- 6 Ağustos 2010
- 38.810
- 68.182
Heeee yaaa ama göremedimAhahahahhaha kim kimle geziyor kimde Ajda kimin kolunda müjde var diye mi baktın kız ablaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heeee yaaa ama göremedimAhahahahhaha kim kimle geziyor kimde Ajda kimin kolunda müjde var diye mi baktın kız ablaaa
Sana sihirli annemdeki adamın teleskopundan alalımHeeee yaaa ama göremedim
Tatlım teleskopa gerek yok millet takıp takıştırıp çıkmıyor dışarı kollar boşSana sihirli annemdeki adamın teleskopundan alalım
Bizim okuldakiler takıyor valla şıngır mıngır geziyorlar fjfjjfjTatlım teleskopa gerek yok millet takıp takıştırıp çıkmıyor dışarı kollar boş
Okulda bir bacımızda vardı geçen bir bacımız daha aldı 5 tane takıyorBizim okuldakiler takıyor valla şıngır mıngır geziyorlar fjfjjfj
Bende takiyom vallaBizim okuldakiler takıyor valla şıngır mıngır geziyorlar fjfjjfj
Allah’tan becerikli hatunsun maşallahBir borcum kekin yarısını yemişler
Bezdum da
Ekmeğe şeker döksem yicekler
Yemeğe de mercimek çorbası mantı ve kabak mücver yapmıştım sadece çorbada kaldı yarına yine ne yemek yapcam ya
Tak kız sefan olsunBende takiyom valla
Ne güzel işte bisey isteyemezlerdiAllah’tan becerikli hatunsun maşallah
Ya becerikli olmasan ne olurdu
Kısa saç çok rahat oluyor yahuAy saçlarım çok hoşuma gitti he iyi ki kesmişim
Gidip gelip aynaya bakıyorum nazar edecem kendime Allah korusun
Çok kısa sayılmaz da eski saçıma göre baya bi kısa ablacım normalde saçımı toplamadan yatamam dolaşıyor hep uyurken din gece salık yattım anaammm nasıl bir hafiflikKısa saç çok rahat oluyor yahu
Bezme bacım bezme evde yiyenler varken yapBir borcam kekin yarısını yemişler
Bezdum da
Ekmeğe şeker döksem yicekler
Yemeğe de mercimek çorbası mantı ve kabak mücver yapmıştım sadece çorbada kaldı yarına yine ne yemek yapcam ya
Ay babam o yaa garibim kilo alamıyor yediği haldeBezme bacım bezme evde yiyenler varken yap
Zamanında inan ben de senin gibiydim
Şimdi yiyen olmayınca doğal olarak yapamıyorum da
Yesek yesek kilo almasak keşke
Babanı kıskanmadım desem kocamannnnn bir yalan olurAy babam o yaa garibim kilo alamıyor yediği halde
Zaten nerde kötü bi gen var gidip onu almışım
Ben de kıskanıyorum ablacığım merak etmeBabanı kıskanmadım desem kocamannnnn bir yalan olur