küçük mucizeyim ben ağlayan anneme hediye

demet35

rabbim sen verirsin
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
844
0
46
Kocaeli
kızlar dertlerimizi paylaştığımız arkadaşlar ilk kez konu açıyorum ve bu 2günlük hatta 1yıllık üzüntümün üstüne yaşanan bi sevinç inşallah Rabbim tamamına erdirir ve herkeze nasip eder

ben geçen yıl tamda buzamanlar bebişimi kürtajla aldırmak zorunda kalmıştım meleğimin kalbi atmamış durmuştu ve kesemiz bozulmuştu kürtajı yaşayan duygusal zorluğunun daha ağır olduğunu bilir rabbim kimseye yaşatmasın 6ay korunma vermişti doktorum biz 3ay darken o 6ay demişti ve 6ay geçti biz başladık çalışmalara ve bi 6ayda öyle geçti yine mayıs ayı doğum günüm ve anneler günü ve sonrası rabbimin bana yine hediyesi koca 1yıl geçmişti üzüntüyle yaşım büyük ve geçiyordu ve ocak annelerindeydim ama hep 1korkuyla devlette karından ult la baktı doctor amcamız 4haftalık kese güzel hamilelik çok güzel dedi ve mutlu mutlu eve gittik dualar ettik babişle sarıldık uyuduk

3hafta sonraydı kalp atışlarımız ve 3hafta aileler dışında kimseye bahsetmeden geçti ve beklenen gün pzt geldi belirtimde yoktu ve korkuyordum sadece şiş olan gögüslerim ve göbeğimde söndü bunu da kaybettim dedim ama bi umut hep vardı doctor amcamız yoktu geçen yılki amcamıza çıktık ult yolladı ult çekilirken bi gariplik vardı anne tombişti ama kolaylıkla gözüken kese bulunamıyordu zorla buldu doktorumuz ve kese yuvarlak aynen duruyor ama 1cm bile büyümemiş dedi bebek te yoktu daha orda ağlamaya başladım bebeği kaybettim ama daha kalbini bile duymadım bağlandım mıki ama ençok tekrar kürtaj çıldırttı beni dışarda ağladım doktorun yanında ağladım yaşlar ve gözlerim durmuyordu ki doctor kanaman yok istersen 1hafta bekle ama kürtaj araştır dedi çıktık babişle sahile gittik orda da ağladım Allahım ağlayamayan ben bukadar yaş nerden geliyordu eve geldik uyudum abimlere kardeşime annemlere hep babiş anlattı ben konuşamadım ağlamaktan konuşamıyodum salı komşularla gülerek geçirdim yalnız kalmayınca iyiydi ama burda ocak annelerinde 2düşükte kan pıhtılaşma ve genetic tesleri için mrb arkadaş oda izmirli eğe tıpa git sevk iste dedi bende çrş yani bugün kadın doğuma sıra aldım sorayım onlar yollasın diye

sırayı yanlış yere almışım ama ordaki bayan iptal olursa seni alayım dedi oda rapor göstermeye aldığım için sıra aldık ben içeri girdim bana dosya açılıyor ben bebeğimi kaybettim kürtaj için hastanemi de ayarladım burda olmucam sade sormaya geldim desemde yok kanaman olmamış bakıcaz dediler kan testini verdim bi baktım ult vajınal yazıyor doktora ben vajınal ult olmadım yapamam dışarı itiyorum kürtajda da yapamadım dedim hep karından bakılmıştım hayır kilo var ve küçük bebek başka türlü olamaz yukarda açıklarsın dediler çıktım ult doktorada ne zorluk çıkardım Allahtan kararlı ve inatçıydı bu arada önümde doğum haneyle yanyanayız 2bebiş geçti yeni doğdu odalarına çıkartıyolar anneleri ve akrabalarını görüyorum onlar önümden geçiyor rabbim bak bunlar doğdu ben kaybettim diye ağlıyorum ama sonar kendime kızıp maşşallah süphanallah diyorum onlar korumasız daha

ve kadın bana vajınal bakıcaz diyor başka yol yok odada ağlıyorum ama enazından deneyelimö kasarsam yapamadık yazın zaten ben test için gelmiştim diyorum ve yatıyorum 2kez okoltuğa ama busefer ayık kendini sıkma hop aaaa oldumu sok oluyorum hani korkunçtu hani kötüydü hiç bişey anlamadım ben bunları düşünürken doctor burda kocaman bir bebek var diyor bana kalp atışlarını da gösteriyor ses yok görüntü ama ben sırılsıklam gözlerle bakamıyorum Allah razı olsun iyi,ki zorlamışsın diyorum gördünmü diyor gördüm Rabbime şükür hemde çok güzel ama gözlerim açılmadıki öldü diyip durduğum 3gündür ağladığım meleğim beni busefer sevinçten ağlatıyor sonuçları aldık yarın tahlil sırası alacağız bunları göstereceğiz dosyamız açılacak Rabbim nasip ederse ult gördüğüm pıt pıt benim kucagımda atacak ilk kez bukadar sevindiysem kucağımıza gelse neler hissedeceğim küçüğüm tutun annneye sömür anneyi çok üzüldü ama 20.06 en mutlu günü onun inşallah daha mutlusunu da görür bu kadın ve onun gibi olan tüm melek anneleri

