- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 31
Ya hem yiyorsun hem veriyorsun sende kiskanilacaklar listesine eklendiGunaydin
Hayırlı cumalar
Bugün tartıltım 1100gr vermişim 71.7 oldum ramazana kadar 70e ineyim inşallah çok amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya hem yiyorsun hem veriyorsun sende kiskanilacaklar listesine eklendiGunaydin
Hayırlı cumalar
Bugün tartıltım 1100gr vermişim 71.7 oldum ramazana kadar 70e ineyim inşallah çok amin
Canım bizde de öyle bir şey yok biz ne yazık ki 40 derece ateşle cLisan bir meslek grubuyuz, eleman olmadığında yıllık izin dahi verilmeyen, hastayken çalıştırılan... o yüzden bu konu da yardımcı olamayacağımBana mazeret izni (1gün) için gerekçe lazım hatunlar bi fikir verin
Teşekkür ederim canimMaşallah canım harika gidiyorsun
Teşekkür ederim ablacimSüper tatlım
Allah,hayrını kabul etsin ablacimMarketten okuldaki kendi sınıf öğrencilerime de birşeyler alıp dağıttım, seviyorum ben bu kuzucukları yahu
Tapu işlerini halletmek üzere....iline gideceğimden ......Bana mazeret izni (1gün) için gerekçe lazım hatunlar bi fikir verin
Yok valla salı gününden beri acımYa hem yiyorsun hem veriyorsun sende kiskanilacaklar listesine eklendi
Ben hep açım ama üç gündür yedim yarın tarti günü stes bastiTeşekkür ederim canim
Teşekkür ederim ablacim
Allah,hayrını kabul etsin ablacim
Tapu işlerini halletmek üzere....iline gideceğimden ......
Ya da yasliligindan oturu tek basinq gidemeyeceginden dolayi annemin tapu işleri için.... iline goturecegimden
Yok valla salı gününden beri acım
Haydi gözün aydın canım, senin adına sevindimİzin işini hallettim çok şükür
Daha önce almamış olmamdan ötürü ses etmedi sanırım :)
Bereketli olsun canım, listeye şubat ayı için 2 gr ekledimOooo bayağı sohbetler edilmiş
Yoğun geçiyor günler,sizler iyisinizdir inşallah.İyi hafta sonları şimdiden
İki gün önce kurs ucreti yatmıştı, bugün onunla 1 Gr aldım.Gram gün borclarimdan birini daha stoklamis oldum böylece
Bu arada Varyemez canım 15 inde ben 1 gram almıştım yazmamış mıydım acaba? Bu ay ikinci kez gram almış oldum,geçen alıp arkadaşa vermiştim
Kenarda stok gramlarim var ama maaş günlerinde stok yokmuş gibi yeni alıyorum
Teşekkür ederim ablacımHaydi gözün aydın canım, senin adına sevindim
Iyi akşamlarİyi akşamlar
rejime girdim ben
sakın zinnia ya söylemeyin haberi yok henüz
karnı acıkıp şekeri dibe vurduğunda haberi olabilir
bilmiyoz biz deyin
Ben de onu genelde it gibi çalışır insan gibi yerimbirikim ile ilgili yazdığım sanırım eksik olmuş
yeri gelir it gibi çalışır
yeri gelir it gibi harcarım mı desem nedir bilemedim
hanımefendice yazayım dedim ama olmadı
durmadı içimdeki kuduruk zinnia