canım senin için çok üzülmüştüm ama şimdi o kadar sevindimki anlatamam bende ocak topiğindeyim hep takip ediyordum seni aaynı şeyleri yaşammış biri olarak acını hissetmiştim şimdi çok mutlu oldum allah tekrar böyle korkular yaşatmasın hiçbirimize ve hepimizin bebeğini bu sefer bağışlasın inşallah...
demet yazını gözyaşlarımla okudum , Rabbim bir daha korkutmasın sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşallah canım..
işte cnm tek doktorla kalmamak lazım böyle durumlarda ben sana başka doktora çık olmazsa allah korusun oraya git demiştim iyikide başka doktora baktırmışsın. maşallah bebişine allahım kucağımıza almayı nasip etsin ezanlar hürmetine
ALLAH sağ salim hayırla kucağına almayı nasip etsin.öyle iyi anladım ki seni.aynı yollardan geçmiş biri olarak ama benim devam eden hamileliğim olmadı.hiç isyan etmedim RABB'im isterse bende anne olurum.konularımdan yaşadıklarımı anlaya bilirsin.
ilk hamileliğimde vajinal ultrason denildiğinde yıkmıştım ortalığı olmaz diye nasıl ağlıyordum ablam ve eşim ikna etti beni ama bebeğimin cansız olduğunu öğrendim dediğim gibi aynı yoldan geçmişiz.ALLAH'tan umut kesilmez moralini yüksek tut isyanların için tövbe et.küçük meleğini kucağına almak nasip olsun inşALLAH.maşALLAH.
Maşalllah subhanallah tebarekallah canım benim Allah tamamına erdirsin..
demet ocak grubunda okumustum bos gebelik diye uzuldugun zaman. simdi cok sevindim bu huzunlu hikayenin birden mutlu bir hikayeye donmesine, insallah tamamina da erer kucagina alirsin.
ben bir sey sormak istiyorum: ocak annelerinde de pek cok kez okudum, arkadaslar da sen de vajinal ultrason olmamak icin bayagi bayagi direniyorsunuz. Ben bunu anlamaya calisiyorum ama hic anlayamadim. Bebege bir sey olur diye mi korkuyorsunuz? Baska bir sebebi mi var? Vajinismus diyecegim ama oyle olsa hamile de olmazdiniz :)) Sonucta erken donemdeki hamileliklerde karindan bir sey gormek cok zor, grupta bir suru ornegini de gordum, karindan bakilinca gorulemeyen ama vajinal bakilinca ay gibi ortada keseler, embryolar, kalp atislari. Bunu bile bile niye vajinal ultrasondan kaciniyor kadinlar? Sorguladigimi dusunme, sadece anlamaya calisiyorum, oyle kuvvetle reddediliyor ki attan ultrason, ben "kesin bilmedigim bir sey var" diyorum kendi kendime, onu soruyorum!
Bundan sonra, bu 3 gundur yasadiklarindan sonra senin de diger kadinlara "temiz temiz vajinal baktir, bos yere uzulme" diye telkin edecegine eminim. Keske bu uzuntuleri, gozyaslarini hic yasamasaydin. bundan sonrasi guzel olur insallah, grubun ablasi olarak bir basima birakma beni :)
ben bebeğim yok diye üzülüp stres yapmıyorum.her şey ALLAH'tandır nasip ederse isterse olur.ALLAH olanlarınkini korusun amin.amin canım inşallah rabbim sanada enkısa zamanda tekrar nasip eder birazdan doktora gidicez tekrar gelince bakarım konularına ama canım bi sorun yoksa stress yapma bende 3ay olmuyo diye kafayı yemiş ve stresten sulu sivilceler dökmüştüm 1ay onlar geçsin 1ayda rahat düşünmicem yapmıcaz darken tutunmuş o ara meleğim kısmet canım inşalllah rabbim hepimize nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?