Sagol canım sana da geçmiş olsun.Duzlesme annemde de var, yıllardır el işi yapıyor ondan sanırımMutlu yıllar canim
Gecmis olsun. Benimde boyun duzlesmesi var çok ağrıyor yine bu aralar
İyi geceler ablaYarın küçük oğlan nasipse yolcu
Yarın için yemek derdi yok o nedenle küçük oğlan sever ıslak kek yapayım götürsün arkadaşlarıyla yesinler diye düşünüyorum
Sabah ola hayrola
Iyi geceler hanımlar Allah'a olun
Teşekkür ederim canim. Ben el işi de yapmadım hiç niye oldu anlamadimSagol canım sana da geçmiş olsun.Duzlesme annemde de var, yıllardır el işi yapıyor ondan sanırım
Bilgisayar başı mı çalışıyorsun peki ?Teşekkür ederim canim. Ben el işi de yapmadım hiç niye oldu anlamadim
Maşallah diyelim daha güzel gunleriniz bol bereketli anlariniz olsun...Günaydın tatlım ben günü uzun yaşamayı sevenlerdenim sabah namazı ile kalkarım yaz kış tatil mesai günü farketmez yılların alışkanlığı olmuş
Kuşlara bulgur attım cıvıltılarını dinliyirum sanki müzik korosu gibi aradan duyulan kumruların nispeten kalın tok sesleri bi harika
Bu arada bir kumru penceremin önüne gelmiş fotoğrafını çekemeden gitti
Edebisanatlardaki tevriye mi denir ne denir bilemedim bir satisal i olarak ama bende iki anlamlı anladım.sokaklari süpürenin kendini kastederek aslında ex e gönderme oldugnuKız ona laf sokmuyorum sokakları süpürme lafı kendime
Ama tabi seninki de bir bakış açısı
Herkes kendi niyeti doğrultusunda sokak süpürüyordu işte
Sokaklar tertemiz oldu ama genel toplum sağlığına katkıda bulunduk
Birde acaba böyle bana da yaz denilince gerçek mi oluyorVaryemez
canım sen bana 10 gr lık bir bilezik daha ekler misin
toplamda 30 gr olmuş olacak.
eğer seversem takar devam ederim.
sevmezsem çevirir gr yapar birikimi revize ederiz.
yüksek ihtimal takarım :)
Günaydın canım Allah sana da bebeğine de sağlık versin ,gerisi hallolurGünaydın kızlar
Hiç vakit bulupta yazamadım
Bende bir ara benim üzerime olan borçları hesaplayayımda tabloya ekleyelim
Kocamın nereye ne kadar borcu var onu hiç bilmiyorum zaten
Onun finans işlerine hiç karışmıyorum ben.
Dün kenara 800 TL attım
Bu hafta bileziği alırım parası birikir diyordum. Ama alamayacağım sanırım
Günüm günümü tutmuyor
Hamileliğimde 6 buçuk ay bitmiş.
Erken gelme ihtimaline karşı Ne olur ne olmaz diye bebeğin ve benim eksiklerimi biran önce tamamlayıp valizi hazırlamam gerekiyor artık.
Benim kız tam 1 ay erken gelmişti
Oğlan dahada acele edebilir.
Dünyaya yeni bir can getirmek çok masraflı bir süreç
Amin ,Allah razı olsun canım benimGünaydın herkese
Varyemez abla Allah kavuştursun hayırlı yolculuklar
sempatik_kiz sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın inşallah canım, çantanı hazırlamak iyi
Fikir temkinli olmakta fayda var maddi olarak da Rabbim kolaylaştırsın inşallah
Güle güle güzel günlerde huzurla kullan canımDün okuldaki odam için aldığım çaycı geldi
Çalıştırdım bi sıkıntı yok güzel çalışıyor
Uzun ömürlü olur inşallah
Geçen otobüs mola verdi kaşarlı sucuklu tost aldım 95 TL ye büyüklüğü de iyiydi,Afyon sucuguymus denemek istedim çok da açtım. Bir başka yerde, kafelerde dediğin gibi fiyatlar,yanına ikinuc patates bir domates koyunca fiyatlar uçuyor.Kahvaltıda kendime kaşarlı sucuklu tost yaptım
Aklıma tost fiyatları ne olmuş ki acaba diye geldi internetten baktım liva diye bir sayfada 195 tl yazıyor
Allah'ım bana verdiğin akıl fikir beceri ve mutfak için sana şükürler olsun
1 kilo kaşar 1 kangal sucuk alsam ohoooo onu kaç ay kullanırım hergün yiyip içeceğim tost olmadığına göre
Pizza yaparım
Kaşarı püre yaparken graten vs yaparken kullanırım
Piyasa fiyatları gerçekten soygunculuk örneği
Maliyetini bildiğim ve de yapabildiğim şeylere para vermek bana kendimi enayi gibi hissettiriyor
Yemek sepetine baktım 500 gr kuzu tandır 1600 tl
250 gr 772 tl
Bu firmaları ayakta tutan bence bilinçsiz, beceriksiz ya da hiç sorgulamadan hayatı yaşayan
Ya da aşırı lüks tüketim meraklısı müsrifçi tayfa
Gerçekten insanoğlu kendi kazancını kendisi hiç ediyor bence çok üzücü bir durum bu
Teşekkür ederim ablacımGüle güle güzel günlerde huzurla kullan canım
Okulda kantinden mi içiliyor çaylar?Dün okuldaki odam için aldığım çaycı geldi
Çalıştırdım bi sıkıntı yok güzel çalışıyor
Uzun ömürlü olur inşallah
Statü kazanma olarak görüyor bazı cahiller çünkğaşırı pahalı olan yere sanki ucuzluk varmış gibi dolusuyo insanlar.