Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Okulda öğlen yediklerimiz ,bugün yine evde yemek yiyemem.

Kuru fasulye
Pilav
Acı biber turşusu
Kemal paşa tatlısı

Merhaba Kızlar,

Bugünkü maddi durumum aşağıdaki gibidir :)

Banka Hesabı:11.244,90₺ - 400₺ - 8.880₺= 1.965,04₺ ( Çitlekçiden oğlum için kuru üzüm ve kuru kayısı aldım birazda atıştırmalıklar, 2.960₺'den 3 adet 22 ayar gram altın aldım)
KK. Hesap Kesim : 17760₺ - Son ödeme tarihi Ayın 5i maaşla ödeyeceğim.
KK. Yeni ay harcama: 3.158,61₺ +800₺ =3.958,61₺ (Benzin aldım)
Sanal Kart: 1472 ₺ (795₺ si arkadaşlardan gelecek)
Cüzdan: 1800₺

Juzdan uygulamasında 200₺ harcamaya 100₺chip para vardı onu da kazandım pazartesi düşeriz..

200₺ de sma bağışımızı gönderdik..

Her ay düzenli bağışlar yapıyorum elimden geldiğince bu ay, ay içerisinde yapamadım.. içimde inanılmaz bir sıkıntı yaşadım.. az önce bağış yaptım içim ferahladı.. sanki o bebeklerin parası benim cebimde emanet duruyormuş gibi hissediyorum.. Keşke durumlarımız daha iyi olsa da daha çok bağış yapabilsem..
Oğlumun kıyafetlerini küçülenleri vs hemen ayırıyorum hemen verebileceğim kişilere gönderiyorum.. onlarında bir ihtiyacını görebileyim diye..
Kadın sığınma evinde olan bir kardeşimizin küçük kızına da elimden geldiğince desteklerde bulundum..

200₺ de sma bağışımızı gönderdik..

Her ay düzenli bağışlar yapıyorum elimden geldiğince bu ay, ay içerisinde yapamadım.. içimde inanılmaz bir sıkıntı yaşadım.. az önce bağış yaptım içim ferahladı.. sanki o bebeklerin parası benim cebimde emanet duruyormuş gibi hissediyorum.. Keşke durumlarımız daha iyi olsa da daha çok bağış yapabilsem..
Oğlumun kıyafetlerini küçülenleri vs hemen ayırıyorum hemen verebileceğim kişilere gönderiyorum.. onlarında bir ihtiyacını görebileyim diye..
Kadın sığınma evinde olan bir kardeşimizin küçük kızına da elimden geldiğince desteklerde bulundum..
Allah kabul etsin canım çok iyi yapmışsın
Sadaka belayı defeder hem verdiği iç huzuruna paha piçilmez 😘

Allah kabul etsin canım çok iyi yapmışsın
Sadaka belayı defeder hem verdiği iç huzuruna paha piçilmez 😘
Saolasın ablacım..
Ben çok mümin bir insan değilim belki.. Ama vicdanım diyor ki.. sende fazlaysa paylaş.. Bazen oğlumun yüzüne bakıyorum.. sonrada yetişemediklerim elinden tutamadıklarım aklıma geliyor.. kahroluyorum..
Çok lüks bir hayatım yok.. ama olsun evimde dam var.. evimde huzur var.. evimde sağlık var.. gerisi diyorum teferruat..

Allah herkesin kalbine vicdan versin..

Saolasın ablacım..
Ben çok mümin bir insan değilim belki.. Ama vicdanım diyor ki.. sende fazlaysa paylaş.. Bazen oğlumun yüzüne bakıyorum.. sonrada yetişemediklerim elinden tutamadıklarım aklıma geliyor.. kahroluyorum..
Çok lüks bir hayatım yok.. ama olsun evimde dam var.. evimde huzur var.. evimde sağlık var.. gerisi diyorum teferruat..

Allah herkesin kalbine vicdan versin..
Tövbe Yarabbim O ne laf kızzz Allah bilir hangimizin ne olup olmadığını bize düşen elimizden geldiğince Onun rızasını kazanmak için nefsimizle ve amansız düşmanımız iblisle mücadele etmeye çalışmak
Allah hepimizin her daim yar ve yardımcısı olsun imtihan çok çetin 😪

Salaaaaam
Nohut pilav yaptım yemeğe birde cacıki🤣
Bugünü de savdim yarın ne pisircem ben yaaa🥲
Ve aleyküm selam tatlım pilav bitti mi varsa yanına karnıbahar yemeği olabilir
Pilav yoksa.

Karnıbahar yemeği
Makarna
Yoğurt
Turşu gibi düşünebilirsin

Son düzenleme:
Sh
Salaaaaam
Nohut pilav yaptım yemeğe birde cacıki🤣
Bugünü de savdim yarın ne pisircem ben yaaa🥲
Aahhh ah biz kadınların ne pişircem derdi hiç bitmez 😭

Tek derdimiz bu olsun yeterki ☺️

Ben de şişkin ve de gerginim, hala hasta (malum) olmadım, barut gibi dolanıyorum, bi de yarın tartı günüm, kesin artı çıkarım 😅

bir ay ya bir aydır boşuna mı uğraşıyorum ben 🥹

Sh

Aahhh ah biz kadınların ne pişircem derdi hiç bitmez 😭

Tek derdimiz bu olsun yeterki ☺️

Ben de şişkin ve de gerginim, hala hasta (malum) olmadım, barut gibi dolanıyorum, bi de yarın tartı günüm, kesin artı çıkarım 😅

bir ay ya bir aydır boşuna mı uğraşıyorum ben 🥹
Vermissindir ya stres yapma

X