• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Sağol canım,

Senin asgari ücret patlamış 🤭

Beklenen son, çarpı üç dört beş düşün, durum gerçekten iyi değil… Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲

Ya bi kuru fasülye sipariş verdik ( Trabzon dan geliyor . Özel ve güzel bir fasülye, bir tanıdığın bahçesinde yetişen özel bir tohum, bana kuru fasülyeyi sevdirdi o kadar diyim 😅) kilosu 350 tl , 10 kilosuna 3.500 verdim… bundan 3 sene asgari ücret o kadardı be, ne olacak bu fiyatlar böyle bilmem, nereye kadar gidecek 🧐
O kuru fasulyenin içinde altın tozu mu varmış 🤣🤣🤣🤣🤣

Canımmmmm memleketimi bir kere daha sevdim 🤣🤣🤣🤣
En ala kuru fasulyenin kilosu 100 tl burada 😊

O kuru fasulyenin içinde altın tozu mu varmış 🤣🤣🤣🤣🤣

Canımmmmm memleketimi bir kere daha sevdim 🤣🤣🤣🤣
En ala kuru fasulyenin kilosu 100 tl burada 😊
Senin memleket zaten Türkiye nin en uygun fiyatlı yaşanabilir ili. Maşallah 😅

Bi Dr tarladan bize böyle , ama gerçekten yediklerimiz kuru fasülyeyse bu ne dedirtiyor 😅

Senin memleket zaten Türkiye nin en uygun fiyatlı yaşanabilir ili. Maşallah 😅

Bi Dr tarladan bize böyle , ama gerçekten yediklerimiz kuru fasülyeyse bu ne dedirtiyor 😅
Tatlım benim memlekette o fiyata kuru fasulyeyi satmaya kalksa kişi herhalde bi 5 olmasa da rahat 3 sene sonra anca satar onu da satamaz böceklenir 🤣🤣🤣🤣

Kızzz biz fakırıkkk nasıl alalım o fiyata kuruyu 🤣🤣🤣

Kendi fakir göynü zengin memleketim benim be yaa
Şaka bir yana Uşaklılar kaliteyi uyguna almayı bilir 😅😅😅

Kızlar günaydın bereketli maaşlarımız olsun inşallah
Bu ay ödemelerimi yaptım geri kalanına altın almayı düşünüyorum
Sizler kendinize özel istek harcaması olarak belli bir bütçe ayırıyor musunuz yoksa kalan maaşın hepsini mi yatırıma çeviriyorsunuz acaba
Maaşın kaçta kaçı yatırıma gitmeli ya da istek harcaması olmalı sizce 🙈

Günaydınlar iyi sabahlar🌸

Çok şükür maaşlar yattı ödemelerimizi yaptık

15.000 tl kredi kartı ödedim
10.000 tl de ev kredisi + bese gitti
10.000TL oğlana vereceğim
3.600 psikolog tutar
market pazar ne tutar bilmiyorum

Dün akşam trendyoldan alışveriş yaptım 9.900 tl tuttu.Kendime bot,pantalon, ev içinde uyku seti, yastık ,alez aldım.

Son düzenleme:
Kredi kartı borcu ödendi
oğlanlara harçlıklar gönderildi
yarım altın bedeli gün sahibine gönderildi
Müdür yardımcısına çay parası gönderildi

Kuyumcu altının gramına 3040 tl fiyat verdi henüz altın almadım hayırlısı

Allah kazançlarımıza bol bereket versin 🤲😊

Günaydınlar iyi sabahlar🌸

Çok şükür maaşlar yattı ödemelerimizi yaptık

15.000 tl kredi kartı ödedim
10.000 tl de ev kredisi + bese gitti
10.000TL oğlana vereceğim
3.600 psikolog tutar
market pazar ne tutar bilmiyorum

Dün akşam trendyoldan alışveriş yaptım 9.900 tl tuttu.Kendime bot,pantalon, ev içinde uyku seti, yastık ,alez aldım.
Canım aldıklarını güzel günlerde kullan 😘

Canım aldıklarını güzel günlerde kullan 😘
Teşekkür ederim seninde bereketli olsun canım 😘.Durdum durdum direndim ama sonunda bende dayanamadım aldım bişiler gerçi çoğu ihtiyaç .Sen daha önceden Venüs bot aldım çok kaliteli bir marka demiştin senin önerine güvenerek venüsten sipariş verdim.Bot ihtiyacım vardı

Sizler kendinize özel istek harcaması olarak belli bir bütçe ayırıyor musunuz yoksa kalan maaşın hepsini mi yatırıma çeviriyorsunuz acaba
Merhaba günaydın canım
Ben ihtiyacım olan neyse araştırır en ekonomik fiyatlısını bulmaya çalışır alır geçerim
Her ay illa özel bir isteğim olacak diye birşey yok
Ihtiyacın ne zaman ortaya çıkacağı belli olmaz çıkınca da çaresine bakarım

Onun dışında herkesin birikim yatırım gerçeği kendi gerçekleri ve tercihleri doğrultusunda şekillenir birşey denmez diyemem de

Ama kendime gelecek olursam bugün itibariyle yarım altın günümüzün sonuydu

Aralık ayı itibariyle hedefim nasipse maaşımın %70 ni birikime ayırmak

Yalnız yaşıyorum evlatlara lafı bile edilmeyecek bir harçlık gönderiyorum evim kira değil yaşadığım yerleşim yeri ülkemiz şartlarına göre oldukça ekonomik o nedenle gelirimin %70 'ni birikime ayırmak mümkün görünüyor
Bir de içkim, sigaram ,dışarı ve de gece hayatım yok elimden geldiğince ot gibi yaşamaya özen gösteriyorum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
gereği kadar yiyip içiyorum
Evde kendi yaptığım yemeği yiyecekleri tüketiyorum bu da hedeflediğim birikimi yapmamı kolaylaştırıyor

