küçükken beni taciz eden akrabam....

Valla ben de düşününce o dul lafına gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum
Bu insanlar güya dindar bir de ama kör cahillik işte
başka bir şeye bağlayamıyorum ben
Ben boyle insanlarin dindarligina falan inanmiyorum.yok oyle bir sey,kucucuk bir cocuksun sen.anaanemi dusunuorum hani eski insanlari dusunmek icin asla boyle bir tepki vermezdi emin ol.dayin nasil bir sapik.ben dayimi hadi onu birak enistelerimi dusunuyorum el insani,kucaginada alirlardi severlerdi de ama nereye ne sekilde dokunulacagini bilirlerdi.hala inanamiyorum.dayinami inanamayim teyzelerinin laflarinami yoksa annenemi.benim kedime biri bir laf soyledimi hazmedemiyorum cevabini veriyorum.pissstt dedimi uyariyorum,burasinin onun evi oldugunu belirtiyorum.dusun bir de evladimi yaaa sapik bir adam taciz edecek bir de benim dunyalar guzeli evladima laf soyleme cesareti bulacaklar.öldurmem,surundururum kesin

şunlara bak ya..kazık kadar adama suçu atmıyorlarda bacak kadar çocuğun üstüne atmaya kalkıyorlar..bence dayın değil..anne tarafında sapık..küçücük bir kıza teselli vereceklerine..suçlamaları ,nsanlık dışı..sende unutamıyorsan ..bir yardım al canım..bu tip insanlarla da görüşme..yoksa hep hatırlarsın..hayatına onlar olmadan devam et..

onun faceden bulup bakmıştım bir aralar
bu taciz olayları vs. ile aklıma geldi tekrar bakayım dedim
tacizle alakalı bir paylaşım yapmış toplum olarak karşı çıkmalıyız tacize tecavüze diye bir video paylaşmış. çok sinirim bozuldu aslında yapmayacaktım da o anda karar verdim
Yorumlar herkese açıktı, ben de fake bir facebook adresi alı altına " 5 yaşındaki öz yeğenini taciz eden biri iin fazla iddialı bir paylaşım" yazdım. Sonra dondıurdum o fake hesabı
Tabi ben olduğumu anlamış, arattı buldu mu artık nedir beni engellemiş.
Bir süre durdu o yorum artık kim gördü ne oldu bilmiyorum

birde sizin unutmadığınızı en azından unutmayan birilerinin olduğunu belkide kulaktan kulağa yayılacak bir dedikodu bile olabileceğini düşünüp tedirgin olur hiç olmassa..
duylacağını düşünüp içine dert olur yarın bir gün çocukları öğrenecek yada karısı öğrenecek tedirginliği yaşar..
20 yaş değil koskoca ömür 50-60-70 yaşı da var herkesin nefret ettiği bir ihtiyar olacak belkide

Malesef böyle insan müsvetteleri çevremizde en yakınımızda dolanıyor. yaşıyoruz aile içerisinde susturulup bastırlıp bi şekilde işin içinden çıkılıyor. Olan istismara uğrayana oluyor. Böyle olaylara çok hassasım o yüzden uzatmayacağım.. Ben herşeyden öte eşinizi takdir ettim. Rabbim ondan razı olsun. Bırakın aile büyüklerini,teyzelerinizi.. annenizin size yapamadığı insanlığı eşiniz sizin yanınızda olarak yapmış. Sakın bu cevheri kaybetmeyin. Umarım hep mutlu olursunuz. Kolay değil biliyorum ama bir nebze olsun hatırlamamaya çalışın. Dökün içinizi kağıtlara sonra onları yakın yada yırtın içiniz bir nebze olsun ferahlar..