biz listeden bile çıkmak istedik okadar emindik isyankarda olduk ama Rabbim şuan için çekmedi mucizevi hazzını üstümüzden tüm bizim gibi üzülen sevinen herkezi mutlu etsin rabbim
ve çıkmadık candan ümit kesilmez eğer alacak nefesimiz varsa bu dünyada engellenemez

katlanıp okudunuzsa bi maşşalahı bi duayı eksit etmeyin küçük mucizemden ve bizim gibi olanlardan

canım senin için çok üzülmüştüm ama şimdi o kadar sevindimki anlatamam bende ocak topiğindeyim hep takip ediyordum seni aaynı şeyleri yaşammış biri olarak acını hissetmiştim şimdi çok mutlu oldum allah tekrar böyle korkular yaşatmasın hiçbirimize ve hepimizin bebeğini bu sefer bağışlasın inşallah...

demet yazını gözyaşlarımla okudum , Rabbim bir daha korkutmasın sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşallah canım..

amin inşallah canım alırız inşallah kucağımızıda ay çok üzüldük şuan mutlu bile olamıyorum bituhafım

işte cnm tek doktorla kalmamak lazım böyle durumlarda ben sana başka doktora çık olmazsa allah korusun oraya git demiştim iyikide başka doktora baktırmışsın. maşallah bebişine allahım kucağımıza almayı nasip etsin ezanlar hürmetine

amin canım bende tam şuan ezanlar hürmetine diye dua ediyodum hiçbirimiz üzülmeyiz inşallah canım ay inan kordonla konuştuk pzt kürtaj randevusu demiştik ama olmadan belki otestleri soralım diye gittim sırf yoksa baktırma niyetim yoktu

ALLAH sağ salim hayırla kucağına almayı nasip etsin.öyle iyi anladım ki seni.aynı yollardan geçmiş biri olarak ama benim devam eden hamileliğim olmadı.hiç isyan etmedim RABB'im isterse bende anne olurum.konularımdan yaşadıklarımı anlaya bilirsin.
ilk hamileliğimde vajinal ultrason denildiğinde yıkmıştım ortalığı olmaz diye nasıl ağlıyordum ablam ve eşim ikna etti beni ama bebeğimin cansız olduğunu öğrendim dediğim gibi aynı yoldan geçmişiz.ALLAH'tan umut kesilmez moralini yüksek tut isyanların için tövbe et.küçük meleğini kucağına almak nasip olsun inşALLAH.maşALLAH.

Herşey Allahtan..Nasıl sevindim yaa..Rabbim hayırlısyla hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsin..

Maşalllah subhanallah tebarekallah canım benim Allah tamamına erdirsin..

demet ocak grubunda okumustum bos gebelik diye uzuldugun zaman. simdi cok sevindim bu huzunlu hikayenin birden mutlu bir hikayeye donmesine, insallah tamamina da erer kucagina alirsin.

ben bir sey sormak istiyorum: ocak annelerinde de pek cok kez okudum, arkadaslar da sen de vajinal ultrason olmamak icin bayagi bayagi direniyorsunuz. Ben bunu anlamaya calisiyorum ama hic anlayamadim. Bebege bir sey olur diye mi korkuyorsunuz? Baska bir sebebi mi var? Vajinismus diyecegim ama oyle olsa hamile de olmazdiniz :)) Sonucta erken donemdeki hamileliklerde karindan bir sey gormek cok zor, grupta bir suru ornegini de gordum, karindan bakilinca gorulemeyen ama vajinal bakilinca ay gibi ortada keseler, embryolar, kalp atislari. Bunu bile bile niye vajinal ultrasondan kaciniyor kadinlar? Sorguladigimi dusunme, sadece anlamaya calisiyorum, oyle kuvvetle reddediliyor ki attan ultrason, ben "kesin bilmedigim bir sey var" diyorum kendi kendime, onu soruyorum!

