küçükken beni taciz eden akrabam....

kızımın okulundaki psikolog anlatmıştı, daha önce de yazmıştım
cinsel tacizin %80-90 ı tanıdığımız insanlardan gelirmiş
geri kalan %10-20 dışardan gelenlerin de %90 ı öldürmeyle bitermiş
çocuklarımızı "tanıdık" cinsel tacizinden bizler koruyamazmışız, çok geç farkedermişiz
bu sebeple çocuklarımıza cinsel tacizin ne olduğunu, özel bölgeleri, kendisini nasıl koruyacağını küçük yaştan itibaren anlatmamız ve öğretmemiz gerekirmiş
bunu her ebeveyn ciddiye almalı ve yapmalı!
Uzulerek bir istatistikte ben vereyim turkiye de tacize ugramamis kiz cocugu orani %5 leri gecmiyor maalesef.

Bir sapigi elestirirken bile annesini işin içine katiyoruz
Cinsiyetçilik iliklerimize işlemiş
Bir kadının magduriyetine üzülürken uzuntumuzu,nnefretimzi başka bir kadini asagilayarak yapıyoruz

tam simdi yaziyordum...
aile tamamen dislamasada yinede dislamis sayilir...
benim abim yapti bunu yakin akrabamizla kadinin yasi 30 abim 17 misti.
birtek annem cok tepki vermisti oda kadina

Mümkünse Çocuklarınızı erkek çocuklarda dahil hiç bir yerde bırakmayın. Anca dayı falan benim tanıdığımın 7 yasinda ki oğlunu bir Dr taciz etmiş geçen yazmıştım. Şikayet ettim ailesini.
Ben küçükken komşumuz vardı ve kızına öz dayısı tecavüz edip öldürmüş sonra kendini bıçaklamış evee hırsız girdi diye ama onun yaptığı anlaşıldı ve herkes şok oldu ben cocugum olursa kimseye emanet edemem ya.

Yaşadıklarına çok üzüldüm ve inan anlıyorum seni. Allah onunda belasını versin

Cidden ben bebegimi amcasina dayisina dedelerine eniste ve kuzenlerine herhangi. bir akrabamizla sirf akraba diye guvenip yalniz birakamam..

Ablam da bu durumlardan dolayı sizin gibi düşünüyor kimseye bırakamıyor komşu kadına bile güvenmiyor
Erkek yeğenim var amcası yeğenimin pipisini açıp sevmiş ablam çok tepki göstermiş ene yapıyorsun diye olay çıkartmış
Çocuklarda mahremiyet algısı olması lazım ben ittirseydim bağırsaydım keşke ama çocuktum beni herkes kucağına alıyor zaten, tuvaletten çıkınca pantolonumu topluyor
nprmal geliyordu bana

Ölmüş annenize bir şey demek istemiyorum ama kusura bakmayın hepsi birbirinden cahil.
Dayı müsveddesine tek kelime edemiyorum.
Pisliğin daniskası, Allah onu ve onun gibileri yok etsin umarım.
Sanırım ona haddini bildiren sadece dayılarınız olmuş, iyi yapmışlar.
Teyzeleriniz ise feci gerçekten.
Başınıza ne gelirse gelsin sizin değeriniz azalmaz.
Lütfen bu olayı psikolog eşliğinde atmaya çalışın.
İnanın faydasını göreceksiniz.

Ablam da bu durumlardan dolayı sizin gibi düşünüyor kimseye bırakamıyor komşu kadına bile güvenmiyor
Erkek yeğenim var amcası yeğenimin pipisini açıp sevmiş ablam çok tepki göstermiş ene yapıyorsun diye olay çıkartmış
Çocuklarda mahremiyet algısı olması lazım ben ittirseydim bağırsaydım keşke ama çocuktum beni herkes kucağına alıyor zaten, tuvaletten çıkınca pantolonumu topluyor
nprmal geliyordu bana
Doğru söylüyorsun, ders çıkarmak lazım. Küçüklükten mahremiyeti öğretmek lazım. Ne kadar koruruz bilmiyorum ama en azından bi önlem.

tam simdi yaziyordum...
aile tamamen dislamasada yinede dislamis sayilir...
benim abim yapti bunu yakin akrabamizla kadinin yasi 30 abim 17 misti.
birtek annem cok tepki vermisti oda kadina

Ben akrabalarıma da kızamıyorum iki teyzem hariç. Aslında anneme de kızamıyorum.Annem hiç bir zaman beni suçlamadı amahiç bu konuyu da konuşmadı beni teselli de etmedi şefkat göstermedi yani tamamen dışında kaldı olayın nötr dü. ilk andaki tepkisi dışında. yokmuş olmamış gibi davrandı.
Bana böyle yaptığı için, beni dövdüğü için çok kırgınım ama onu da anlıyorum kardeşinden beklemezdi. ve o dayımı annem çok bakmış büyütmüş....

birçok ülkede kız ve erkek kardeşin aynı odada yatması bile yasak eğer bunun için gerekli odanız yoksa çocuk yapmıyorsunuz ... Ben böyle insanlara söyleyecek söz bulamıyorum suç sizde değildi asla deildi bunu bilin ...

nprmal geliyordu bana

seni çok iyi anlıyorum
uzun hikaye ama neredeyse benim de başıma geliyordu
o yüzden hiç kimse hiç kimseye güvenmiyorum ama eşim beni anlamıyor ve bana tepki gösteriyor
eğer böyle devam ederse artık onuda açıklamaya düşünüyorum çünkü gerçekten hiç kimseye güvenmiyorum ve bebegimi yalnız bırakmak istemiyorum eşimin aileside bırakmak istemiyorum
eğer çocuğunuz varsa uzman pedagogların kitapları ve mahremiyet algısının çok güzel anlatıyor ben bunlardan edinmeyi düşünüyorum en kısa sürede

