- 28 Aralık 2023
- 5.444
- 16.321
Kalbi orda olan var olur mu
İstanbul da olan yok mu yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalbi orda olan var olur mu
İstanbul da olan yok mu yaaa
Çok amin canimAllah kolaylaştırsın diyelim canım
Anası kalmayınca mecbur düşüyorlar demekkiKız herifler yaşlanınca karısına düşkün oluyormuş , belki akıllanır ilerde . O zamana kadar çemkirmeye devam her eve bi mazlum lazım
Allah kavuştursun ablacimOğlanı yolcu ettim saat 15.00 'te sonra anneme uğradım
Ve eve geçtim
Oğlana yaptıklarımdan biraz atıştırdım bugün oturup da yemek yemeyi düşünmüyorum
Yarına nasip olursa yemeğim hazır
Çıtır tavuk
Makarna
Yoğurt/ayran
Soğan/domates/turşu
Tatlıdan biraz anneme göndermiştim dün akşam bugün kahvaltı hazırlarken de birazcık yedim
Oğlanla arkadaşlarına gönderdim kaymakla birlikte gençlere afiyet şifa olsun
Ay hepsine evet evet evetBenim de tercihim sütlü tatlılardan yana ama şerbetli olursa kaymak ya da dondurma yanına maden suyu ile tadını hafifletiyorum
Gel sana san sebastian cheesecake ,supangle ,süt helvası, kazandibi ,fırın sütlaç, güllaç, Magnolya, muhallebili kadayıf ,yaş pasta, profiterol yaparım
Sen neredeydin bacım ben seni niyeKalbi orda olan var olur mu
Allah razı olsun canım benimÇok amin canim
Anası kalmayınca mecbur düşüyorlar demekki
Allah kavuştursun ablacim
Ay hepsine evet evet evet
İstanbul’a yakın bi yerde doğu görevi yaptım ablacım kalbim orda kaldıSen neredeydin bacım ben seni niye
Istanbul 'dasın diye düşündüm acaba
Cennetmeyvesii de iç anadolu 'da bir ildeİstanbul’a yakın bi yerde doğu görevi yaptım ablacım kalbim orda kaldı
İç Anadolu’da bi ildeyim ben
Hangi ildesin bende iclerdeyimİstanbul’a yakın bi yerde doğu görevi yaptım ablacım kalbim orda kaldı
İç Anadolu’da bi ildeyim ben
Muhtemelen komşuyuz onlaCennetmeyvesii de iç anadolu 'da bir ilde
Bende yazmıyorum özele yazsana merak ettimMuhtemelen komşuyuz onla
Ama yazamam burdan zaten ifşa oldum
sana yakınım onu biliyorum hatta gelmiştin bi kere hastaneyeHangi ildesin bende iclerdeyim
Herşey çok güzel gidiyordu anasını aradı diyene kadarAkşam ne yicez diye dertlenirken
Dedesi cocuklara dürüm getirmiş
E dedi bizde çıkalım yiyelim biseyler
Yeni bi restoran açıldı yüzde 25 indirim var gidelim deneyelim dedik tıklım tıklım neyse oturduk anasını aradı sizde gelin diye
Cinler tepeme çıktı
Ve geldi onlarda ama onlar gelene kadar yedik biz. Onlar yerken çıktık avmden cocuklara pizza yaptırdık eve geldik
Yok arkadaş adam olmaz bu ya
Ay o kadar yakın hemdeeeesana yakınım onu biliyorum hatta gelmiştin bi kere hastaneye
Şişşşt sessizlikAy o kadar yakın hemdeeee
O zaman seninle aramızda 3 saat var canımsana yakınım onu biliyorum hatta gelmiştin bi kere hastaneye
Anasız boğazından geçmiyor hemdeHerşey çok güzel gidiyordu anasını aradı diyene kadar
Yahu anası babasıdır lakin onların da yeri zamanı var
Insan eşiyle baş başa bir vakit geçirmeyi arzulamaz mı
Ben yaşım 47 olmasına rağmen bazen bir hayat arkadaşı istiyorum kafa dengi beraber gezip tozup yiyip içip eğlenip gülüp ağlayabileceğimAnasız boğazından geçmiyor hemde
Ve o da yemiş çocuklarla dürüm
Aç değil yani
Kadın da bi tuhaf hepsi tuhaf
İşte böyle böyle kredilerini tüketiyorlar kendileri de ana babaları daSonra niye soğuksun witcher
Her b.kta beraber olduğunuz için olabilir mi
Ben mecburmuyum herseyi senin anala yapmaya heryere senin ananla gitmeye