Bundan sonra, bu 3 gundur yasadiklarindan sonra senin de diger kadinlara "temiz temiz vajinal baktir, bos yere uzulme" diye telkin edecegine eminim. Keske bu uzuntuleri, gozyaslarini hic yasamasaydin. bundan sonrasi guzel olur insallah, grubun ablasi olarak bir basima birakma beni :)

amin canım inşallah rabbim sanada enkısa zamanda tekrar nasip eder birazdan doktora gidicez tekrar gelince bakarım konularına ama canım bi sorun yoksa stress yapma bende 3ay olmuyo diye kafayı yemiş ve stresten sulu sivilceler dökmüştüm 1ay onlar geçsin 1ayda rahat düşünmicem yapmıcaz darken tutunmuş o ara meleğim kısmet canım inşalllah rabbim hepimize nasip eder

canım kendi adıma bu psikolojik vajınusmusun bi aşamsı sanırım ben zor girdim ilk ilişkiyede biraz yetişme tarsi biraz çekinme olabilir aynen o rası ayıp ve ters diye büyüme sanırım
bebeğe zararı dersen ben geçen yıl devlete giderken ki izmirde devlette vajınal bakılmıyor nedenide bakılan bi bebek düşmüş ve ailesi şikayetçi olmuş yasaklanmış diye açıklanmıştı nekadar doğru bilemiyorum ama öncekinde de hiç bakılmamıştı ki kürtajda geri itmiştim ilacı bile zor koymuşlardı ozaman üsten gözükmüştü kesemin bozulduğu bunda da hiç bakılmadı ve doctor teklif bile etmedi ama özele daha gitmemiştim pzt di burda da yine izin vermiyeceğimi aynı şekil geri iteceğimi düşündüğüm için istememiştim ama doctor zorlayınca bende deneyelim ozaman ama geri itersem bırakırız dedim oda sağolsun Kabul etti ama anlamadım bile doktorda eşinle ilişkiye giriyorsun neden korkuyorsun dedi ama ozaman sakin evdesin şuan çok stresliyim dedim ama sakinleştim oda çok kolay yaptı

tabiki bende herkeze tavsiye ederim ama inan ki psikolojik bu yaptıramayanı anlarım insan zorda kalmadık ça yaptıramayabilir benim gögsümde sıvı kitlede çıkmıştı ozaman kanser korkusuna tıpış tıpış gitmiştim ki ailem bile şaşırmıştı ama inan belki yaşanan lar belki anlatılanlar ki hikayemde de yazmıştım a bumu hani çok zordu hani acıtıyodu e ben bunu yaşamadığıma gore hep anlatılanlar kalmış aklımda
bu araada amin dönücez inşallah kuzumla gurubumuza

çok duygulandım
Rabbim onu hayırlılardan kılsın
sağ salim kucağına alırsın inş

doktoru da takdir ediyorum

Yazdıklarından o kadar etkilendim duygulandım ki cnm anlatamam bunu Allahım seninde bebeğinin de yüzüne baktı ama gerçekten o kadar dualar alıyoruzki birbirimizden gerçekten çok işe yarıyor...Allahım bu dualarımızı hiç eksik etmesin ve sana da diğer annelerede hepimizede böyle acı anlar dakikalar yaşatmasın inş...Çok geçmiş olsun cnm Allahım tamamınada erdirsin tüm bebeklerimizi rabbim korusun inş....AMİN.............

ben bebeğim yok diye üzülüp stres yapmıyorum.her şey ALLAH'tandır nasip ederse isterse olur.ALLAH olanlarınkini korusun amin.

ALLAH IM HERKESİ SAĞLIKLI EVLAT SAHİBİ YAPSIN..
EVLAT İSTEYEN KİMSEYİ BEKLETMESİN..
EVLATLARIMIZ HEP SAĞLIKLI OLSUN..
ALLAH HEPİMİZE KOLAY DOĞUM VERSİN..
AĞLAYAN TÜM AİLELERİN İNŞALAH TEZ ZAMANDA YÜZÜ GÜLSÜN..
ÇOCUKLARIMIZ RIZKIYLA GELSİN..
SIKINTISIZ BÜYÜSÜN
HEP YÜZLERİMİZİ GÜLDÜRSÜN..
ALLAH ONLARIN ACILARINI GÖSTERMESİN..

Çocuk dediğin şey.. ne değişik.. ben ki ailemin tek kıızı.. şımarık ve bencil.. eğlenmeyi gezmeyi tozmayı seven.. hiçbirsey umrunda olmayan insan.. sen nasıl evleniceksin derlerdi bana.. şimdi çocuğum oluyor ve aklımdan geçenlere ben bişe şaşırıyorum.. nekadar da değiştirdi beni.. benim küçük prensesim.. artık şımarıklık sırası onda.. :))) onu çok seviyorum doğmadan onun için endişileniyorum.. Allah herkese bu duyguları yaşatsın inşallah hep du ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…