- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
zaten olay muz eksiklğinden olduAbla ben
1 bardak süt içine 3 yk yulaf
Muz kaju fındık ceviz kakao bal karıştırıp yiyiyorum
oyyy tadı aklıma geldikçeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten olay muz eksiklğinden olduAbla ben
1 bardak süt içine 3 yk yulaf
Muz kaju fındık ceviz kakao bal karıştırıp yiyiyorum
Ağzım sulandızinnia abla
Yulaf süt yumurta kabartma tozu 1 çay kaşığı azıcık tuz karıştırıp teflonda krep yapıyorum arasına kaşar koyup ikiye katlayıp tost ya da gözleme yapmış oluyorum
Ya da tavada bir alt üst yapıp üzerine kaşar sucuk kekik zeytin domates dilimi koyup pizza yapıyorum
Bacim tostun arasında dilanın altın parcalarimi vardı o nasıl fiyattirBugün harcama olarak bir simit aldım okulda 12,5 TL.
Oğlus kırtasiye ürünü istedi 30 TL verip aldım.Yeterki kırtasiye istesin,önüne sererim varsa.
Şimdi de tost yiyor 135 TL ..
Eve gidemedik daha
Yanına birkaç patates kızartması,minnak minnak domates ve salatalık bir de yeşillik var diye sanırım böyle, alıştık bu fiyatlara tosttaAğzım sulandı
Öğlen yedim en son açım ama kendine ceza verdim öğlen 1er dilim börek kek poğaça yedim 1 tabakta şehriye salatası. Kızlarla biseyler yapalım dedik fazla kaçtı hemen uyumalıyım ki dün gibi olmasin
Bacim tostun arasında dilanın altın parcalarimi vardı o nasıl fiyattir
3000 e çıkacakmış seçim sonrasıAltın bir anda nasıl fırladı öyle yahu şaka gibi
Beklenen fiyatlar3000 e çıkacakmış seçim sonrası
Allah acil şifalar versin canımPazar gecesinden beri ailece mahvolduk. Önce kayınvalidem de başladı sonra bende. Şiddetli ishal ve kuskadan bir gece de iki kere acillik oldum. Şimdi ev halkı olarak hepimiz aynıyız bakanımız yok benim ailem 1000 km uzakta gerçekten rezilliğimiz tütüyor. Ben 31 yaşındayım bu kadar ciddi hasta olmamıştım. Neden olduğumuz da anlayamadım ama mahvolduk iki gündür işe falanda gitmedik daha yeni yeni telefona bakmaya başladım resmen dünyam kararmıştı
Çok geçmiş olsun canımPazar gecesinden beri ailece mahvolduk. Önce kayınvalidem de başladı sonra bende. Şiddetli ishal ve kuskadan bir gece de iki kere acillik oldum. Şimdi ev halkı olarak hepimiz aynıyız bakanımız yok benim ailem 1000 km uzakta gerçekten rezilliğimiz tütüyor. Ben 31 yaşındayım bu kadar ciddi hasta olmamıştım. Neden olduğumuz da anlayamadım ama mahvolduk iki gündür işe falanda gitmedik daha yeni yeni telefona bakmaya başladım resmen dünyam kararmıştı
Sağol abla valla çok kötü bir hastalıkAllah acil şifalar versin canım
Etrafımda insanlar patır patır dökülüyor Allah yardımcınız olsun
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinPazar gecesinden beri ailece mahvolduk. Önce kayınvalidem de başladı sonra bende. Şiddetli ishal ve kuskadan bir gece de iki kere acillik oldum. Şimdi ev halkı olarak hepimiz aynıyız bakanımız yok benim ailem 1000 km uzakta gerçekten rezilliğimiz tütüyor. Ben 31 yaşındayım bu kadar ciddi hasta olmamıştım. Neden olduğumuz da anlayamadım ama mahvolduk iki gündür işe falanda gitmedik daha yeni yeni telefona bakmaya başladım resmen dünyam kararmıştı
Çok geçmiş olsun canımPazar gecesinden beri ailece mahvolduk. Önce kayınvalidem de başladı sonra bende. Şiddetli ishal ve kuskadan bir gece de iki kere acillik oldum. Şimdi ev halkı olarak hepimiz aynıyız bakanımız yok benim ailem 1000 km uzakta gerçekten rezilliğimiz tütüyor. Ben 31 yaşındayım bu kadar ciddi hasta olmamıştım. Neden olduğumuz da anlayamadım ama mahvolduk iki gündür işe falanda gitmedik daha yeni yeni telefona bakmaya başladım resmen dünyam kararmıştı
24 saatlik açlıkSelamlar
Dün öğlenden beri bisey yemedim su kahve yesilcayla idare ediyorum
Omad yaptım resmen
Şuan çok fazla açlıktan hissetmiyorum iyi geldi
Bal gibi görüntüsüGeçen salı aldığım elmaları pekmez yaptım