- 16 Şubat 2012
- 6.221
- 10.060
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi geceler canimHepinize iyi geceler Allah rahatlık versin
Sağol abla insallahAfiyet şifa olsun balik yenmezmi yarın kalfigin yerden devam edersin
Sağol canımAfiyet bal olsun canim
Sonunda abla konuşmanız daha iyi olmuş, en azından biraz olsun anlamıştır. Ama gerçekten erkekler daha düz mantık biz8m givi detay düşünmüyorlar neyse bundan sonrası inşallah iyi olurİyi olmaya çalışıyorum bugün biraz konuştum hatta bağırmış olabilirim .Bir konuyla alakali yine bir para mevzusunu söylemiyor bende kızdım niye benden gizliyorsun benim her şeyim şeffaf sen niye değilsin dedim. Kızmak için yer ariyorsun dedi neyse madem konuşuyorum diğer konuyu da soyleyim hatasini bilsin dedim çünkü hala sormuş değildi araba senin kendi malın degil ikimizin sen bencilliginden beni almaya gelmedin ben ne kötü oldum haberin varmı dedim herkesin yakını aldı ben tek kaldım sap gibi dedim.araba yok birşey yok.ben banyo yapacağım dedim sana niye aldinki almasaydin dedi.isemi gidiyorsun dugunemi banyonun ne aciliyeti vardı beni aldıktan sonrada yapardın gel dedimmi gelmen gerekirdi dedim.bencilsin kendi rahatını bozmamak için gelmedin dedim.Ayrica yeni gelin gibi küsüyorsun konusmuyorsun benmi seninle uğraşacağım hatalı olan sensin dedim.ee ben kapını çaldım o gece sinirliydin acmafin dedi ertesi günde kapı kilitliydi tıkladım acmadin dedi ben neyapayim dedi.sanki dilini yutmuş .tabi açmam sinirliydim dedim .Yani kendini haklı görüyor .Bu konuşmalardan öncede 1000 TL verdi pazar parası diye birde istersen 10 bin yollayim dedi yolla dedim.yollamis hemen o parayla konut kredisini ödedim.Tabi ona söylemedim. Dediklerinde çok haklısın .fazla maaş alınca erkekte kompleks olabiliyor ya da suistimal edebiliyor .Nasılsa onda para daha çok diye harcamalar kadına yikilabiliyor.Bir aydır dikkat ediyorum.Eskisi gibi verici değilim herşeyin fazlasi zarar. Borçlarımı sifirlamaya calisiyorum nasipse sonra birikim ama bir yandanda çok yoruldugumu hissediyorum hem iş hem ev yordu beni belki emeklide olabilirim.
Hosbuldum canim, dakikalarla yarisdayim hergün. Sen nasilsin?Günaydın hanımlar güzel bir hafta sonu olması dileğiyle
Dün ders nöbet bir de siyaset peşinde koşturma ile geçiyor vakit bağımsız adaylığını açıklayan çalışkan başkan için çalışmaya devam
Karşısındaki menfaatçi ,düzenbaz çakallara karşı bu adamcağıza sahip çıkmak gerek diye millete laf anlatmaya çalışıyorum
Yorgunluktan atıldım gittim
Dilyy balık salata afiyet şifa olsun canım
Cennetmeyvesii nişanınız hayırlı olsun tatlım
penceremden çok iyi yapmışsın içindekileri ortaya koymakla, biraz söylediklerini enine boyuna düşünsün ona göre davransın, sen de sakın taviz verme canım bunca yıl verdiklerine saysın
A Asmin75 hoşgeldin canım nasılsın?
Purpplee doğalgaz faturası çok iyi gelmiş
Sağol ablaGünaydın hanımlar güzel bir hafta sonu olması dileğiyle
Dün ders nöbet bir de siyaset peşinde koşturma ile geçiyor vakit bağımsız adaylığını açıklayan çalışkan başkan için çalışmaya devam
Karşısındaki menfaatçi ,düzenbaz çakallara karşı bu adamcağıza sahip çıkmak gerek diye millete laf anlatmaya çalışıyorum
Yorgunluktan atıldım gittim
Dilyy balık salata afiyet şifa olsun canım
Cennetmeyvesii nişanınız hayırlı olsun tatlım
penceremden çok iyi yapmışsın içindekileri ortaya koymakla, biraz söylediklerini enine boyuna düşünsün ona göre davransın, sen de sakın taviz verme canım bunca yıl verdiklerine saysın
A Asmin75 hoşgeldin canım nasılsın?
Purpplee doğalgaz faturası çok iyi gelmiş
Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin, şimdiden afiyet olsun ablaDün büyük oğlan san sebastian cheesecake istedi marketten 2 krema ,600 gr labne ,patates ,limon aldım 170 tl ödedim.
Bugün nasipse yolcu yavrum
Allah razı olsun canımAllah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin, şimdiden afiyet olsun abla
Bahtları yolları kaderleri açık olsun inşallahDün büyük oğlan san sebastian cheesecake istedi marketten 2 krema ,600 gr labne ,patates ,limon aldım 170 tl ödedim.
Güle güle gitsin güle güle gelsinDün büyük oğlan san sebastian cheesecake istedi marketten 2 krema ,600 gr labne ,patates ,limon aldım 170 tl ödedim.
Bahtları yolları kaderleri açık olsun inşallah
Allah razı olsun kızlarGüle güle gitsin güle güle gelsin