- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
kaldı 5 güntransferin 7. günü oldu saat itibari ile :teytey: yanlız bugün bel ağrım var.. geçen günlerden çektiğim böbrek ağrısı gibi değil bu resmen bel ağrısı... akıntım hala devam ediyor ama kasığımda sanki 1 ton yük var gibi... bakalım neler olacak diğer günlerde....
öncelikle at elinden o sigarayı :mymeka:
sonrada yavrum bi günde bi yerin ağırmasın be yaa :teselli:
sanıyorum sen hamilelğinde bizlere ve kocana çok çektrcen nazından ,tuzundan kaydirigubbakcemile3
kız hele bi müjde gelsinde yap ne istiosan hepimize hihoyyyt
senağlama çok kötü hissediyorum kendimi herşey negatif... ben negatif, kocam negatif, hayat negatif. 7. gün testler negatif... bitti bu iş
bak senı bıraz guldurıımmm............bu resmınden once bı tane sınek koymuştun öle hatırlıyorum.........dı mı....bıgıun açtım bılgısayarı bakıyorum ana o ne...........sınek var dedım ekranda ya nerden geldı dedım elımle kovayım dedım bı vurdım elım ekrana depdı sınek fıla yok yıne ekranda.............ay dedım kendı kendıme salak....bu canlı değıl kı..sonra aamma guldum inan bırı olsa benı gorse tam salak derdı......................şutarafagitti
ne bıde buluşmaya mı gıttın...........bak sennnnnn...........sanmam.................sen evden çıkma canım az kalıdı.........guzel haberını beklıyorum..........
senağlama çok kötü hissediyorum kendimi herşey negatif... ben negatif, kocam negatif, hayat negatif. 7. gün testler negatif... bitti bu iş
canım buluşma haberleri bölümüne bak konuyu açan dımtıs...üstelik resmide var.... CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?