- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
canım bugün bende de aynı türden bi ağırlık var. Ama benim bugün karnım biraz şiş:uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün transferin 5. günü... gezdim dolaştım kendimi yormadan.. kasığımda rahmime doğru değişik bir ağrı var. sızı gibi birşey. sanki arada bıçak saplanıp çıkıyor... yumurtalık ağrısı değil eminim... aynı zamanda günlerdir dev gibi olan göbeğim sonunda inişe geçti hihoyyyt 1 hafta önce olmayan cicilerim şimdi oluyor :lepi:
transfer esnasında çekilen veletlerimin resimleri canım hihoyyyt
kızlar sürekli süt renginde baya akıntım var.. vajinal bir ilaç almıyorum sadece progestan içiyorum günde 2 tane... akıntı buna bağlı olabilir mi?
desene içerde temizlik büyük :roflol: ilk başda mantar oldu sandım ama mantar değil koku yok kaşıntı yok sadece sızıntı gibi bir akıntı. ayakda olunca artıyor otulunca azalıyor :teytey:
:Saruboceq:kızlarrrrrrrr bende döndüm aranıza kaç gündür yazamadım...dıptısımla aynı gün yumoş toplama aynı gün transfer şimdideeeeee aynı gün sonuç beklliyoruzzzzz benimde bel ve karın ağrım var 3tanede bebeğim var inşallah tutunmuşlardır....umutsuz değilim ama umuut da edemiyorum bu 3.denemem ve diğer 2sinde çok umutluydum hayal kırıkığı yaşadım.yine o günleri yaşamak istemiyorummm.allahım lütfen bebeklerim beni bırakmasınlarrrrr...rabbim isteyen bekleyen herkesin bebklerini ayırmasın annelerinden
merhaba dıptıs galiba sorunumuz aynı bende de pkos var 3. yılımız biz yumurta taolama gününe kadar sorun bende sanıyorduk sürprizle karşılaştık eşimin morfolojisi % 3 çıktı ve moralimiz çok bozuldu özellikle eşim şokta. benin yumurtalara doktor 10 un üstünde diyordu galiba saymaya üşenmiş tam 30 tane yumurta verdim dün toplandı. 11 tane döllenmiş yarıntransfer yapılacak.HER GÜN bir umutla senin yazılarını okuyorum seninki tutarsa sanki benimkide tutacak gibi geliyor rabbim isteyen herkese yardım etsin dualarım sizlerle
canım dıptıs...............ne zaman sonuç ..........beklıyorummmmmmm heyecanla............inş bebişin yada bebişlerın gelıyoooo