- 28 Aralık 2023
- 5.444
- 16.254
Profiterol yapOhhmasallah eline sağlık miniğin
Afiyet olsun ablacim
Bende kek tatlı bisey yapicam cocuklara da ne yapsam diye düşünüyorum evde atıştırmalık bisey birakmiyorlar
Ben bana bunu biri diyecek olsa sadece geberrrrrr derdim
Arkadaş sağolsun bir haftadır beynimde dönüyor şu şarkı, baaane siz de dinleyeceksiniz
hoooşt küpeeekkk demen lazımBen bana bunu biri diyecek olsa sadece geberrrrrr derdim
Doğalgaz tesisat bakiyesiNe ödemesi bu?
Ben de, beter ol,Ben bana bunu biri diyecek olsa sadece geberrrrrr derdim
Tesisat mı yenileniyor?Doğalgaz tesisat bakiyesi
Eve geldim yemekleri ayarladım, çocukları bekliyorum, yemeğimi yiyip Arkadaşı n kınasına gideceğim
Kına deyince yüreğim cızzz ettiDoğalgaz tesisat bakiyesi
Eve geldim yemekleri ayarladım, çocukları bekliyorum, yemeğimi yiyip Arkadaşı n kınasına gideceğim
Köydeki yazlıkta doğalgaz yoktu… tesisat, Petek, kombi vs sıfırdan yapılıyor…Tesisat mı yenileniyor?
Kulağına fısıldasam mı kiYol yakınken
Onu yaparsam çok yerimProfiterol yap
Taktik güzelOnu yaparsam çok yerim
O yüzden Kakaolu kek yaptim
Ahahahah fısıltı duyulmaz şöyle bağıra Bağıra söylemen lazımKulağına fısıldasam mı ki
Hayırrrrrrr belki ona talih gülmüştür yaşasın ve görsün bakalımKulağına fısıldasam mı ki
İnşallahHayırrrrrrr belki ona talih gülmüştür yaşasın ve görsün bakalım
Yakın vakitte hayırlı bir kısmet diliyorum senin için de tatlımİnşallah
Amin ablacım amin tüm bekarlara inşallahYakın vakitte hayırlı bir kısmet diliyorum senin için de tatlım
Şöyle kadrini kıymetini bilecek ve birlikte çok mutlu olacağınız
Ahahahahhaha kim kimle geziyor kimde Ajda kimin kolunda müjde var diye mi baktın kız ablaaaBalkonu yıkayıp çekirdek ve maden suyu keyfi yaptım şimdi totoyu devirdim dinleniyorum ,balkonda otururken çok yoruldum ya