Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Zalım trendyol taksitli altın satışını kaldırdı biliyorsunuz
Tuğrul kuyumculuk kendi sitesinde yapıyormuş taksit
Fiyatı baya fark var gramda 430 civarı
Haziran ekstre kesiminde o anki duruma göre belki taksitli yine alırım burdan şartlar değişmezse
Ama fark ciddi bilemedim de belki de kendim aylık gidip alırım o zaman bakar karar veririm

O ne ya tam bir soygunculuk

Yarın saat 10 10.30 arasında kuyumcudan fiyat alırız sonra gün sahibi arkadaşların hesaplarına paraları göndeririz .
Kredi kartı borcunu sıfırlar,büyük oğlana harçlık gönderir
Geri kalan para ile seni ne yapayım gülüm diye istişare eder sonra Nisan ayı defterini kapatır gözümü Mayıs ayına çeviririm

Oh oh Allah bereketini arttırsın ablacmmmmm
Benim maaş doğrudan karta gidecek
Maaş yatınca eft İşlem saatine kadar ben de biraz bakışayım bari

Sabah erken uyandım ama henüz kahvaltı yapmamıştım

Şimdi birazcık makarnanın içerisine 2 yumurta kırdım

Yeşil soğan, acı biber turşusu ve ayranla yedim

Kalkıp pizza yapayım artık

Çamaşırları katladım kaldırdım
Yenilerini makinaya attım, serdim

Artık okul başlasın bu hafta bir münasip vakitte çocuklara tulumba tatlısı alıp öğlen yemeğinde dağıtırım inşaallah

Belediye başkanlığı seçiminde desteklediğim aday başkan olunca yavrularıma ve öğretmen arkadaşlara tatlı ikram etme niyetim vardı

Konum at konum bu sefer pizzaya ortak olacam
Allah hayrını kabul etsin ablacım

Yumurtalı makarna ilk defa duyuyorum müsait zamanında tarif alabilir miyim

Diğer topiğine yazdım buraya da yazayım
Şöyle bir uygulama keşfettim İstanbul Kuyumcular odası yapmış, diğer şehirlerin kuyumcular odasından alınan veriler de var
Sağ üstten şehir seçip o anki altın döviz fiyatlarına bakabiliyorsunuz. İstanbul için ayrıca ilçe de seçilebiliyor. Henüz test etmedim kuyumcu fiyatıyla aynı mı diye

Eklentiler

• 020BF187-3C12-4B00-A490-4D05D69B08D4.jpeg
    17,9 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…