var biraz birikmiş param işte kenara da koymaya devam edicem. 2 ay sonra her ay 10 k koymayı düşünüyorum kenara.Birikmiş paran da vardır sanırım
Bereketli olsun ablacım durduğu yerde çoğalsın inşallahOğlanın gram altını 2500 tl den alındı
Bereketli olsun ablacimOğlanın gram altını 2500 tl den alındı
Bereketli olsun ablacım durduğu yerde çoğalsın inşallah
Allah razı canlar Allah hepimizin kazançlarına bol bereketler versinBereketli olsun ablacim
Benim de Cuma’ya kadar yaklaşık 100.000 tl bir ödemem varBereketli olsun ablacım durduğu yerde çoğalsın inşallah
Maşallah kuzuya…Oğlanın gram altını 2500 tl den alındı
Allah razı olsun canımMaşallah kuzuya…
Ne ödemesi bu?Benim de Cuma’ya kadar yaklaşık 100.000 tl bir ödemem var
Benimki çoğalmasın, durduğu yerde dursun…
Seninki durduğu yerde bitsin gitsinBenim de Cuma’ya kadar yaklaşık 100.000 tl bir ödemem var
Benimki çoğalmasın, durduğu yerde dursun…
50 tl harcadım ablacım
Afiyet şifa olsun canım benim50 tl harcadım ablacım
Çocukları yarışmaya götürdük arkadaşımla kahve içtim orda
Sana da afiyet şifa olsın ablacımAfiyet şifa olsun canım benim
Allah razı olsun canımmmmmmmSana da afiyet şifa olsın ablacım
Yaaa yerim onun minnak elleriniDün kurabiye vs yapsam mı yapmasam mı derken bizim erkek hocalardan bir tanesi 1 saklama kabı kurabiye göndermiş bana öğrencinin biriyle
Adam nöbetçi idi x hocaya götür demiş öğrenciye
Ben baktım poşet içinde kutu acaba öğrenciye köy yumurtası mı sipariş etti de muhafaza etmem için yolladı diye düşündüm
Bir baktım cevizli kurabiyeler
Allahhhhh Allahhhhhh
9 yaşında kızı var o yapmış göndermiş bizlere Allah razı olsun yolunu bahtını açık etsin kuzummmmm
Ohhmasallah eline sağlık miniğinDün kurabiye vs yapsam mı yapmasam mı derken bizim erkek hocalardan bir tanesi 1 saklama kabı kurabiye göndermiş bana öğrencinin biriyle
Adam nöbetçi idi x hocaya götür demiş öğrenciye
Ben baktım poşet içinde kutu acaba öğrenciye köy yumurtası mı sipariş etti de muhafaza etmem için yolladı diye düşündüm
Bir baktım cevizli kurabiyeler
Allahhhhh Allahhhhhh
9 yaşında kızı var o yapmış göndermiş bizlere Allah razı olsun yolunu bahtını açık etsin kuzummmmm