- 28 Aralık 2023
- 5.259
- 15.115
Öyle deme kısmeyini kapatma belki sana ikinci baharını yaşatacak bir eniştemiz olacak Allah denk getirsin ablacımBenim için bu saatten sonra çok zor
Ben senin için hayırlı bir kısmet diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle deme kısmeyini kapatma belki sana ikinci baharını yaşatacak bir eniştemiz olacak Allah denk getirsin ablacımBenim için bu saatten sonra çok zor
Ben senin için hayırlı bir kısmet diliyorum
Altın cinsinden hesaplayalım satın banaBenim ilçeye gel benim dairenin alt katındaki annemin kiracıları nasipse gidecekler artık
Cennetmeyvesii in rahat batıyor bizimkine dediğini duyar gibi oldumÖyle deme kısmeyini kapatma belki sana ikinci baharını yaşatacak bir eniştemiz olacak Allah denk getirsin ablacım
Ben hiç gürültü yapmam kiAltın cinsinden hesaplayalım satın bana
Yukarda istediğin gibi depünebilüüüüsün
Ben gelirim beraber yaparızBen hiç gürültü yapmam ki
Bak o olurBen gelirim beraber yaparız
Hadi bakalım Inşaallah mutlu huzurlu olacağın bir okula tayinin nasip olsunİkinci tayin yapılacakmış
Allah’ım ne olur huzurla sağlıkla keyifle çalışacağım güzel bir okul nasip et
Ayyy Allah razı olsun ablacım inşallah çok amin ya Allah herkese huzurlu mutlu çalışma ortamı nasip etsinHadi bakalım Inşaallah mutlu huzurlu olacağın bir okula tayinin nasip olsun
Amin kuzucum aminAyyy Allah razı olsun ablacım inşallah çok amin ya Allah herkese huzurlu mutlu çalışma ortamı nasip etsin
GünayyyyyyyydııııınnnnnnnnGünaydın çiçeklerim
Ne zaman yapılacak atamalar?Gece heyecandan uyuyamadım
Amin canım Allah razı olsunGünaydın herkese..tayinler evler yemekler eş ler hayırlı olsun Allah'ım hayirlisiyla her istediğinizi nasip etsin ..
Yalni bahçeli ev duası iyiymiş gerçekten çocukların bu kedi köpek hayvan isteği acaip bence 6 yasdan sonra başlıyor ne zamana geçer bilmiyorum.. dolar milyoneri Allah razı olsun... İnşallah guzel.huzurlu ve iş yükü hafif sorunsuz idarecilerin olduğu iyi öğrencilerle ve insanlarla dolu bir yere çıkar tayininiz..
47 yaş ve üstü bekar kuyumcu ya da amin desem mi bende rahatı bozmamadan yanayım o yüzden hayırlısı diyelim ...
Eş kişisi.tam anlamıyla eş olamayınca aşırı zorlaşıyor hayat... Allah herkesin yardımcısı olsun..
Ay amin inşallah canım Allah razı olsunGünaydın herkese..tayinler evler yemekler eş ler hayırlı olsun Allah'ım hayirlisiyla her istediğinizi nasip etsin ..
Yalni bahçeli ev duası iyiymiş gerçekten çocukların bu kedi köpek hayvan isteği acaip bence 6 yasdan sonra başlıyor ne zamana geçer bilmiyorum.. dolar milyoneri Allah razı olsun... İnşallah guzel.huzurlu ve iş yükü hafif sorunsuz idarecilerin olduğu iyi öğrencilerle ve insanlarla dolu bir yere çıkar tayininiz..
47 yaş ve üstü bekar kuyumcu ya da amin desem mi bende rahatı bozmamadan yanayım o yüzden hayırlısı diyelim ...
Eş kişisi.tam anlamıyla eş olamayınca aşırı zorlaşıyor hayat... Allah herkesin yardımcısı olsun..
23-26 temmuz başvuru 30 temmz sonuçlar ablacım il içindeNe zaman yapılacak atamalar?
Haydi hayırlısı tatlım23-26 temmuz başvuru 30 temmz sonuçlar ablacım il içinde
Amin ablacım amin Allah razı olsunHaydi hayırlısı tatlım
Allah sevinçli haberlerini almayı nasip etsin bizlere