- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 31
Yengeç abla yukseleni başakKoç burcu mu aslan mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yengeç abla yukseleni başakKoç burcu mu aslan mı ?
Bu önerileri bu ay uygulayacağımEn önemli şey adım atmak bir yerlerde yanlışlık olduğunu kabul etmek düzeltmek için çözüm üretmek bu zaten olmuş
Kesinlikle listesiz alış veriş olmaz
Bir de alış veriş yaparken karşımıza liste dışı çıkan ürünlere karşı istek mı ihtiyaç mı diye sorulmalı
Indirimler mutlaka takip edilmeli
Bende öyle düşünüyorum abla bir de eğitimci olan sizler daha iyi bilirsiniz ama yeni eğitim sistemi hayal etmek üzerine değil mi ben mı yanlış biliyorjmDilyy yerim ben o yengeç yavruyu
Ya o öğretmen arkadaş daha pişecek gidecek daha yolu var
Bi rahat bırakalım çocukları ağız tadıyla hayaller kursunlar
Hayal kurmak değil mi birçok gelişimin temeli
Birde abla bende çok hayal kuran bir çocuktum hala da kurarım. Zaten bu hayal kurmaya bağlı da bir yeteneğim var çocuk belki de bu geni benden aldı ve ayni konuda yeteneği de olabilir bunu da söyleyeceğim yarinKalıplar içine tıkmaya çalışmamak lazım geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımızı
Onların kişilik gelişimleri de tıpkı parmak izleri gibi kendine özgü
Sorunumuz birkaç insan modeli yetiştirmeye çalışmak
Anlamaya çalışmamak ya da anlayamadığımızı anlamak için çalışmamak ya da hemen peşin hükümlü olmak
Çocuk yetiştirmek elde kuş tutmaya benzer fazla sıkmak da fazla serbest bırakmak da olmaz
Ama çocukla diyalog kurarken alıp karşımıza yumuşak tonda sevecen tavırla onu anlamaya çalıştığımızı hissettirerek kendini güvende hissetmesini sağlamaya çalışarak yaklaşımda bulunmalıyız
Ohhhh. Sefan olsunCennetmeyvesii benim keyfimin kahyaları kaçtı
Annemin yüzünden mercimek köftesi yapmış marul acı biber turşusu ve ayran ile epey yemişim
Bu kez de tok karna yemek hazırlamak zor geldi
Bu kez tok ayı oynamadı
Oğlan gelince ona ya menemen ya da sucuklu kaşarlı tost yaparım
Ben tok muyum herkes tok
Ben ananas koymadım sadeceTavada bir ben yokum
yalnız tadının müthiş olduğuna eminim
Benim kizim 5 yasinda ve bunlari yaptiginda seviniyorum, cünkü hayal gücünü gelistiriyor. Takma kafana bence, her cocuk bunu yapiyor25 en fazla çok genç daha. Bende öyle düşünüyorum abla izlediklerini etkileniyor ve o karaktere bürünüyor bu da bana anormal gelmiyorm
Ya çok teşekkür ederim valla takmamaya çalışıyorum bakalım bugün görüşeceğizBenim kizim 5 yasinda ve bunlari yaptiginda seviniyorum, cünkü hayal gücünü gelistiriyor. Takma kafana bence, her cocuk bunu yapiyor
Tabiki tatlım seve seveHerkese selam
@ozrengın ablacım 35.000 düşer misin borçtan