- 28 Mart 2020
- 5.976
- 23.777
İkidir a101 sucuk indirimini yakalayamadımBugün tek öğün beslenmeye karar verdim
O nedenle hem geç yedim hem de birazcık büyük bir tost yaptım
Birazdan güllaç yaparım ondan yerim
Hafta içi giyeceğim birkaç parça kıyafetimi ve önlüğümü ütülerim
Biraz balkonda otururum
Millet indirimleri günler öncesinden takip ediyor ve ona göre hareket ediyor anlaşılanİkidir a101 sucuk indirimini yakalayamadım
İki tane a101de de yok.
Bizim buradaki a101 de ne zaman indirime bişey girecek olsa bir iki gün önceden raflar boşalıyor ablaMillet indirimleri günler öncesinden takip ediyor ve ona göre hareket ediyor anlaşılan
Bazen günler öncesinden de indirimleri devreye koyuyorlar onu da farkettimBizim buradaki a101 de ne zaman indirime bişey girecek olsa bir iki gün önceden raflar boşalıyor abla
Evet çay aldım geçen hafta ama 27sinde indirim başlıyor aslındaBazen günler öncesinden de indirimleri devreye koyuyorlar onu da farkettim
Allah plan yapana gülermiş derler seninki öyle olmuşBen geçen yıl ne güzel fiziki altın birikim yapıyordum…
Bu yıl iyiki birikim yapacağım dedim, her gün sürpriz bir harcama çıkıyor. Bu hafta arası da maaile pasaportlar yenilenecek…
Yok, bana planlı birikim yaramıyor
Geçen bi markette 55 tl ye indirmişler babam almıs iki koli30 lü m boy yumurta 65 tl oldukça indirimli
Bir Trabzonlu olarak çay alma gibi bir derdim yok, çok şükür…Evet çay aldım geçen hafta ama 27sinde indirim başlıyor aslında
Nasıl yumurta o çok ucuz…Geçen bi markette 55 tl ye indirmişler babam almıs iki koli
Tabi sen beğenmezsin market çaylarını hanımefendiBir Trabzonlu olarak çay alma gibi bir derdim yok, çok şükür…
Trabzon dan toplu getirtiyorum, baya gidiyor, başka çayı da içemiyorum
Tavuk yumurtlaması değil bu insan yapımıNasıl yumurta o çok ucuz…
Biz köyden tanesini 6 tl ye alıyoruz