küçükken beni taciz eden akrabam....

İnanamıyorum ya .. Çok geçmiş olsun, demesi kolay ama çıkart aklından, hayata yeni bir sayfa aç. Unutmaya çalış herşeyi.. Çocuk halinle bile o kadar kırmışlar ki seni.. Lanet ediyorum bazen bu ülkeye. Lanet ediyorum kadın suçsuzken tacize tecavüze uğrasa bile onu damgalayıp hayattan dışlamaya çalışanlara..

Zaten zor şeyler yaşarken yanınızda olmayışları. Hiç bi suçunuz günahınız yokken size kızmaları sizi dövmeleri. Dayınızın pisliğinin hıncını size yükleyip sizden çıkartmaları.. İşte bizim şu baskıcı adet geleneklerimiz.. Bu toplumun değişmesi lazım ama nerde?? Kadınlar kadınlara destek olmuyor daha .. Haksızlığa uğrayana bir darbe de kendi cinsiyetimiz vuruyor. Çok üzülüyorum ama durum böyle..

Unutun. Unutmaya çalışın. Başka yapacak bişey yok başkalarının damgacı zihniyeti asla değişmez. Elimizde sadece unutmak var ne yazık ki..

Mutlu günleriniz olsun

Normal saglikli bir erkek, cocuklara, hayvanlara ya da olulere falan ilgi duymaz. Dayiniz pedofili hastasi ve pedofilinin bilinen bir tedavi yontemi bile yok. Ayrica pedofililer genelde evlenip cocuk sahibi olur ve kendi cocuklarini taciz ederler. Maalesef...

Canım... Nasıl ağlattın beni şuanda tahmın bıle edemezsın..Minicikmişşin nasıl bır cahıllıkle sana kızıp senı yargılayabılmısler anlamıyorum..Ben de kız cocuk annesıyım..Her haber dınledıgımde ''kızımı bu kötu ınsanlara karsı nasıl korurum''kaygısı beynımde sımsek gıbı cakıyor..
Yetıstırılme tarzı ve kör zıhnıyetle her zaman sucu kadına atmanın uygun oldugu bı ulkedeyız..Baksana bgn kacırılan bı kızı kacıran adamı serbest bırakmıslar kızın babasının arabasını yakmıs..Yarın da hepsını bırden yakacak..Böyle adaletsız bı ulkede anneden bıle adalet umulmayacak demek kı..Çok acı yasadıgın seyler,o önyargılar,sana carpılan teyzenın lafları
Psıkologa gıtmenı onerırım cnm bıraz olsun ıcını ferahlatır..

Çocuklar cinsel istismara karşı kendilerini nasıl korumalı - (Aamir Khan anlatıyor
arama motorundan arayip izleyebilirsiniz
Ben kendi çocuklarım küçükler daha ama olsun
bu videoyu izledim ve ona uygun bi şekilde anlattım Miniklerime
yaşayan herkese çok büyük geçmiş olsun
Rabbim çocuklarımızı korusun
biz lere çok iş düşüyor
çocukları Boğmadan vazifemizi yapıp korumalıyız
allah yardimcimız olsun
böyle olayları, haberleri okuyup paronayak olanlardan bende

esinizin abisine helal olsun elleri dert görmesin demir sopayla bir güzel dövmüs pislik mahlukatı ceza almasına cok üzüldüm cocuk tecavüzcüsünü dövdüğü icin ceza almıs,pislikler sapıklar kızlara tecavüz ediyor rızası vardı deniliyor ceza almıyorlar ama iste adalet sistemimiz....

pisliğin cocukları neler yasıyordur simdi o evde düsünmek bile istemiyorum ya korkunc.

