Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

O tür şerbetli tatlılarla çok aram yok Allahtan 😅
Benim de tercihim sütlü tatlılardan yana ama şerbetli olursa kaymak ya da dondurma yanına maden suyu ile tadını hafifletiyorum

Gel sana san sebastian cheesecake ,supangle ,süt helvası, kazandibi ,fırın sütlaç, güllaç, Magnolya, muhallebili kadayıf ,yaş pasta, profiterol yaparım 🤣🤣🤣🤣

Benim de tercihim sütlü tatlılardan yana ama şerbetli olursa kaymak ya da dondurma yanına maden suyu ile tadını hafifletiyorum

Gel sana san sebastian cheesecake ,supangle ,süt helvası, kazandibi ,fırın sütlaç, güllaç, Magnolya, muhallebili kadayıf ,yaş pasta, profiterol yaparım 🤣🤣🤣🤣
😍😍😍 chesecake frambuazlı olsun lütfen , magnolya da çilekli 😅

Profiterol kırmızı çizgimdir🤣🤣

Aynen, namaza kadar…

Kafamda tilkiler dolanıyor ne yapsam dşye, bakalım tatlı mı tuzlu mu galip gelecek 😅

İlla bir şeyler yapacam, bu gece böyle geçmez 😅
Aslında ben de yapsam iyi olacak şöyle okula götürmek için ama okula çekirdek götüreyim en iyisi 😊

X