Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ben de kalkıp hazırlanıp erken çıkayım bari yürüyüşe, yarın sabah bizim memleketten bir vakfın yararına yöresel kahvaltı var, yemeden yiyeceklerimi eriteyim bari 😂😂 1 ocak a az kaldı, zaman çok çabuk geçiyor 😭

Sağol canım,

Senin asgari ücret patlamış 🤭

Beklenen son, çarpı üç dört beş düşün, durum gerçekten iyi değil… Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲

Ya bi kuru fasülye sipariş verdik ( Trabzon dan geliyor . Özel ve güzel bir fasülye, bir tanıdığın bahçesinde yetişen özel bir tohum, bana kuru fasülyeyi sevdirdi o kadar diyim 😅) kilosu 350 tl , 10 kilosuna 3.500 verdim… bundan 3 sene asgari ücret o kadardı be, ne olacak bu fiyatlar böyle bilmem, nereye kadar gidecek 🧐
O kuru fasulyenin içinde altın tozu mu varmış 🤣🤣🤣🤣🤣

Canımmmmm memleketimi bir kere daha sevdim 🤣🤣🤣🤣
En ala kuru fasulyenin kilosu 100 tl burada 😊

O kuru fasulyenin içinde altın tozu mu varmış 🤣🤣🤣🤣🤣

Canımmmmm memleketimi bir kere daha sevdim 🤣🤣🤣🤣
En ala kuru fasulyenin kilosu 100 tl burada 😊
Senin memleket zaten Türkiye nin en uygun fiyatlı yaşanabilir ili. Maşallah 😅

Bi Dr tarladan bize böyle , ama gerçekten yediklerimiz kuru fasülyeyse bu ne dedirtiyor 😅

Senin memleket zaten Türkiye nin en uygun fiyatlı yaşanabilir ili. Maşallah 😅

Bi Dr tarladan bize böyle , ama gerçekten yediklerimiz kuru fasülyeyse bu ne dedirtiyor 😅
Tatlım benim memlekette o fiyata kuru fasulyeyi satmaya kalksa kişi herhalde bi 5 olmasa da rahat 3 sene sonra anca satar onu da satamaz böceklenir 🤣🤣🤣🤣

Kızzz biz fakırıkkk nasıl alalım o fiyata kuruyu 🤣🤣🤣

Kendi fakir göynü zengin memleketim benim be yaa
Şaka bir yana Uşaklılar kaliteyi uyguna almayı bilir 😅😅😅

Kızlar günaydın bereketli maaşlarımız olsun inşallah
Bu ay ödemelerimi yaptım geri kalanına altın almayı düşünüyorum
Sizler kendinize özel istek harcaması olarak belli bir bütçe ayırıyor musunuz yoksa kalan maaşın hepsini mi yatırıma çeviriyorsunuz acaba
Maaşın kaçta kaçı yatırıma gitmeli ya da istek harcaması olmalı sizce 🙈

X