- 28 Mart 2020
- 6.000
- 23.860
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıza iş buyur datlumOnun yikadigi bi dursun
Yıkamaya bile daha iyi olur onun yikadigindan
Yağlı olmuş anlamadım kiDağılsın üzülme,
tadı nasıl?
karabiber ekle miss gibi olur
Bizim a101 e gelmemiş ben de kaşar aldım 700gr 140 küsür liraDünkü aldığım sucuk ile tost yaptım, beğendim midemi rahatsız etmedi
Güle güle kullan canımYürüyüş ayakkabımı atmıştım geçen yıl eskimisti
Flodan indirim buldum 360tlye 2 taksitle aldım gitti. Markası yok ama yorumları çok iyi gelsin denerim olmazsa iade ederim
Güzel günlerde kullan canımYürüyüş ayakkabımı atmıştım geçen yıl eskimisti
Flodan indirim buldum 360tlye 2 taksitle aldım gitti. Markası yok ama yorumları çok iyi gelsin denerim olmazsa iade ederim
Aynı kaşardan ben de aldımBizim a101 e gelmemiş ben de kaşar aldım 700gr 140 küsür lira
Afiyet şifa olsun ablacım Torku’nun sucuğunu ben de beğeniyorum
Başka mağazada varmış buraya gelmemiş:)Aynı kaşardan ben de aldım
Sucukları adresini ver buradan alıp göndereyim
HahahahahKıza iş buyur datlum
Hiç olmasa internetten gene sipariş edebilirsinBaşka mağazada varmış buraya gelmemiş:)
Konum atıyorum
Güle güle kullan canım
Inşaallah beğenirsin
Teşekkür ederim canlarimGüzel günlerde kullan canım
O bir ergenusHahahahah
Hahahahahanah
All rightO bir ergenus
Yakında başka bi tane var ona giderim muhtemelenHiç olmasa internetten gene sipariş edebilirsin
Tatlım millet uygun gelen ürünleri sanki çekirge sürü geçmiş gibi yapıyorlarYakında başka bi tane var ona giderim muhtemelen
Ayın 8 ine kadarmış kampanya
Teşekkür ederim ablacım
Yok kız abla eskiden kaşar falan kapıl kapış giderdi şimdi alamıyor insanlar ne zaman kaşar sucuk indirim olsa fazla fazla oluyor reyondaTatlım millet uygun gelen ürünleri sanki çekirge sürü geçmiş gibi yapıyorlar
İyi geceler ablacım bende yatayım yoksa cips bana göz kirpiyorIyi geceler kızlar tatlı rüyalar