Bereketli olsun ablacimDün ve bugün toplamda 466.70 tl harcadım
Aldıklarım
1 koli yumurta , süzme yoğurt ,patates, bütün tavuk ,torku 350 gr sucuk
Allah razı olsun canım ,Rabbim hepimizin kazancına bol bereketler versinBereketli olsun ablacim
Baysgi uyguna almışsın saydıklarini, bereketi olsun canımDün ve bugün toplamda 466.70 tl harcadım
Aldıklarım
Teşekkür ederim ablacım Allah razı olsunGünaydın günaydın canlar mutlu huzurlu pazarlar
@zinnia ablacım hoş geldin Allah işlerinizde kolaylıklar versin,şimdiden hayırlı yolculuklar olsun
dolar milyoneri iyi olduğuna sevindim ,çok şükür canım Allah korusun
Purpplee Allah yardımcın olsun canım benim
@Dilyy hayırlı yolculuklar güle güle git ve gel canım
Evet aldığım ekmeği yazmayı unutmuşumBaysgi uyguna almışsın saydıklarini, bereketi olsun canım
Ne güzel ablacım bana asla yetmez altı saatBen oruç vakti saat 21.00 22.00 arası yatıyorum
Saat 03.30 kalkıyorum ve sonrasında da uyumuyorum
Bu düzen oluştu bende çok sevdim gayet kolay gidiyor zaten ortalama 6 saat uyku bana yetiyor
Bereketli olsun canımOy kullandım,ekmek ve patates alayım diye girdim bir sürü eksik gördüm aldım
Patates
Salkım domates
Çeri domates az miktarda
Süt
Puding
Su
Yumurta
Kabak
Bereketli olsun ablacım afiyetle yemeyi nasip etsin inşallahDün ve bugün toplamda 466.70 tl harcadım
Aldıklarım
Yıllardır böyleNe güzel ablacım bana asla yetmez altı saat
bugün sahurdan sonra çok uyudum öğleni geçiyordu
Yorulmuşum demek ki
Allah razı olsun canımBereketli olsun ablacım afiyetle yemeyi nasip etsin inşallah
Bereketli olsun canimOy kullandım,ekmek ve patates alayım diye girdim bir sürü eksik gördüm aldım
Patates
Salkım domates
Çeri domates az miktarda
Süt
Puding
Su
Yumurta
Kabak
Bereketli olsun canım
Amin sağolun kızlarBereketli olsun canim
Tam yazacaktım sen yazdınYuppiiii kızlar Allah'a sonsuz kere hamd olsun bizim başkan seçimi kazandı