- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
İnan neymiş bu ekmek diye google dan arayacaktım ikidir simun yazıyorsun çünküKahvaltıda somun ekmeği yazacakken klavye simun ekmeği türetmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnan neymiş bu ekmek diye google dan arayacaktım ikidir simun yazıyorsun çünküKahvaltıda somun ekmeği yazacakken klavye simun ekmeği türetmiş
Allah bereket versin ablacımEk derslerimiz yatırılmış Allah bereket versin kazançlarımıza
Eve gelirken 200 tl lik benzin aldım
A 101 den Türk kahvesi ve torku minik çikolatalardan aldım 58 tl ödedim aslında 68 tl idi hadi uygulaması ile ödeyince çikolatada 10 tl indirim varmış
Aşk yok iş var work work workgarnım şiştiiii beaaaa
çokyedimmmm
efenim hayırlu huzurlu keyifli sağlıklı bol paralı bol aşklı az kavgalı bir hafta olsun inşallah
saat 10.30 gibi 2 yumurtalı yağsız omlet 5 zeytin 1 domtiss 2 salatalık 1 parça peynir ilekahvaltımı yaptım
saat 2 gibi 1 kase tarhana çorbası
biraz önce de 1 tavuk budu 4 dilim kabak 3 dilim patates fırın yedim
6 kaşık yulaf elma kakao 1 tk bal 1 tk tahin 2 çay bardağı süt 1 yumurta
il bir şey yaptım
Allah affetsin hiiç sevmedim tadını 1 dilim attım ağzıma tatlı niyetine
Sim un djdjdjrj simli eppekİnan neymiş bu ekmek diye google dan arayacaktım ikidir simun yazıyorsun çünkü
Çok teşekkür ederim canım benimAllah bereket versin ablacım
Kahve yanı çikolataları Da keyif kahvelerinle yemek nasip olsun
Abla bengarnım şiştiiii beaaaa
çokyedimmmm
efenim hayırlu huzurlu keyifli sağlıklı bol paralı bol aşklı az kavgalı bir hafta olsun inşallah
saat 10.30 gibi 2 yumurtalı yağsız omlet 5 zeytin 1 domtiss 2 salatalık 1 parça peynir ilekahvaltımı yaptım
saat 2 gibi 1 kase tarhana çorbası
biraz önce de 1 tavuk budu 4 dilim kabak 3 dilim patates fırın yedim
6 kaşık yulaf elma kakao 1 tk bal 1 tk tahin 2 çay bardağı süt 1 yumurta
il bir şey yaptım
Allah affetsin hiiç sevmedim tadını 1 dilim attım ağzıma tatlı niyetine
Ah o hadi uygulamasi..Ek derslerimiz yatırılmış Allah bereket versin kazançlarımıza
Eve gelirken 200 tl lik benzin aldım
A 101 den Türk kahvesi ve torku minik çikolatalardan aldım 58 tl ödedim aslında 68 tl idi hadi uygulaması ile ödeyince çikolatada 10 tl indirim varmış
Kimse memnun değil çıkmasindan.Bana yine çıkmadı,bu defa seviniyorumÇok şükür seçim görevi çıkmamış
Niye ne oldu?Ah o hadi uygulamasi..
Hadi yarışması ile bizi güzel bir kandırmışlardi
Hadi uygulaması üzerinden bilgi yarışması vardı,bundan 3,5 sene önce fln bir hevesle oynadık ex ile,bildikce para kazanıyorsun güya..Kazandık ama paraları vermedilerNiye ne oldu?
HımmmmHadi uygulaması üzerinden bilgi yarışması vardı,bundan 3,5 sene önce fln bir hevesle oynadık ex ile,bildikce para kazanıyorsun güya..Kazandık ama paraları vermediler
Evde yapınca yemez mi tostu ?Bugün harcama olarak bir simit aldım okulda 12,5 TL.
Oğlus kırtasiye ürünü istedi 30 TL verip aldım.Yeterki kırtasiye istesin,önüne sürerim varsa.
Şimdi de tost yiyor 135 TL ..
Eve gidemedik daha
Şu an nasıl bilmem,o zaman hakkimixi yediler, çok kişinin hatta bayağı tepki vardi sosyal medyada,anlaşmalı oldukları banka daha doğrusu vermediHımmmm
Ben hadi uygulaması ile her yaptığım alışverişin % 3 nü geri nakit olarak aldım
Bir de hadi indirimlerinden işime yarayan ürünleri alıyorum
Tost makinem yok,almak istiyorum.Evde yapınca yemez mi tostu ?
Anladım canımTost makinem yok,almak istiyorum.
Bir de para harcama hevesi var ,makine olsa yer mi bilmem.Misiri mesela evde patlatmayi kabul etmiyor sinemaya gidince.
Ams tost makinesi aklimda var
Ben tost makinesi almaya korkuyorumAnladım canım
Ama A 101 den granit tost makinası aldım elektrikli değil O kadar memnunum ki