl nasıl......

hani bazı insanlar ben kimseyi öldüremem falan der. inanın elime verseniz o dayınızı teyzenizi öldürürüm, net!

Bu dünyanın suyu çıktı artık :KK43: Hiçbir şey söyleyemiyorum bile, her şey o kadar yanlış ki :KK43:

yorumları okuyamadım ellerim titredi okurken resmen.. bu nasıl bir dünyadır böyle

teyzelerınızde ki mantık kafa Allah ım hepsine avazım cıktıgı kadar bağırmak istedim

hiç mi bu teyzelerinizle yüzleşmediniz hiç mi agzınıza geleni sayıp döküp yıkmadınız ben bile delirdim suan burada

Ben bu dayımı faceden bulmuştum nerde ne yapıyor acaba nasıl biri normal insanlar gibi devam ediyor mu diye
eşime göstermiştim işte bu diye eşim kızdı kapat şu adamı bakma bakıp da hatırlama diye
Ben geçenlerde bir şey yaptım
Bu taciz tecavüz olayları ile ilgili malum sosyal medyada çokça konuşuluyor yazılıp çiziliyor
Onun sayfasına bakayım dedim baktım ki tacizle ilgili bir şey paylaşmış video işte tacizden toplum olarak engel olmalıyz gibisine yazmış.
Arkadaş değiliz ama yorumlar herkese açık...sahte bir face hesabı açtım oradan yorum yazdım
"5 yaşındaki öz yeğenini taciz eden biri için fazla iddialı bir paylaşım" diye. O kadar öfkelendim ki
Sonra o fake hesabı dondurdum.
O yazı orada kaç saat durdu bilmiyorum,
Sonra baktım tekrar arattım sanırım ben olduğumu anlamış çünkü engellemiş beni.
Pişman oldum bu yaptığıma bir şey derse birine neden gün yüzüne çıkartıyorsun derlerse sanki gelip bana bu işin ucu dokunacak diye korkuyorum...eşim de kızdı haliyle böyle bir şeyle meşgul olmama bırak o ş...si artık hiç adını anma kafanı meşgul etme düşünme diyor
YAnlış mı yapmışım sizce ama kendimi tutamadım mıtlı mesut hayatın sürdürüyor evli işi gücü yerinde iki çocuğu var
Bu olay da bir kaç gün önce oldu, ben pişman oldum onunla bir şekilde bulaştığım için varlığımdan farkında olduğumdan haberdar olduğu için ...

Ben bu dayımı faceden bulmuştum nerde ne yapıyor acaba nasıl biri normal insanlar gibi devam ediyor mu diye
eşime göstermiştim işte bu diye eşim kızdı kapat şu adamı bakma bakıp da hatırlama diye
Ben geçenlerde bir şey yaptım
Bu taciz tecavüz olayları ile ilgili malum sosyal medyada çokça konuşuluyor yazılıp çiziliyor
Onun sayfasına bakayım dedim baktım ki tacizle ilgili bir şey paylaşmış video işte tacizden toplum olarak engel olmalıyz gibisine yazmış.
Arkadaş değiliz ama yorumlar herkese açık...sahte bir face hesabı açtım oradan yorum yazdım
"5 yaşındaki öz yeğenini taciz eden biri için fazla iddialı bir paylaşım" diye. O kadar öfkelendim ki
Sonra o fake hesabı dondurdum.
O yazı orada kaç saat durdu bilmiyorum,
Sonra baktım tekrar arattım sanırım ben olduğumu anlamış çünkü engellemiş beni.
Pişman oldum bu yaptığıma bir şey derse birine neden gün yüzüne çıkartıyorsun derlerse sanki gelip bana bu işin ucu dokunacak diye korkuyorum...eşim de kızdı haliyle böyle bir şeyle meşgul olmama bırak o ş...si artık hiç adını anma kafanı meşgul etme düşünme katil mi edeceksin beni diyor...:KK43:
YAnlış mı yapmışım sizce ama kendimi tutamadım mıtlı mesut hayatın sürdürüyor evli işi gücü yerinde iki çocuğu var biri kız....:KK43:
Çeksin o hıyar cezasını ! Kendini suçlama, öfkeni kusmak hakkın. Onu ifşa etmekle sen suçlu olmazsın. Asıl suçlu o herifin ne mal olduğunu bile bile evleneceği kadından saklayanlarda. Sen burada ne yaparsan yap suçlu olamazsın. Allahım ne günlere kaldık neler yaşanıyor böyle :KK43:

Allah'ından bulsunlar bunun gibiler, yaşamasınlar pislikler.

hele o geri kalan teyze müsvettelerine diyecek birşey bulamıyorum.
aile baştan sona fiyasko, defolu hepsi.

çok şey yazmak isterdim, çok üzüldüm.

Ben de erkek kuzenimin tacizine uğramıştım 8 yasındayken.
Sonra arkadaşımın babası gizli arkadaşlık teklif etmişti; 13 yaşındaydım...
Daha da var. Ben çok taciz yaşadığım ve hatta sonu tecavüzle, belki ölümle sonuçlanacak bir durumun kıyısından döndüğüm için bünye arsızlığa vurdu sanırım. :) travma etkisi olmadı, bu derece etkilenmedim yani.
Bunlar hep beklenmedik kişilerden geliyor. İnsan kime güveneceğini bilmiyor.

Çeksin o hıyar cezasını ! Kendini suçlama, öfkeni kusmak hakkın. Onu ifşa etmekle sen suçlu olmazsın. Asıl suçlu o herifin ne mal olduğunu bile bile evleneceği kadından saklayanlarda. Sen burada ne yaparsan yap suçlu olamazsın. Allahım ne günlere kaldık neler yaşanıyor böyle :KK43:
İşin kötü yanı madur kendini suçlarken diğeri hayatına devam ediyor hakkıymış gibi!

inşallah unutursun canım unutulması zor gerçi
şimdi nasıl aran o teyzenlerle? ne cahil gerizekalı insanlarmış

O olaydan sonra görüştük son 4 yıldır görüşmüyoruz, tartışırdık sık sık anlaşamazdık da normalde.
Bayram seyran düğün cenaze vs. olursa görüşüyoruz ancak o da soğuk şekilde.

Sizin adınıza çok üzüldüm.
Bu tarz olayları duyunca bende çok etkileniyorum çünkü benzer şeyleri çok küçükken bende yaşadım.
Hayal meyal hatırlıyorum ama hiç kimse bilmiyor.
Babamın halasının oğlu tarafından taciz edilirdim. Kaç yaşlarındaydım bilmiyorum. Sanırım 5 6 veya bi kaç yaş daha büyük. Eline oyuncak alırdı beni kucağına oturturdu ve bazen zıplatırdı kucağında. O zamanlar benimle oynuyor zannederdim. Büyüdükçe anladım ne yapmaya çalıştığını... Şimdi o 28 29 yaşlarında ben 23 yaşındayım. Yıllardır görmüyorum. Görsem ne yaparım, nasıl davranırım onuda bilmiyorum. Annemler görüşüyor tabiki, hiçbir şeyden haberleri yok.
Taciz bile bu kadar sarsabiliyorsa tecavüze uğrayan kadınlarımıza Rabbim sabır ve ruh sağlığı versin...

X