HaaaaaHayır bizi de bulup kasalarımızı patlatmasınlar diye
Söyle bakalım kaç kilo istiyorsun
Ayyy, şeyyy, yaniii, öhöm öhömSiz nerde çalışıyorsunuz hanımefendi, ev hanımlığı dışında
Çokça merak ettim heAyyy, şeyyy, yaniii, öhöm öhöm
Yoksam ifşalanmaktan mı korkuyorsun Nil ankaaaÇokça merak ettim he
Şeyyy kocam , ama dur bekardım ben,koca da yok yani , ailem ailem sağolsun, onlar kazanıyor, ben harcıyorumÇokça merak ettim he
Senden şüpheleniyorum gadınnnn yoksam sen benim arkadaşım mısınnnnnŞeyyy kocam , ama dur bekardım ben,koca da yok yani , ailem ailem sağolsun, onlar kazanıyor, ben harcıyorum
Senden şüpheleniyorum gadınnnn yoksam sen benim arkadaşım mısınnnnn
Kimmmmsin söyle
Benim inadım küreselcileri kabız ederAhahahah küreselcilerşn oyununa gelme ablammm
koç burcuyuz olsun o kadarBenim inadım küreselcileri kabız eder
Burcum koç yükselenim aslankoç burcuyuz olsun o kadar
Dab datlu rüyalar canımmeyranın da kim olduğunu öğrendiğime göre uyuyabilirim rahatça
Hepinize sağlıklı huzurlu hayırlı uykular bacımsular
Rüyamda temizlik yapıyordum bi tane süpürge almışım ışıklı falanDab datlu rüyalar canım
Rüyanda çarşıları, mağazaları gez gönlünce para harca serbestsin
takı dükkanım var ama işlerim çok iyi diyemem. ben yine de kenara atmayı hedefliyorum. 1 sene içerisinde almayı hedefliyorum 1 milyon max alacağım araç ama tabi seneye fiyatlar daha da yükselir muhtemelen. daha uygun da olabilir, 700 de olur araba olsun yeter ama benim istediğim araba önceliğim :)Ne işle meşgulsün?
Ne kadar sürede ne kadarlık bir araç almayı hedefliyorsun ?
Birikmiş paran da vardır sanırımtakı dükkanım var ama işlerim çok iyi diyemem. ben yine de kenara atmayı hedefliyorum. 1 sene içerisinde almayı hedefliyorum 1 milyon max alacağım araç ama tabi seneye fiyatlar daha da yükselir muhtemelen. daha uygun da olabilir, 700 de olur araba olsun yeter ama benim istediğim araba önceliğim :)