küçük mucizeyim ben ağlayan anneme hediye

AMİN canım inşallah

amin canım daha doğmadan böyle dualar ediyoruz nasıl iyi bi evliliğimiz olunca evlenmeyen herkeze dua edersek bebişleride alınca eminim daha da çok dua edeceğiz ben hep Rabbime eşim için şükrederken Allahım ne olur şükredeceğim bide evlat nasip et derim benim bu arada benim eşim mükemmel mi tabiki hayır ama bana gore öyle ya

ben bebeğim yok diye üzülüp stres yapmıyorum.her şey ALLAH'tandır nasip ederse isterse olur.ALLAH olanlarınkini korusun amin.

canım onu bende hep derim bizler şanslıyız eşlerimiz iyi aileler artık daha rahat ama benim yaşım büyük ve ilki öyle olunca korkum olmuştu yoksa tabiki eşim hep biz böylede mutluyuz olmasada Rabbimi,n ilk denedikleri biz değiliz ama inan ki pikniğe gitsek ay bi çocuk olsa diyodum denize gitsek ay bi çocuk olsa diyodum ve son bunu ögrenince ençok bunlardan üzüldüm yoksa artık vay çocuk doğurmuyosun neden diye soracak kimse yok Allaha şükür acık kaynana yapsada oğlunda bitiyo herşey ama Rabbim herkeze ve banada nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli

canım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin. hayallerine kavuşturusn. saglıklı günler.....

cnm benım ya bu ne buyuk bı sevınc olmalı cok sevındım anlatamam tamam bıttı derken yenı bı başlangıc olmalı

kızlar 1 yılda yasadıklarınızı çok zormus gibi bahsetmişsiniz siz tüp bebek topiğne bi bakınnn bizim yıllardır neler yaşadığımızı okuyun sonra 1 yıllık bu kadarcık bişeyii çok zormus gibi yazmayın lütfen yaaaa...zırt deyince hamile kalıyorsunuz daha ne istiyorsunuzz allahtan yaaa...bol bol dua edin çoookkk uğrasan insan var oralardaaa allahım herkese bebek nasip etsin inşallhhhh

özellikle öyle
konulara abone oluoyurm tüp bebek bölümleri 19 senedir 16-12 senedir kaç tüp denemesi kaç düşük kaç kürtaj ...
bnmde dört senem olacak onları okuyup isyan etmekten vazgeçiyorum..
tabi herkez aynı psikolojide değil 6 ay sonra hamile kalıp çok bekledim diyenleri görünce bende kızardım artık bıraktım tabi karakteristik bi özellik yda bizim gibiler çok beklediğimizden artık nasırlaşmış etkilemiyor ,ne gzel sen evldına kavuşmuşsun darısı tüm isteyenlerin başına ..
topik sahibi arkadaşımızda yaştan sebep tedirgin olmuş zaten ama artık gebe kalabilme yaşını çok daha yukarılara çektiler hekimlerimiz.umarım ilkine sağlıkla kavuşup evladına bir kardeş bile verebilirsin ...

fıstıklar zaten doktorumun da ilk belirtiği buydu bak hamile kalabiliyorsun bunada şükret diye ama ben 5yıllık evliydim ve ilk kaybım çok zordu 2günde gidiyor bi var diye seviniyoruz bi yok diye ve enson kürtaj yoksa ne kürtajlar 8kere geçiren komşum vardı artık gülerek anlatıyordu ve bana garip geliyordu bunuda kaybettim diye üzülürken bi sağlık ocağında bile yaşımla ilgili duyduklarımın haddi hesabı yok ve ben Izmir gibi biyerde oturduğum halde ve herdert çekenine ağır gelir şükür rabbim Verdi ve şuan yaşıyor ama tahliken hala geçmiş değil diyor doktorum ama 9ay nasıl geçer diye üzülüyorum ve ben önceki kaybımda renkli duplörde ağlarken yanımda kanser hastaları vardı bak sen bi bebek kaybediyosun burda insanlar canlarıyla uğraşıyor diyordum ama buda benim canımdı ve yaşlarım durmuyordu ki normalde sert miçazlıyım

inşallah rabbim hepimize mutlulukla ağlamayı nasip eder ve başta hayırlı bi evlilik sonrada evlat nasip eder inşallah

canım rabbim sizlerede bu mutluluğu nasip etsin inşallah ve ben geç evlendim Allaha şükür hep rabbim bekarlara nasip et evliliği derim bebişte 5yıl sonraydı hep olmayanlara nasip et derim çünkü bunlar okadar farklı duygularki rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah ama herdert çekenine ağırdır ve kimse başkasının ne yaşadığını bilemez belki zırt diye dediğin bebek için o insanlar neler yaşamıştır dedim ya herkez kendi derdini dert sanır ama karşıdaki aman doğurmuş denir hele insanların bebğin olmuyor diye bir bebek sevsen bak senin nazarın değdi ye kadar nelerini yaşadım yok tedavi ol neyin tedavisi yani bi yıldır belki ama senin on yılına eşittir yoksa tabiki doğarken doğmuş kaybedenler var rabbim herderdi olanın rahmetini dermanın versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…