Anlattığımda o kadar şaşırdı ve üzüldü ki ağladı böyle bir şeyin benim başıma gelmesine
Seninle evlenmek istemeyebileceğimi nasıl düşünebiliyorsun dedi
Saçma ama işte anlatma ihtiyacı duydum

Eşim polis çocuk şubede çalışıyor böyle taciz tecavüz olaylarını yakından görüyor
Burada yazan şeyler gibi bir sürü şey var baba-kız dede torun amca dayı vs. ya da başka bir yetişkin
daha dün erkek çocuğa istismar olayı olmuş çocuk yetiştirme yurdunda
11 yaşında abisinin tecavüzü sonucu hamile kalan kız vardı kürtaj iin bile geç kalmışlar kız bebeği doğuracak
ailesi nasıl farketmedi ya da farketti ört bas etmeye çalıştı bilmiyorum sonunda doktora götürmeye mecbur kalmışlar dr hemen adli vaka vermiş
küçük bir ildeyiz acaba büyük yerlerde nasıl yansıyanlar bunlar kim bilir ört bas edilen neler var...
Allah herkesten uzak etsin böyelerini...

Abisi tecavuz etmis???
Allahim sen koru cocuklarimizi.
Daha 11 yasinda bide offf.
Neler duyucaz daha Allahim.

Canim sen cok cok agir seyler yasamissin ama oyle sevindimki su an kocam cocuk subede calisyor demenle.
Allahim yuzune gulmus.
Icim rahatladi.
Eskiden x sene olan seyler yuzunden geri kalan hayatini mahvetme nolur.
Hep ama hep mutlu olun esinle beraberce insallah. Ve tabi diger tum cocuklarda mutlu olsunlar bundan sonra..
Allahim sizin yuzunuzu soldurmasin artik mutlu olma vakti Allahin izniyle..

şunlara bak ya..kazık kadar adama suçu atmıyorlarda bacak kadar çocuğun üstüne atmaya kalkıyorlar..bence dayın değil..anne tarafında sapık..küçücük bir kıza teselli vereceklerine..suçlamaları ,nsanlık dışı..sende unutamıyorsan ..bir yardım al canım..bu tip insanlarla da görüşme..yoksa hep hatırlarsın..hayatına onlar olmadan devam et..

Dayıma da çok tepki gösterdiler, evden gönderdiler az görüşüyorlar...
ama bana da o şekilde cahilce davrankamtan geri kalmadılar

bence hiç görüşmesinler..gerekirse bu sapığı evlatlıktan silmeliler..ne demek ya kan bağı olan birine böyle şeyler yapılır mı?
heleki o cahil teyzenide hiç görüşme bence..yinede geçmişi fazla aklına gtirmemeye çalış..biliyorum kolay değil ama..geçmişle yaşarsan..ileriye gidemezsin...

Facine yorum yazmakla cok iyi yapmissin.
Karisininda bilmesini saglaki, nasil
Bir pislikle evli oldugunu Bilsin.
Cocuklarini korur Bari ondan

benzer şeyleri öz abladan pardon abla müsveddesinden yaşamıştım.seni çok iyi anlıyorum.
ALLAHINDAN BULSUNLAR.

O kadınlar olmasa belki hatırlamazdınız bile... Anne, teyze demeye bin şahit kusura bakmayın. Dayı olayı çok yaygın maalesef benim de kendi anılarımı hatırladıkça sinirlerim bozuluyor. Ama ruh sağlımız için düşünmemek lazım.

O kadınlar olmasa belki hatırlamazdınız bile... Anne, teyze demeye bin şahit kusura bakmayın. Dayı olayı çok yaygın maalesef benim de kendi anılarımı hatırladıkça sinirlerim bozuluyor. Ama ruh sağlımız için düşünmemek lazım.

Ya ne kadar çok ne kadar da fazlaymış ya nerdeyse her iki üyeden birinin başına benzer bir şey gelmiş, hatta daha kötüleri...ne kadar yaygın bir şey demek ki etrafımız böyle adamlarla dolu
herkese şüphe ederek bakmaya başlıyor insan

cok üzüldüm bende öyle bir taciz olayını aynı yaşta kıl payı atlattım 35 yıl önce sizi cok iyi anlıyorum bizim uzaktan bi akrabamızdı kıyafet üstünnden taciz edecekti bagırdım kurtuldum birdahada hic görüsmedim ilk defa anlatıyorum kimsenin haberi yok babam duysaydı kesin kişiyi öldürürdü