Bazen hala o küçük kız olduğumu düşünüyorum geriye dönsem keşke o halime sarılsam onu alıp getirsem diyorum..
Ben o zamanlarda altıma çok yapıyordum hatırlıyorum. ablam da anlatıyor hatta annem bez bağlamış bir kaç kez ben bez bağlanmasını istemiyorum diye çok ağlamıştım
Öncelerden, tuvaletimi yeni öğrendiğim zamanlar bile bir kez bile olsun altıma yapmamışım.5 yaşına kadar. Belki de o olaydan etkilendiğim için oldu. Böyle çok da örnek var okuduğum. O yüzden bir çocuk altına yapıyorsa taciz ihtimali de araştırılması gerekiyor ya da psikolojisini bozn içine attığı bir durum var olabilir

sizi üzmek istemem ama sormak istediğim birşey var bu taciz miydi yoksa tecavüz gerçekleşti mi

Faceden onu aratıp paylaşımına sadece bir yorum yazdım, zate fake bir hesaptan, hemen silmiştir çoğu kişi görmemiştir bile yorumu görseler de iiftira der geçer yani ben ne yapsam ona bir şey olmaz ama içimde bildiğimi hatırladığımı bilsin...
gerçi bilse ne olacak belki pişman belki değil
ancak kendimi üzmüş oldum sanki bu şekilde onla muhatap oldum gibi hissediyorum
kimse aslında karısı için üzülüyorum bi çocuk tacizcisi ile evli...
Aslında yazmadığım şeyler var, dayım beni bir kez üstsüz gördü, annem odada üzerimi değiştirirken dayım beni alt tarafımı tamamen çıplak görmüştü, utanmıştım..sanki ol taciz olayları da bundan sonra başladı. acaba oradan mı etkilendi diye düşünüyorm ama bir çocuktan etkilenmek mümkün değil değil mi?? olabilir mi böyle bir şey...
.
Karşıyım Minicik bebeğin bile çıplak görülmesine. Ailelerde de çok hata var. Çocuk dediğinin herkesın içinde üzeri değiştirilmez, altı temızlenmez. Sizin durumunuzun bununla alakalı OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM. Dayıniz sizin yok ötesı!o pislik çocuklarına da yapsın o zaman nasıl olsa çıplak görecek. Sakın böyle düşünmeyin o pisliğin içinde varmış o serefsızlık. Bu laf bile hafif gelir de ona gerçi hadi neyse...

Tecazüv değil, yani tecavüz sayılır mı bilmiyorım o yüzden taciz yazdım
İğrenç bir şey yaazarek nile tiksiniyorm makattan sürtünme tarzı şeyler..
anneler çok duyarlı olmalılar hele kız anneleri benim oğlum var ama inanın kızım olsaydı asla ama asla babasının yanında altını değiştirmezdim onu yıkamasına izin vermezdim.ki bırakın amcaları dayıları kuzenleri..

Yaa 5 yaşındasınız we bunların hepsini hatırlıyor musunuz gerçekten...

Teyzelerinizin o laflarını herşeyini bu kadar net hatırlayabiliyor musunuz yanii?????

Bilmiyorum ama ben burda biraz tereddüt ettim doğrumu bu konu diye...

Yaniii aynı yaş grubunda OĞLUM var benim...

23 yaşına geldiği zaman babasının onca laflarını sizin gibi hatırlayacaksa ben buna çok sewinirim açıkcası...

Ya doğru mu bu konu offff :KK34:

Son düzenleme:
Benim abim canım ciğerim bana Babalık yapan insan... Değil böyle birsey göreyim hissetsem dahi sıkar atarım gırtlağını. Evet siz ne kadar kabul etmesenızde annenizde de var hata:KK43: bakın tek değilsiniz ben varım daha bırsuru kadın... Biliyorum çok zor anlatmak mümkün değil. Acı cektirmeyin kendinize. Merak edıyorum çocuğu var mı p şahsın?

Şu an sana sımsıkı sarılmak istedim. :KK61:Ne olur unutmaya çalış hem bu olayı hem.o cahil akrabalarının hepsini...

Yaa 5 yaşındasınız we bunların hepsini hatırlıyor musunuz gerçekten...

Teyzelerinizin o laflarını herşeyini bu kadar net hatırlayabiliyor musunuz gerçekten....

Bilmiyorum ama ben burda biraz tereddüt ettim doğrumu bu konu diye...

Yaniii aynı yaş grubunda OĞLUM var benim...

23 yaşına geldiği zaman babasının onca laflarını sizin gibi hatırlayacaksa ben buna çok sewinirim açıkcası...

Ya doğru mu bu konu offff :KK34:
Ben üç yaşındaydım babam memur olmuştu ve bıZe bir çuval içinde yiyecek, ayakkabı getirmişti... Bunu hiç unutmam mesela ama diğer günleri hatırlamam. Konu sahibinde de travma yarattığı için hatırlıyor bu olayı.

Çocuktaki cinsel olgulara dair bilgi 18 yaşına kadar tamamlanır. Bundan öncesinde eğer bir eğitim almamışsa(ki Türkiye'de bu konulardan konuşmak "aman ayıptır") çocuk cinselliğin ne olduğunu bilmediğinden dolayı bu tür pedofili vakasına karşı çok savunmasız kalırlar. Çoğu da yaşadığının taciz olduğunu büyüyünce anlıyor ne yazık ki...

X