- 6 Ağustos 2010
- 38.596
- 67.499
Köy yumurtası burada 4 tlNasıl yumurta o çok ucuz…
Biz köyden tanesini 6 tl ye alıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Köy yumurtası burada 4 tlNasıl yumurta o çok ucuz…
Biz köyden tanesini 6 tl ye alıyoruz
Öyle canımAllah plan yapana gülermiş derler seninki öyle olmuş
Beterinden korusun sağlık olsun canım
Onlarınki Polonezköy abla dur karıştırma orayıKöy yumurtası burada 4 tl
Bizim oraların her şeyi başkadırTabi sen beğenmezsin market çaylarını hanımefendi
Karadeniz turunda Rize’den bi çay almıştım hala tadı damağımda nasip olursa tekrar gitmek isterim cennet ya oralar
Ben öyle bir tavuk bulmalıyım ki ama bulamıyorumOnlarınki Polonezköy abla dur karıştırma orayı
Tavuk yumurtlaması değil bu insan yapımı
Hoşgeldin çiçeğimCanlarım nasılsınız
dün yazmadım sadece
10 sayfa ne yazdınız o kadar heeeee
okuyamadım henüz
iki kelam edeyim okurum dedim en iyisi
Kuyumcu vardı evli ama bekarını da buluruz ablacımBen öyle bir tavuk bulmalıyım ki ama bulamıyorum
Altın yumurtlayan cinsinden
Kadın erkek ilişkilerinde başarısızım kabul ediyorumKuyumcu vardı evli ama bekarını da buluruz ablacım
O da olmaz ehveni şer olur ancaAmaaan organik diye insanları kaldırıyorlar işte
Alacaksın iki tavuk besleyeceksin, al sana organik yumurta ve tavuk
Yok yA bizim köyde arpa buğday, y eşlilik vs veriyorlar, yem çok pahalı diye bi de geziyor tavuklar gözünün önündeO da olmaz ehveni şer olur anca
Çünkü yemi doğal değil yediklerimizden verecek olsan onlar bile tam organik değil
Kısacası bitti o iş maalesef
Canım buğdayın filan genetiği ile oynandı eski buğdaylar yok artıkYok yA bizim köyde arpa buğday, y eşlilik vs veriyorlar, yem çok pahalı diye bi de geziyor tavuklar gözünün önünde
Tabi sen alırsın bilenziğini de tüzüğünü de dolarlarınlaAjdanın yüzüğü çıkmış kıııızzz
Orası da öyle , her şeyimiz GDO lu artıkCanım buğdayın filan genetiği ile oynandı eski buğdaylar yok artık
Hep daha fazla kazanma hırsı yüzünden