Çok yazacak şey bulurum da başınızı ağrıtmayayım 😘😘🌺🌺

Teşekkür ederim seninde bereketli olsun canım 😘.Durdum durdum direndim ama sonunda bende dayanamadım aldım bişiler gerçi çoğu ihtiyaç .Sen daha önceden Venüs bot aldım çok kaliteli bir marka demiştin senin önerine güvenerek venüsten sipariş verdim.Bot ihtiyacım vardı
Ahhhh venüs ahhhh😍
Adamlar gerçekten kaliteli mal üretiyorlar ve eskitemiyorum 7 bot vardı 2 tanesini çöpün yanına koydum da ayrıldım başka türlü mümkün olmadı kalan 5 bot ama hala bir taba bot ekrandan bana göz kırpıyor arada bakıyorum ve hemen ekranı kapatıyorum 🤣🤣🤣🤣🤣

Ekonomiyle ilgili okuduğum bir yerde gelirinizin en az yüzde yirmisi yatırıma harcanmalı diye duymuştum ama herkesin mali durumu yaşam şekli farklı olduğu için genellememek lazım diye düşünüyorum.Tek maaş olan var çift maaş olan var kira ödeyen var ödemeyen var geliri çok çok iyi olan var olmayan var o yüzden yatırım kişiden kişiye değişir.

İmkanınız varsa alabildiğiniz kadar altın alın .

Ahhhh venüs ahhhh😍
Adamlar gerçekten kaliteli mal üretiyorlar ve eskitemiyorum 7 bot vardı 2 tanesini çöpün yanına koydum da ayrıldım başka türlü mümkün olmadı kalan 5 bot ama hala bir taba bot ekrandan bana göz kırpıyor arada bakıyorum ve hemen ekranı kapatıyorum 🤣🤣🤣🤣🤣
Bu ilk siftah olacak bakalım bir venüs aşkıda ben yaşamak istiyorum😍😅

Merhaba günaydın canım
Ben ihtiyacım olan neyse araştırır en ekonomik fiyatlısını bulmaya çalışır alır geçerim
Her ay illa özel bir isteğim olacak diye birşey yok
Ihtiyacın ne zaman ortaya çıkacağı belli olmaz çıkınca da çaresine bakarım

Onun dışında herkesin birikim yatırım gerçeği kendi gerçekleri ve tercihleri doğrultusunda şekillenir birşey denmez diyemem de

Ama kendime gelecek olursam bugün itibariyle yarım altın günümüzün sonuydu

Aralık ayı itibariyle hedefim nasipse maaşımın %70 ni birikime ayırmak

Yalnız yaşıyorum evlatlara lafı bile edilmeyecek bir harçlık gönderiyorum evim kira değil yaşadığım yerleşim yeri ülkemiz şartlarına göre oldukça ekonomik o nedenle gelirimin %70 'ni birikime ayırmak mümkün görünüyor
Bir de içkim, sigaram ,dışarı ve de gece hayatım yok elimden geldiğince ot gibi yaşamaya özen gösteriyorum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
gereği kadar yiyip içiyorum
Evde kendi yaptığım yemeği yiyecekleri tüketiyorum bu da hedeflediğim birikimi yapmamı kolaylaştırıyor

Çok yazacak şey bulurum da başınızı ağrıtmayayım 😘😘🌺🌺
Aa abla ot gibi yaşamaya çalışanlara beni de ekleyiniz please çünkü bende sigara içki gece hayatı falan yok
Ama eve yemek söyleme gibi bi huyum var sadece kötü alışkanlığım haftada bir ya sa iki muhakkak oluyor valla
Bende maaşın önemli bi bölümünü kenara ayırıyorum ama bu seferde çok sıkıyorum gibi geliyor bi sonraki ay harcamaya vuruyorum niyeyse denge çok önemli gerçekten
Teşekkür ederim fikirlerin için 🥰

Ekonomiyle ilgili okuduğum bir yerde gelirinizin en az yüzde yirmisi yatırıma harcanmalı diye duymuştum ama herkesin mali durumu yaşam şekli farklı olduğu için genellememek lazım diye düşünüyorum.Tek maaş olan var çift maaş olan var kira ödeyen var ödemeyen var geliri çok çok iyi olan var olmayan var o yüzden yatırım kişiden kişiye değişir.

İmkanınız varsa alabildiğiniz kadar altın alın .
Evet herkesin imkanı dahilinde şekillenmeli gerçekten
Bir ata alabilsem her ay düzenli olması önemli işte
Bir ay başka bir ay başka davranınca olmuyor
Kişisel harcamada yapmadan olmuyor diyorum ki niye çalışıyoruz biz yani

Aa abla ot gibi yaşamaya çalışanlara beni de ekleyiniz please çünkü bende sigara içki gece hayatı falan yok
Ama eve yemek söyleme gibi bi huyum var sadece kötü alışkanlığım haftada bir ya sa iki muhakkak oluyor valla
Bende maaşın önemli bi bölümünü kenara ayırıyorum ama bu seferde çok sıkıyorum gibi geliyor bi sonraki ay harcamaya vuruyorum niyeyse denge çok önemli gerçekten
Teşekkür ederim fikirlerin için 🥰
Maaşın büyük bir kısmını kenara bırakabiliyorsan doğru yoldasın bence🧿Alışveriş yapmadan da olmuyor ihtiyacını aldıktan sonra mesele yok

Back
X