- 28 Aralık 2023
- 5.133
- 14.355
Özlük dosyasını ele gecirerekÖzlük dosyamda bulunan, önceki yıllardan karşılığında ceza almadığımız, müdür taktığı için yazmış olduğu(okul kapısını neden kapatmadın vs gibi) dikkat çekme yazılarını nasıl dosyamdan çıkarabilirim.
47 yaşına kadar bekar kalanda nasıl koca olur bilemedimBenim ilgi alanıma kuyumcular giriyor
Ama en bekarından 47 yaş ve üstü
Kesinlikle
Gelsene bizim buraya küçücük sakin sehirİkinci tayin yapılacakmış
Allah’ım ne olur huzurla sağlıkla keyifle çalışacağım güzel bir okul nasip et
Ay evet ilerde benDeli yaŞoray uzunun bi videosu vardı o geldi aklıma
Memurumuz yok kiÖzlük dosyasını ele gecirerek
Memura tatlı karşılığı teklif et
Ne desem bilemedim djdjdjjd amin inşallahAy evet ilerde ben
Azcık gün yüzü görürüm inşallah ölmeden
Ya benim mutfakta sıcak dolap invertür motormuş çok çalışıyor. Çalıştıkça ısı yayıyor ortam ısındıkça daha çok çalışıyor kısır döngü resmen. yemek yerken bi göz göze geldim aşağı atmak için sonra dedim sakin olEve geldim hemen bin dereceli mutfağımda yoğurt çorbası dolma salata yaptım dolapta kayısı vardı yumuşamıs yikadim tencereye aldım kaynattim biraz nisasta koydum tepsiye serdim bakalım pestil olacakmi
Birazdan süslenip düğüne gidecegim
Kiz dolap kaç para biliyonmu senYa benim mutfakta sıcak dolap invertür motormuş çok çalışıyor. Çalıştıkça ısı yayıyor ortam ısındıkça daha çok çalışıyor kısır döngü resmen. yemek yerken bi göz göze geldim aşağı atmak için sonra dedim sakin ol
Dördüncü kat yavrum ölmeme ihtimalim varKiz dolap kaç para biliyonmu senkendini at aşağıya daha iyi
Baktığım bosh marka dolap bir maaşa yakın malesef sakin ol ommmmDördüncü kat yavrum ölmeme ihtimalim vardolap kaç para bilmiyorum da maaşın yarısı vardır en az sakinledim dur iyiyiz şimdilik bir sonraki öğüne kadar kdjdjdjd
Yok yok sakinim salona geçtim usulcaBaktığım bosh marka dolap bir maaşa yakın malesef sakin ol ommmm
Niye olmasın canımYa bizim dosyamıza bakma hakkımız yok mu arkadaş bi aydınlatın beni yaw
Ben içindeki çöpleri çıkarmak istiyorumNiye olmasın canım
Rica edene gösteriyoruz dosyasını
Bi sor bakalım idaresine
İdareci kabul etmezse yapacak bisey yok
Ellerine sağlık afiyet şifa olsun canımEve geldim hemen bin dereceli mutfağımda yoğurt çorbası dolma salata yaptım dolapta kayısı vardı yumuşamıs yikadim tencereye aldım kaynattim biraz nisasta koydum tepsiye serdim bakalım pestil olacakmi
Birazdan süslenip düğüne gidecegim
çiçeğim geldin mi, hoşgeldin sen nerdadıEllerine sağlık afiyet şifa olsun canım
O pestil olur olur olmaz mı hem de misssss gibi olur
Bugün evden kendimi attım dışarı geç geldimçiçeğim geldin mi, hoşgeldin sen nerdadı
İyi yapmışsın bi hava almak iyi gelir ablacımBugün evden kendimi attım dışarı geç geldim
Hemen yemek başına geçtim
Bugünkü menüm
Mantı
Yoğurt
Içecek
Anca girip okudum yazdıklarınızı
O müdür yardımcına söyle getirtmesin beni oraya o özlük dosyasını versin sana