- 6 Ağustos 2010
- 38.792
- 68.086
Aldıkların bereketli olsun ablacım ve de geçmiş olsunNeyse
şimdi marketten marul muz maydanoz domates aldım 120 tl ödedim
eczaneye ise 330 gibi bir rakam ödendi kart ile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldıkların bereketli olsun ablacım ve de geçmiş olsunNeyse
şimdi marketten marul muz maydanoz domates aldım 120 tl ödedim
eczaneye ise 330 gibi bir rakam ödendi kart ile
Gözün aydın ablacımİptal olan konserin bedeli iade olmuş erkenden
1950 telaaaa
E tabii Uşaklızadelerden olduğun belli canımıniçiBen de onu genelde it gibi çalışır insan gibi yerim
Ya da ırgat gibi çalışır efendi gibi yerim
Derim abla
Bereketli olsun canım gramların her ay bollaşarak artsınOooo bayağı sohbetler edilmiş
Yoğun geçiyor günler,sizler iyisinizdir inşallah.İyi hafta sonları şimdiden
İki gün önce kurs ucreti yatmıştı, bugün onunla 1 Gr aldım.Gram gün borclarimdan birini daha stoklamis oldum böylece
Bu arada Varyemez canım 15 inde ben 1 gram almıştım yazmamış mıydım acaba? Bu ay ikinci kez gram almış oldum,geçen alıp arkadaşa vermiştim
Kenarda stok gramlarim var ama maaş günlerinde stok yokmuş gibi yeni alıyorum
Bayılıyorum şu okuldan gelip yaptıklarını yazdıkçaOkuldan geldim
Yemek yaptım, çamaşır yıkadım astım dünkü yıkanan çamaşırları katlayıp kaldırdım
Yemeğimizi yedik ortalığı topladım bulaşık makinasını çalıştırdım
Şimdi haberleri izlemek üzere biraz uzandım
Benim rahmetli dedem de medrese eğitimliydiE tabii Uşaklızadelerden olduğun belli canımıniçi
gerçi bende medrese eğitimi almış bir dedenin torunuyum ama gel gör bir taraf rahat durmuyor
sanırım rahmetli anneannemden gelen huylar
Benim anneannem ve babaannemin babalarıBenim rahmetli dedem de medrese eğitimliydi
Lakabı "hafız "idi
Hem Osmanlıca da bilirdi 29 sene oldu vefat edeli mekanı cennet olsun
Aslında şimdi daha iyi anlıyorum çok değerli biri olduğunu anlıyorum ama o zamanlar 20 yaşın altındaydım
Allah razı olsun ablacımBayılıyorum şu okuldan gelip yaptıklarını yazdıkça
asıl konu öğretmen olup hem evine hem işine zaman ayırabilmek müthiş bir şey
Sen hayatını kendin kazanmışsın canımAllah razı olsun ablacım
O yüzden mesleğimi seviyorum avantajları gerçekten çok bir de branş öğretmeni olunca gönlüme göre ders programı da yapılınca tadından yenmiyor çok şükür
Kendi memleketimde olmak ayrı güzel bir de memleketimde hayatın kolay akması ballı kaymak
Aminnnn çok teşekkür ederimBereketli olsun canım gramların her ay bollaşarak artsın
az kalmış 2 hafta sonu içerse de bu süre :)Kredi kartının hesap kesimine 12 gün kaldı
Yarın için dondurucudan kemikli kuzu eti çıkardım
Yarına menümü
patates püresi ,kuzu haşlama, mercimek çorbası
Salata, yoğurt şeklinde ayarladım
Abla yaaaaSen hayatını kendin kazanmışsın canım
her türlü
analiz edilince anlaşılırsın ancak
şöyle açıklayayım
oku öğretmen ol evlen 2 çocuk büyüt ve çok detayını bilmesem de hayatını zorlaştıran bir eşe katlanmamaya karar ver
ayrıl,kendi evini eşyalarını tekrardan yap çocuklara sahip çık
annenle ilgilen ve aradaki mesafeyi koru ( anne bile olsa ayrı evi olması konusuna sonuna kadar katılıyprum)
ve bunları kendi memleketinde yap
insanoğlunun birbirine katlanma sayıp sevme oranı çok düşüktür fikrimce
yapılanı söyleneni inadına kötü anlamak hemen saldırıya geçmek vb
Canım,Abla yaaaa
Ellerine yüreğine sağlık insan psikolojisinden çok iyi anlıyorsun ve de hayatı boşuna çiğnememişsin yazdıklarından belli
Memleketimde kendi insanlarım akrabalarım belki yaptıklarımı itiraf etmede zorlanıyorlar ya da bazen içten içe fesatlandiklarını hissetsem de hiç farkında varmamışım gibi davranıyorum
Nasıl derler aslında o fesatlık bence gizli hayranlık diye düşünüyorum
Bu da doğru yolda olduğumu hissettiriyor
Ama yedi kat eller daha kolay itiraf ediyor ve de takdir ediyor yaşadıklarım karşındaki mücadelemi
Allah razı olsun anlamaya çalışanlardan ne diyeyim
Iyi ki böyle bir platform var abla böylelikle bir-çok hayat hikayesini tanıma fırsatı buldukCanım,
yıllardır okuyorum ben seni
kulübe de yıllar öncesinde kuzum doğduğu senelerde üye olup zaman zaman okurdum
şifre isim vs unuttum yıllar sonra yine girdim farklı hesap açıp ve bazı forumlarda yazdım okudum ara ara
çok farklılıklarımız var aslında seninle
ama özünde anlıyor ve çok takdir ediyorum seni
ruhu kalbi güzel kadın çok burada
içlerinden birisin sen de
yedi kat el çünkü seni uzak görüyorAbla yaaaa
Ellerine yüreğine sağlık insan psikolojisinden çok iyi anlıyorsun ve de hayatı boşuna çiğnememişsin yazdıklarından belli
Memleketimde kendi insanlarım akrabalarım belki yaptıklarımı itiraf etmede zorlanıyorlar ya da bazen içten içe fesatlandiklarını hissetsem de hiç farkında varmamışım gibi davranıyorum
Nasıl derler aslında o fesatlık bence gizli hayranlık diye düşünüyorum
Bu da doğru yolda olduğumu hissettiriyor
Ama yedi kat eller daha kolay itiraf ediyor ve de takdir ediyor yaşadıklarım karşısındaki mücadelemi
Allah razı olsun anlamaya çalışanlardan ne diyeyim