Bildiğin sade makarnanın içerisine yumurta kırıyorumYumurtalı makarna ilk defa duyuyorum müsait zamanında tarif alabilir miyim
Teşekkür ederim güzel bi paylaşımDiğer topiğine yazdım buraya da yazayım
Şöyle bir uygulama keşfettim İstanbul Kuyumcular odası yapmış, diğer şehirlerin kuyumcular odasından alınan veriler de var
Sağ üstten şehir seçip o anki altın döviz fiyatlarına bakabiliyorsunuz. İstanbul için ayrıca ilçe de seçilebiliyor. Henüz test etmedim kuyumcu fiyatıyla aynı mı diye
Keşke yakın olsak çok isterdim senin gibi bir ablam arkadaşım komşum olsunKeşke gelsen
Harika görünüyor ablacım afiyet şifa olsunŞu da incecik yaptığım pizzacığım
Rica ederimTeşekkür ederim güzel bi paylaşım
Ne güzel olurdu ,ben de çok isterdimKeşke yakın olsak çok isterdim senin gibi bir ablam arkadaşım komşum olsun
Amin tatlımmmm aminnnnnnHarika görünüyor ablacım afiyet şifa olsun
Yaramasın ama
Bu uygulamada benim il yokDiğer topiğine yazdım buraya da yazayım
Şöyle bir uygulama keşfettim İstanbul Kuyumcular odası yapmış, diğer şehirlerin kuyumcular odasından alınan veriler de var
Sağ üstten şehir seçip o anki altın döviz fiyatlarına bakabiliyorsunuz. İstanbul için ayrıca ilçe de seçilebiliyor. Henüz test etmedim kuyumcu fiyatıyla aynı mı diye
Ben daha farklı yapıyorum yağda salçayı kavurup yumurtayı kırıyorum pişince makarnayı ekliyorumBildiğin sade makarnanın içerisine yumurta kırıyorum
Ben severim
Yiyeceğim kadar pişmiş sade makarnayı tavaya alıp içerisine istediğim kadar yumurtayı kırıyorum o kadar tercihim 2 yumurta
Ohh eline sağlık ablacimŞu da incecik yaptığım pizzacığım
Sen varsın orda çünkü uygulamaya gerek yokBu uygulamada benim il yok
Senin de ellerine sağlık canımBen daha farklı yapıyorum yağda salçayı kavurup yumurtayı kırıyorum pişince makarnayı ekliyorum
Ohh eline sağlık ablacim
Sen varsın orda çünkü uygulamaya gerek yok
Sıhhatler olsun canımBende kahvaltıya poğaça patates salatası kuru domates salatası yaptım
Mutfağı toplayıp temizliğe giristim
Şimdide duş aldım ne pisirsem diye düşünüyorum canım makarnayı cektu
En güzeli
Benim kuyumcu harem altına göre fiyat veriyor ben de o uygulamayı indirdim telefona
Aaaa bütün iller var sanıyordum, saymadım gerçi ama bayağı bir şehir vardıBu uygulamada benim il yok
Güzel günlerde kullan ablacım inşallah malı kalitelidir, sana yakışacağından zaten şüphem yokBugün 3 adet tunik sipariş ettim 1300 tl
Inşaallah güzel olur iade filan olmaz ,amin