Ya ne kadar çok ne kadar da fazlaymış ya nerdeyse her iki üyeden birinin başına benzer bir şey gelmiş, hatta daha kötüleri...ne kadar yaygın bir şey demek ki etrafımız böyle adamlarla dolu

Aynen öyle maalesef. Ben yıllar sonra daymın kendi öz kızının şu an 10 yaşında olduğunu ve dayımla annesi olmadan aynı odada bir saniye kalmadığını, mümkün mertebe kaçtığını duydum. Tabi insanlar bilmeden gülerek anlatıyorlardı ama ben olayı bağdaştırdım. Küçükken anneme de yaparmış. Kendi öz kızına da yapar bu tipler çok eminim dayınızın kızı varsa yapıyordur.

Benimde başıma geldi komşumuzun oğlu tarafından tacize uğradım ama o kadar küçüktüm ki o anda ne yapmak istediğini bile anlamamıştm. şimdi evliyim 3 kızım var o kadar korkuyorum ki rabbim korusun inşallah. İnsan kimseye anlatamıyor maalesef.. Ben bile hatırlamak istemiyorum beynimin bir köşesine hapsetmiştim. Bu olayları okuyunca gün yüzüne çıkıverdi. çok acı

Malesef o kadar taciz olaylari yaygınki. Ben artik herkesten şüpheleniyorum. 4 yaşındaydim daha 4 katli bir binada oturuyorduk. Cocuklarla binanin icinde ya kendi ev kapimizin onunde oynuyorduk. Ben merdiven demirinden kayip oyun oynuyordum. Bi adam geldi beni ordan indirdi düsersin dedi ve beni önune alip bana dokundu ve arkadaslarim karsimda oturup beni izliyordu. Lanet olsun :KK43: anlamiyordumki arkadaslarimda anlamiyordu ne olduğunu. Allahtan komsu kapiyi acti bi bağirdi gorunce. İleri gidemedi adam. Butun anı hatirliyorum herseyi herseyii lanet olsun unutamiyorum. İyiki ustumdekileri cikarmadi birsey yapamadi lanet olsun iğreniyorum :KK61:

