- 28 Mart 2020
- 6.003
- 23.867
Bereketli olsun,ablacimOooo bayağı sohbetler edilmiş
Yoğun geçiyor günler,sizler iyisinizdir inşallah.İyi hafta sonları şimdiden
İki gün önce kurs ucreti yatmıştı, bugün onunla 1 Gr aldım.Gram gün borclarimdan birini daha stoklamis oldum böylece
Bu arada Varyemez canım 15 inde ben 1 gram almıştım yazmamış mıydım acaba? Bu ay ikinci kez gram almış oldum,geçen alıp arkadaşa vermiştim
Kenarda stok gramlarim var ama maaş günlerinde stok yokmuş gibi yeni alıyorum
Bizde essek gibi çalışırım kraliçe gibi yaşarım derizBen de onu genelde it gibi çalışır insan gibi yerim
Ya da ırgat gibi çalışır efendi gibi yerim
Derim abla
Akrabası fesat olmayan varmi ki?Abla yaaaa
Ellerine yüreğine sağlık insan psikolojisinden çok iyi anlıyorsun ve de hayatı boşuna çiğnememişsin yazdıklarından belli
Memleketimde kendi insanlarım akrabalarım belki yaptıklarımı itiraf etmede zorlanıyorlar ya da bazen içten içe fesatlandiklarını hissetsem de hiç farkında varmamışım gibi davranıyorum
Nasıl derler aslında o fesatlık bence gizli hayranlık diye düşünüyorum
Bu da doğru yolda olduğumu hissettiriyor
Ama yedi kat eller daha kolay itiraf ediyor ve de takdir ediyor yaşadıklarım karşısındaki mücadelemi
Allah razı olsun anlamaya çalışanlardan ne diyeyim
Sıkma canını canim. Arada oluyor böyle huzursuzluklar iş yerindeBu aralar iş yerinde ortam çok gergin. Sorumludan kaynaklı... İş için kimseye bir şey demek istemiyorum ama artık herkes ettiğini bulsun demeye başladım. Ortada ayan beyan haksızlık var ama işte sesimizi çıkaramıyorum çıkarsak sorunlu kisiler oluyoruz gerçekten çok yoruyor bu meslek beni artık .
Bizim orası da yangın yeri bu aralar
Müdüre soruşturma açılmış adam emeklilik dilekçesi vermiş konuyu bilmiyoruz herkes gergin
İyi uykular ablacimHemencecik uykum geldi en iyisi gidip uyayım kendime eziyet ediyorum resmen uyumamakla