- 28 Mart 2020
- 6.010
- 23.893
AminnBen yaşım 47 olmasına rağmen bazen bir hayat arkadaşı istiyorum kafa dengi beraber gezip tozup yiyip içip eğlenip gülüp ağlayabileceğim
Neyse Allah daha büyük imtihan vermesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminnBen yaşım 47 olmasına rağmen bazen bir hayat arkadaşı istiyorum kafa dengi beraber gezip tozup yiyip içip eğlenip gülüp ağlayabileceğim
Neyse Allah daha büyük imtihan vermesin
Ben de ilk fırsatta cehennem isimli filmi izleyeceğim, kitabını okumuştum hoşuma gitti bi de filmini izleyeyim dedim.Ben bi film izliyordum gündüz yarım kaldı ona devam edeceğim
Leylanin kardesleri ismi
İran filmi
Tavsiye ederim
Bir de pedar isimli dizi izlemiştim muhtesemdi
Çok tavsiye
Olmaz mıKalbi orda olan var olur mu
20 milyonun içinde kim bilecek seniAnaaa İstanbul’da olan ve ifşadan korkmayan bir ben miyim?
Daha kalkıp kahve yapmadım he sen olsan şimdiye ohoooo tembelim ben yaO değilde canım çok fena tatlı çekti
HahahahaDaha kalkıp kahve yapmadım he sen olsan şimdiye ohoooo tembelim ben ya
Arkadaşa kahveye gitmistim birindeDaha kalkıp kahve yapmadım he sen olsan şimdiye ohoooo tembelim ben ya
Kız bacım valla maşallah ya Allah nazarlardan saklasın imreniyorum sanaArkadaşa kahveye gitmistim birinde
Tezgahı senin gibi yaptım demişti
Anlamadım dedim
Ben tezgah üstünde eşya sevmem bulaşık bulundurmam hosuna gitmis
Yemekten sonra anında sofrayı toplamam bile olay onlar için
Onlar çay içip keyfi yerine gelince topluyorlarmis mutfağı
Ben heryeri toplayıp düzenleyip birdaha kalkmamak üzere yatıyorum
İmrenme bacım bildiğin ruh hastasıyım benKız bacım valla maşallah ya Allah nazarlardan saklasın imreniyorum sana
20 milyonun içinde kim bilecek seni
Biz masumuzO değilde canım çok fena tatlı çekti
Yok be temiz titiz insan mis gibi, kendini heder etmiyorsan güzel işte abartıyorsan sıkıntıİmrenme bacım bildiğin ruh hastasıyım ben
Akrep misin, beni anlatıyorsun sankiArkadaşa kahveye gitmistim birinde
Tezgahı senin gibi yaptım demişti
Anlamadım dedim
Ben tezgah üstünde eşya sevmem bulaşık bulundurmam hosuna gitmis
Yemekten sonra anında sofrayı toplamam bile olay onlar için
Onlar çay içip keyfi yerine gelince topluyorlarmis mutfağı
Ben heryeri toplayıp düzenleyip birdaha kalkmamak üzere yatıyorum
Geçen bi konu açtım fincan arıyorum diye , mevzunun sahibi arkadaşımın haberi yok buraya üyeliğimden. Gelmiş yanıma sen mi gerçek adını söylersin yoksa ben mi söyleyeyim dolar milyoneri diyo
Anaaan bilirlerse de bilsinler, kaçak değiliz köçek değiliz çok da tın
Heder etmiyorum da kafamın içi de rahat etmiyor yapmadan uyku girmiyor gozumeYok be temiz titiz insan mis gibi, kendini heder etmiyorsan güzel işte abartıyorsan sıkıntı
Iflah olmaz bir yayım bacım beAkrep misin, beni anlatıyorsun sanki
AbbooowwwwGeçen bi konu açtım fincan arıyorum diye , mevzunun sahibi arkadaşımın haberi yok buraya üyeliğimden. Gelmiş yanıma sen mi gerçek adını söylersin yoksa ben mi söyleyeyim dolar milyoneri diyo
Yürü git dedim manyak , bulmuş beni
DemeeeeGeçen bi konu açtım fincan arıyorum diye , mevzunun sahibi arkadaşımın haberi yok buraya üyeliğimden. Gelmiş yanıma sen mi gerçek adını söylersin yoksa ben mi söyleyeyim dolar milyoneri diyo
Yürü git dedim manyak , bulmuş beni