Senin bağışıklık sisteminde bir sorun mu var acabaGecmiyor abla. Depresyona girdim ustune birde
Iyilesmedikce kafama takiyorum
Hayırlı olsun canım inşallah güzel olurKızlar bugün bir şey oldu iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ama umarım iyi olur. Servisimin sorumlusu oldum. Artı yanı nöbet yok ama sorumluluklar var ve iyi arkadaşlarım var onlarla da sorun yaşamak istemiyorum ama kafam allak bullak
5ay antibiotik alinca coktu bagisikligimSenin bağışıklık sisteminde bir sorun mu var acaba
Hala diyet yapıyor musun sen ?
Kilo alınır verilir çok mesele değil de5ay antibiotik alinca coktu bagisikligim
Yapmaya calisiyorum. Aldim kilolari yine
SaolKilo alınır verilir çok mesele değil de
Sağlığın öncelikli Allah acil şifalar versin canım benim
Geçmiş olsun canimAyağımı fena burktum inşallah çıkmamıştır ya
Geçmiş olsun canımAyağımı fena burktum inşallah çıkmamıştır ya
Aldıklarınızı güle güle güzel günlerde kullanın canımSelam hatunlar
Öğlene doğru kızla çarşıya çıktık
Zalimin kızı ya cüzdanımı aglatti yine
Çanta kitap tayt telefon kılıfı ve de tabiki gratise 1500tl baydik.
Kendime de arkadasin butiginden 2 sweat tunik bir siyah kanvas pantolon birde trenckot aldım kızda ceket aldı 5000tlcik tuttuama odemedim kart kesilince ayda bin bin oduyorum. Güzel yazlık tunikler bulamadım olanda aşırı pahali bayramdan sonra sakin bi zamanda çıkacağım çarşı inanılmaz kalabalikti.
Akşama karnıyarık şehriye çorbası pilav salata ve ekmek kadayıfı var
Babam çıktı hastaneden daha doğrusu oy vermek ugruna köye gitmek için zorla çıkardı kendiniuğradım iyi görünüyordu.
Sağolasın canım sakarlık başa belaGeçmiş olsun canim
Teşekkür ederim ablacımGeçmiş olsun canım
Güzel günlerde kullanın canımSelam hatunlar
Öğlene doğru kızla çarşıya çıktık
Zalimin kızı ya cüzdanımı aglatti yine
Çanta kitap tayt telefon kılıfı ve de tabiki gratise 1500tl baydik.
Kendime de arkadasin butiginden 2 sweat tunik bir siyah kanvas pantolon birde trenckot aldım kızda ceket aldı 5000tlcik tuttuama odemedim kart kesilince ayda bin bin oduyorum. Güzel yazlık tunikler bulamadım olanda aşırı pahali bayramdan sonra sakin bi zamanda çıkacağım çarşı inanılmaz kalabalikti.
Akşama karnıyarık şehriye çorbası pilav salata ve ekmek kadayıfı var
Babam çıktı hastaneden daha doğrusu oy vermek ugruna köye gitmek için zorla çıkardı kendiniuğradım iyi görünüyordu.
Teşekkür ederim ablacimAldıklarınızı güle güle güzel günlerde kullanın canım
Teşekkür ederim canimGüzel günlerde kullanın canım
Burası da çok kalabalıktı
Baban için sevindim inşallah daha iyi olur