Off kanim cekildi vucudumdan kaskati kaldim.oglum uyuyor suan yanimda ve ona yapilsa diye aklimda gectide kesinlikle öldururdum onu yapani KESİNLİKLE. icimi acittin ve bana yasadigim bi olayi hatirlattin ve nedense bu aralar surekli aklimda.kisaca anlatayim. 3 yada 4 yaslarimdaydim.kardesim hastalandi ve annemler beni bi yakinimizin ewine biraktilar bi sureligine.ama beynimi deli gibi zorlamama ragmen kisileri hatirlamiyorum fakat olayi cok net hatirliyorum.annem beni birakti ve ben saatlerce arkasindan aglamistim annemin.yemek vakti geldiginde ewdeki kadin mutfaga gitti ve ewdeki adam artik kocasimi kim hatirlamiyorum beni bi odaya soktu.burda telefon var arayalim anneni konus onunla dedi Girdim odaya ama once seni kontrol etmem lazim dedi ve esofmanimi indirdi altimi soydu opmeye basladi DAHA 3 YASİMDAYDİM Daha sonra kaldirdi bni ve bunubirine soylersen seni asla annene vermem dedi cik odadan dedi ciktim bi koltuga oturdum ve saatlerce ordan kalkamamistim Onlar kimdi annem kime birakti hala hatirlamiyorum.anneme sorarim bazen kardesim hastalandiginda ben kimde kaliyordum diye okadar cok akrabada kalmisimki annem bile unutmus Simdi tek istegim ahirette o kisiyle karsilasmak allah beni karsilastirsin onunla ahirette.hala aglarim aklima geldikce. 27 yasinda bir erkek ewlat annesiyim hala unutamadim.

Korkunç!!! Ne diyeceğimi bilemedim. Hepsinden iğrendim. Onlara bi güzel haddini bildirmek lazım.

Ah canım ya. Nasıl üzüldüm okurken anlatamam. Annen Vefaat etmiş ama. Yaptığı bu haksızlık ne onun nede diğer aile fertlerinin yakasını bırakmaz. Senin yaşadığını yaşayıp ailesi tarafından öldürülen çok kız çocuğu var malesef. Allah büyüktür sorar elbet hesabını. Anlattın buraya artık silip atmaya bak kafandan. Senin masumiyetini kirletemez o pis vicdanlar.

Herkes çocuklarına dikkat etsin. Ve çok rica ediyorum kız erkek farketmez çocuk diye vücudunu çok belli eden giysiler giydirmeyin. Yada denize falan üstsüz mayosuz sokmayın. Ben oğlumu denizden çıkarırken sanki büyük insan gibi havluya sararak mayosunu değiştiriyorum. Etraf sapık dolu. Birinin ona o gözle bakma ihtimali bile ürpertici geliyor.

Allah belasını versin pislik herif ya cok kötü oldum bu konu acılınca nekadar cok kisi yazdı küccükken tacize uğradığını demekki nekadar sık olan birsey Allahım cocuğunuzu ve sizi korusun bundan sonra böyle pisliklerle karsılastırmasın insallah.o pislik mahlukat da biyerde geberip kalmıstır insallah da böyle bir pislik azalmıstır dünyadan suanda yasıyorsa eminim devam ediyordur iğrenc mahlukat cocukları taciz etmeye okadar sinirlendim ki anlatamam ya o pisliği elime verseler gözümü kırpmadan parcalara ayırabilirim yaparım bunu

Artık herkesten korkuyorum. Cok üzüldüm başınıza gelenlere

Ya artik amcaya dayıya da mi guvenemicez.
DUNYA SEN NE KADAR KOTU BİR YER OLDUN BÖYLE..
Dünya da yeni olan şeyler değil bunlar malesef. Düşünün ki internet ve kk olmasa bunu nereden öğrenecektik. Bu şekilde yaşanan ve sessizliğe gömülen okadar kötü anılar varki . Hatta değil amca dayı öz babadan dahi. Allah kahretsin böyle lerini.

