O tür şerbetli tatlılarla çok aram yok AllahtanSenin canının tatlı isteği bendeki revaniden yiyince geçer bacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O tür şerbetli tatlılarla çok aram yok AllahtanSenin canının tatlı isteği bendeki revaniden yiyince geçer bacım
Benim de tercihim sütlü tatlılardan yana ama şerbetli olursa kaymak ya da dondurma yanına maden suyu ile tadını hafifletiyorumO tür şerbetli tatlılarla çok aram yok Allahtan
chesecake frambuazlı olsun lütfen , magnolya da çilekliBenim de tercihim sütlü tatlılardan yana ama şerbetli olursa kaymak ya da dondurma yanına maden suyu ile tadını hafifletiyorum
Gel sana san sebastian cheesecake ,supangle ,süt helvası, kazandibi ,fırın sütlaç, güllaç, Magnolya, muhallebili kadayıf ,yaş pasta, profiterol yaparım
Ha bir de kurabiyechesecake frambuazlı olsun lütfen , magnolya da çilekli
Reglin mi yakın canımAhhh ah… bi 5 Kg veremiyorum yaaa.. yani veriyorum da geri alıyorum, hacivat yatmaz misali, giden geri geliyor
Şimdi de canım tatlı istiyor, oysaki sabahtan beri ne kadar Alman çikolatası, hurma vs yedim
Yeni bittiReglin mi yakın canım
Profiterol kırmızı çizgimdirBenim de tercihim sütlü tatlılardan yana ama şerbetli olursa kaymak ya da dondurma yanına maden suyu ile tadını hafifletiyorum
Gel sana san sebastian cheesecake ,supangle ,süt helvası, kazandibi ,fırın sütlaç, güllaç, Magnolya, muhallebili kadayıf ,yaş pasta, profiterol yaparım
Ahahhaa deli deliyi görünce tatlısını saklasın o zamanYeni bitti
Deliye her gün bayram misali
Ben sevmemProfiterol kırmızı çizgimdir
Aynen, namaza kadar…Çamaşırlar serildi
Önlükler ütülendi
Totoyu devirdim dinlenmeye geçtim ezan vaktine kadar nasipse
Aslında ben de yapsam iyi olacak şöyle okula götürmek için ama okula çekirdek götüreyim en iyisiAynen, namaza kadar…
Kafamda tilkiler dolanıyor ne yapsam dşye, bakalım tatlı mı tuzlu mu galip gelecek
İlla bir şeyler yapacam, bu gece böyle geçmez
Çekirdek nelerine yetmiyor…diğer mamaları sen yap bana kargola….tatlıları tuzlularıAslında ben de yapsam iyi olacak şöyle okula götürmek için ama okula çekirdek götüreyim en iyisi
Şimdi güzel bir kahve yapıp yanına da en sevdiğim çikolatalardan(hepsi en sevdiğim) birini yerimAslında ben de yapsam iyi olacak şöyle okula götürmek için ama okula çekirdek götüreyim en iyisi
profiterol de benimmmmmÇekirdek nelerine yetmiyor…diğer mamaları sen yap bana kargola….tatlıları tuzluları
Çekirdek nelerine yetmiyor…diğer mamaları sen yap bana kargola….tatlıları tuzluları
Kızlar yaaaa birbirimize yakın olmak vardıprofiterol de benimmmmm
Tamam onu sana verdimprofiterol de benimmmmm
Kızlar yaaaa birbirimize yakın olmak vardı
Ne kadannn da göynü geniş paylaşımcılıklı bir kadınefendiTamam onu sana verdim