- 28 Mart 2020
- 5.961
- 23.707
İyi geceler ablacım tatlı rüyalar kovalasın seni kuyumcularBen en iyisi rüyaya dalayım belki beyaz atlı olmasa da beyaz arabalı altın kalplimi görürüm
Herkese mutlu huzurlu geceler
Bu sahneden esinlendim zatenDörde bölünür diyince aklıma şu sahne geldi
Bende bidon var ablacım 70 kiloluk iki taneKimlere vereceğim ben sizi
yakışıklı olsa yetmez akıllı olsa yetmez boylu poslu olsa yetmez zengin olsa yetmez imanlı olsa yetmez
aaaa yetmez anamm yetmezzz
O ne ya tam bir soygunculukZalım trendyol taksitli altın satışını kaldırdı biliyorsunuz
Tuğrul kuyumculuk kendi sitesinde yapıyormuş taksit
Fiyatı baya fark var gramda 430 civarı
Haziran ekstre kesiminde o anki duruma göre belki taksitli yine alırım burdan şartlar değişmezse
Ama fark ciddi bilemedim de belki de kendim aylık gidip alırım o zaman bakar karar veririm
Işık hızıyla baktım yazını görünceE bordrolar yayınlanmış, Allah bereket versin kazançlarımıza
Oh oh Allah bereketini arttırsın ablacmmmmmYarın saat 10 10.30 arasında kuyumcudan fiyat alırız sonra gün sahibi arkadaşların hesaplarına paraları göndeririz .
Kredi kartı borcunu sıfırlar,büyük oğlana harçlık gönderir
Geri kalan para ile seni ne yapayım gülüm diye istişare eder sonra Nisan ayı defterini kapatır gözümü Mayıs ayına çeviririm
Sen birikimi önceden yaptınOh oh Allah bereketini arttırsın ablacmmmmm
Benim maaş doğrudan karta gidecek
Maaş yatınca eft İşlem saatine kadar ben de biraz bakışayım bari
Onlar da okulda kasadaSen birikimi önceden yaptın
Bilezikleri tak koluna onlarla bakış bence
Konum at konum bu sefer pizzaya ortak olacamSabah erken uyandım ama henüz kahvaltı yapmamıştım
Şimdi birazcık makarnanın içerisine 2 yumurta kırdım
Yeşil soğan, acı biber turşusu ve ayranla yedim
Kalkıp pizza yapayım artık
Çamaşırları katladım kaldırdım
Yenilerini makinaya attım, serdim
Artık okul başlasın bu hafta bir münasip vakitte çocuklara tulumba tatlısı alıp öğlen yemeğinde dağıtırım inşaallah
Belediye başkanlığı seçiminde desteklediğim aday başkan olunca yavrularıma ve öğretmen arkadaşlara tatlı ikram etme niyetim vardı
Sarı sarı rengi bile başka olmuştur o kekinKöy yumurtaları vardı canım ne zamandır kek yapmak istiyordu onu da aradan çıkardım ama sadece pandispanya keki
Yumurtalı makarna ilk defa duyuyorum müsait zamanında tarif alabilir miyimSabah erken uyandım ama henüz kahvaltı yapmamıştım
Şimdi birazcık makarnanın içerisine 2 yumurta kırdım
Yeşil soğan, acı biber turşusu ve ayranla yedim
Kalkıp pizza yapayım artık
Çamaşırları katladım kaldırdım
Yenilerini makinaya attım, serdim
Artık okul başlasın bu hafta bir münasip vakitte çocuklara tulumba tatlısı alıp öğlen yemeğinde dağıtırım inşaallah
Belediye başkanlığı seçiminde desteklediğim aday başkan olunca yavrularıma ve öğretmen arkadaşlara tatlı ikram etme niyetim vardı
Keşke gelsenKonum at konum bu sefer pizzaya ortak olacam
Allah hayrını kabul etsin ablacım