arkadaslar bu konu benim ciddi anlamda piskolojimi bozdu okuduklarım karsısında cok etkilendim dehsete kapıldım konu sahibin yasadığı yorum yapan arkadasların yasadıkları okudukca dehsetlere düstüm nevrim döndü nekadar yaygınmıs ya cıcuk istismarları demekki sapıklar aramızda dolasıyor cocuğum yok evli değilim ilerde evlenirsem eğer bu dünyaya bir cocuk getirmeyi düsünmüyorum bu okuduklarımdan sonra, onu nasıl korurum ki bu pisliklerden baksanıza heryerdeler sapıklar coğu zaman icimizdeler farkında değiliz.yapacak hic biseyimiz yok mu ya böyle korku icinde yasamaya devam mı edeceğiz!!cok üzgünüm okuduklarım karsısında ben yasamadm kücükken böyle bir taciz ama okuduklarımdan sonra kendi basıma gelmis gibi hissettim inanın Allah sabır versin böyle seyler yasayanlara Allah cocuklarınızı korusun..anneler yalvarırım cocuklarınızı sürekli bilgilendirin böyle durumlarla Allah korusun,karsılastıklarında cığlık cığlığa bağırarak size durumu anlatmasını söyleyin,nolur kimseye kolay kolay güvenip teslim etmeyin meleklerinizi.

Bir sapigi elestirirken bile annesini işin içine katiyoruz
Cinsiyetçilik iliklerimize işlemiş
Bir kadının magduriyetine üzülürken uzuntumuzu,nnefretimzi başka bir kadini asagilayarak yapıyoruz
Annesinin konu ile ilgili tutumu yüzünden o..pu lafı az bile kalıyor. Yani alimden zalim doğabilir tabiki. Ama burada açık ve net zalimden zalim doğmuş

Bu kişiden kişiye değişir canım. Mesela ben 2 yaşımdan hatırladığım anılar var bölük pörçük ç birgün anneme anne ben böyle biyerde aşı olmuştum etrafını tükenmez kalemle çizmişlerdi dedim. Annem şok oldu. Ya orası zaten burası ama sen çok küçüktün falan diye şaşırdı. Bez bağlamayı çok erken bırakmışım ama babamın eve paketle getirdiği o muşamba bezi hatırlıyorum. Malum ozaman hazır bez yok. Vs vs. Ama bazı arkadaşlarım ilk okul anılarını bile hatırlamaz sor bana 40 kişilik sınıfın adını sayayım.

Canım kusura bakma ama hiç haber izlemiyormusun. Daha liseye giderken bir haber izlemiştim. Kıza baba ve amcası sürekli tecavüz ediyor. Doğum zamanı şehire götürüp doğum oluyor. Dönüşte doğan çocukları ormanlık alanda hep aynı yere gömüyorlar. Olay nasıl meydana çıkmış hatırlamıyorum. Yapılan kazılarda bebek cesetleri bulunmuştu
Ne diyosun yahu öz kızına mı
YABANCI ülkede mi oldu bu peki yoksa türkiyede mi..

Allah belasini versin dicem ama ona bile layik degil! Birde utanmadan allahsiz cocukmu yapmis. Seyi kopsun elinde kalsin insallah

Annesinin konu ile ilgili tutumu yüzünden o..pu lafı az bile kalıyor. Yani alimden zalim doğabilir tabiki. Ama burada açık ve net zalimden zalim doğmuş
Burada konu annesi mi peki =)
bahsetmek istediğim şey yani

Burada konu annesi mi peki =)
bahsetmek istediğim şey yani
Burada konu tacizi yapan teyze oğlu ve bu tacizin ardından tacize uğrayan kız çocuğuna" sen dulsun" diyen ve başka insanların kucağına oturmaya korkan kız çocuğuna "ama dayının kucağına oturuyorsun" diye psikolojik tacizde bulunan annesi yani konu sahibinin teyzesi. Yani teyze nin hiç bişeyden haberi olmasa yada doğru bir tutum sergilese. Bu konuda tacizciye anasını baz alarak küfür etmemeliyiz. Ama bu konuda ikiside küfürü hak ediyor. Zaten konuda bahsi geçen herkes konu sahibi hariç bir küfür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…