- 28 Aralık 2023
- 5.444
- 16.262
Dünya çok küçükAbbooowwww
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünya çok küçükAbbooowwww
Ya bacım ya istanbukda olsam ben de bulunmam djdjjdDemeeee
Beni yıllardır kimse bulamadıama ben aralardaki uzun kayboluşlardan yırtıyorum sanırım
Tövbe de bacımHeder etmiyorum da kafamın içi de rahat etmiyor yapmadan uyku girmiyor gozume
Iflah olmaz bir yayım bacım be
Seri katiller yay dan çıkıyormuş
Birgun belki...
Neler geçiyor aklımdan tövbe tövbeTövbe de bacım
Neler geçiyor gızzz?Neler geçiyor aklımdan tövbe tövbe
valla ben masumum apllaaa thewitcher için yazdım onu, ben daha mutfağa gidip kahve yapmaya üşeniyorumNeler geçiyor gızzz?
Ben de tövbe de derken Cennetmeyvesii bacıma dedimvalla ben masumum apllaaa thewichter için yazdım onu, ben daha mutfağa gidip kahve yapmaya üşeniyorum
aynen öyle ablacım bazıları için de gebermek eylemi
Ahahahahahh yarışmacı arkadaşlara başarılar da dilemen lazımdı eksik olduMerhaba arkadaşlar
Ben aranızda yeniyim
Trabzon dan yazıyorum
Bekarım
Ev hanımıyım
Sizleri se tanımak isterim
Yarışma mı yapıyoruz?Ahahahahahh yarışmacı arkadaşlara başarılar da dilemen lazımdı eksik oldu
Tabiiii en çok kim birikim yatırım yapacak sayfası burası, üç ay üst üste en az yatırım yapan diğerleriine tatlı ısmarlıyor , profiterolYarışma mı yapıyoruz?
Malum yeniyim yA, acemilik
Bilemiyorum
Ay şakası bile ürkütücü Allah muhafazaBilemiyorum
İnsanlar boşa katil olmuyorlarmis anlıyor insan
Ama tabiki bende Allah korkusu var orası ayrı
Ama aklımdan geçmiyor degil
B en chesecake isterimTabiiii en çok kim birikim yatırım yapacak sayfası burası, üç ay üst üste en az yatırım yapan diğerleriine tatlı ısmarlıyor , profiterol
Ne ısmarlanacağını da birinci belirliyor işteB en chesecake isterim
Waaaay rakibiz yaniNe ısmarlanacağını da birinci belirliyor işte
Işte ben ona ölen mı suçlu öldüren mi diyorumAy şakası bile ürkütücü Allah muhafaza
Ama artık ölüm haberleri çıkınca eskisi gibi direkt katili suçlamıyorum Allah bilir ne yaşandı da o hale gelindi
Bu tabi cinayeti savunmak değil de herkes de durduk yere katil olayım demiyor sonuçta
Allah hepimizi korusun
Milyonerim kız ben hemi de dolaaaaaağğğğğrrrrWaaaay rakibiz yani
Şeyyy özrengin borç verir misin bana canım, şu dolar milyonerine yedirmeyelim güzelim tatlıları