Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Günaydın günaydın canlar mutlu huzurlu pazarlar 😍

@zinnia ablacım hoş geldin Allah işlerinizde kolaylıklar versin,şimdiden hayırlı yolculuklar olsun 🤗

dolar milyoneri dolar milyoneri iyi olduğuna sevindim ,çok şükür canım Allah korusun 🤗

Purpplee Purpplee Allah yardımcın olsun canım benim 🤗

Dilyy Dilyy hayırlı yolculuklar güle güle git ve gel canım 🤗
Amin abla inşallah çok teşekkür ederim ❤️😍

Telefonun şarjını dün gece annemde unutup gitmişim sabah erken anneme geldim. Kimselere birşey yazamadım şarjı 2 ye düşmüştü telefonu tamamen kapatıp yattım

Allah razı olsun sizlerden de güzel dilek ve temennilerinizle destek oldunuz 😍😍😘😘🤗🤗🤗
Allah hepimizin her daim yar ve yardımcısı olsun
Dünyada ve ahirette bizlere af afiyet huzur selamet bolluk bereket versin .Amin 🤲

Gereksizin desteklediği ne kadar oy almış ablacım
3.Parti onlar 🤣🤣🤣

Ilçede millete oy yoksa hizmet yok diye tehdit edip durdular tehdit mesajları bize sökmez ilçem bütün eğmez böyle çapulcu takımına,eğmedi de...

Buna benzer facebook da mesajlar yazdım diye seçim sürecinde beni tehdit ettiler

Yok efendim devlet memuruymuşum da vs vs bana mesajlar attılar

Benim adayım üstelik bağımsız aday olarak kazandı bu seçimi 😍😍😍🤗🤗🤗

Günaydın hanımlar, seçim sonuçları vatana,millete, bizlere, çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun.
Ramazana kapanış yapamadım o sebeple oğlusa kahvaltıda eşlik ettim, menüyü yazmayayım Ramazan günü 🙂
Evi toplayıp parka gitmeyi planlıyorum ya da bir vadi var oraya, bakalım.Dunden yemeğimiz de var, temizlik cumartesi yapılmıştı, çıkabiliriz 🤗

Oğlana doğum günü hediyesi olarak 3 tişört aldım
1090 tl
200 tl de harçlık verdim

Büyük oğlana bu ay 3500 tl ye ek olarak 1000 tl göndereceğim nasipse
Koç burcu erkeği zordur be bkz abim 😒
Güzel günlerde kullansın Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin yeni yaşı ona hep güzellikler getirsin ablacım 💕

X