Küçük bir kız iken anneannemlere giderdik ev o kadar kalabalık olurdu ki... annem beni salonda yatirirdi... gece olunca dayım başucuma oturur elini iç çamaşırııma sokup oksamaya başlardı... donup kalırdım o kadar kötü bir duygu ki sadece yasayan anlar beni... sonra bir gün dayım bize gelmisti ayni şeyi yine yapti ben de o odadan çıktım baska odaya geçtim sabah olunca annem nedenini sordu ben de anlattım annem de ağlamaya basladi o kadar üzüldüm ki o cocuk halimle... kendimi suclu hissettim. .. dayım bi daha ilismedi...
ama ben annemin gözyaşlarını caresizligini zayifligini hiç unutmadım...
sonra ise annemin babası başladı aslında belki hep yapıyordu ama ben farkedemiyordum... bir gün dedemle konusuyorduk ellerini kalcalarimin icine o kadar sokmustu ki canım yandi benle konusurken hep olmayan goguslerimi avucladigini hep gogsumu oksadigini farkettim... yani dedemin tacizlerine ne zaman basladigini ise bilmiyorum...
tacizleri anladigimda hissettigim seyleri yazmak isterim... Başta çok iğrenç bir koku yükseliyor insanın içinden sonra kalbinizde bir acı sonra karşı taraf dokundukca oksadikca siz bir kuyudan aşağı düşüyorsunuz ve gittikçe çıkış uzaklaşıyor etraf kapkara oluyor.. ve her seferinde daha asagi daha da dibe iniyorsunuz...
bir cocugu taciz etmekle buyugu etmek arasında hicbir benzerlik yok... genc kız iken de tacize uğradım çocukken olan sey cok farkli yasayan anlar baska da kimsenin anlayabilecegi bir duygu degil... ama o tacizlerden daha kötü bir duygu yasadigimi hatirlamiyorum..
dedem o kadar cesaretliydi ki mesela yan odada 15 kisi sofrada yemek yerken gelip goguslerimi oksamaya baslardi...eli surekli ya göğsümde kalcamda bacaklarimin ust kisminda idi ama kimse suphelenmefigi icin kimse gormuyordu... bense sadece donuyordum dusuyordum kokuyordum icim aciyordu ama hicbir sey yapamıyordum
bir muddet sonra onu isirmami opmemi istemeye başladı benim küçücük bir kiz oldugumu lutfen unutmayin... kacamiyordum her firsatta yakaliyordu... biraz buyudugumde artik kacmaya basladim o ise bana bir gece onun yanina gelip geceyi onunla gecirmem icin yalvarmaya basladi ve yine kucagina oturdugumda altimda tuhaf hareketlenmeler hissediyordum
son olarak da bi gun saldirdi once kuytu bir köşede sıkıştırdi dilini agzimin icine soktu asiri derecede igrendim ogggh falan dedim sonra zorla yataga firlatti ustume cikti bu arada bu adam yaklaşık 120 kilo ben ise ortaokula gidiyordum tekrar dilini agzima soktu... o sirada ne oldu nasil oldu hic hatirlamiyorum o kisimlari, kacmayi basardim ...
o evden hep nefret ettim... annemin babası oldugu icin annemden de yıllarca nefret ettim... kendimi bozuk kokuşmuş bir yemek gibi görüyordum hep kokuyordum sanki artik ne yapsam da düzgün hayatim olmaz diyordum bastan bozuktum ben... babam dahil herkezden suphe ettim... babacim ve rahmetli dedecim amcam bana ne zaman yakinlassa hafakanlar geciriyordum... hatta bi kere babamla oturuyorduk eli yanlislikla ciplak belime degdi.. o an yine karanlik karanlik kuyulara dustum o hayal kiru kirikligimi anlatmama imkan yok ... kalp krizi gecirebilecek kadar kalbim sıkışmıştı babam da mi demistim... oysaki yanlışlıkla olmustu babam farkinda bile değildi
bu arada o adami annemi bizi taniyan birilerine anlatsam asla bana inanmazlar o kadar güvenilir sevilen ak sakallı huzur verici dedeler olur ya öyle bi tip işte...
inanamadigim sey ise annem aslinda bi kere bizi yakaladi ben banyodaydim kucuk kardesimle oynuyordum sonra o geldi o da banyoya girdi oksamaya basladi o sirada annem iceri girdi acikçasi ben cok sevindim yakaladi diye... annemin o yüz ifadesini hic unutamam saskinlik inanamazlik ...ama sonra o kadar olmamasi gereken biseydi ki unutmayi ya da yanlis anladiginina kendini ikna etti... bu yuzden de anneme cok kizarim beni korumadigi icin resnen aslanin onune attigi icin....
neyse
Aradan cok uzun yillar gecti o adam öldü... hala herkez ne kadar iyi bir insan oldugunu söyler durur ... ben 38 yaşında evlenebildim evlenmeden önce de cok korktum benim gibi bir insandan ( kokusmus ve bozulmus bir et yemegi) boyle bir soydan cocuk mu yapilir dedim...
artik pek dusunmuyorum...
esimi seviyorum mutluyum hem de menopoza girdigimi dusunurken megerse hamile oldugumu ogrendim...
iyiyim 40 yaşımda daha iyiyim...

Okuyunca çok etkilendim, gözyaşlarım sanki yüreğimi yaktı,o adi adam sonsuza kadar azap yaşasın.siz tertemizdiniz o zaman yaşadıklarınız çok ağır ama hep temiz masum çaresiz bir kızdınız.görmemişler sizin çaresizliğinizi.annelik size çok yakışır eminim.

2. Üyelik alarak actigim benzer bir konuma sitenin kadrolu dalgacilari s.cip gitmişti. Oylece kalmıştı konu. Ne alemde bilmiyorum..
Neyse teselli verecek durumda degilim maalesef. Hicbir uzmanin da tam etkili olacagina inanmıyorum ben.
Allah yar ve yardimciniz olsun.

Gözümün onüne senin dayak yediğin sahne geldi bir an minicik bedeninle neden dayak yediğine anlam veremez bir halde ne kadar korktuğunu offf keşke okumasaydim bu konuyu

X