Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap hadi dinlen birazHerkes uyudu erkenden,yarin esim erkenden ise gidecek.
Bende tv izliyorum
Kalkiyim bi.kahve yapiyim kendime
Sessizliğin verdiği huzuru seviyorum
Ne hazırlamayı düşünüyorsun, kopye çekeyimHaftalik harcama hedefim yok benim. Ihtiyac duydukca aliyoruz, alabiliyoruz...
Damat dunden beri Istanbul'da. Yarin kizla torun kahvaltiya gelecek. Onlar gec uyaniyor, biz erken. Sıkı bir pazarlik sonrasi, saat 10.15 gibi sofraya oturmakta anlastik...
Ben bilmem beyim bilir... Yarin onun gunu...Ne hazırlamayı düşünüyorsun, kopye çekeyim
Yok ben aramam..Pandemiden dolayi aylardir evdeler, damat bu hafta 14.00-16.00 arasi kuruma gitmeye basladi. Kiz evde...Maşallah erkencisiniz demek
Benim annem hergün sabah erkenden ariyor biraz geç açsam teli hemen sen daha bu saate kadar yatiyormuydum demeye başliyor.
Sucuklu yumurta yapacakmis, domates ve kapya biberin uzerine hafifce z.yagi gezdirip kendi halinde kizartacakmis, uzerine dilimlenmis kasar koyacakmis. Bir de simit ve tahinli pide alabilirmis...Ne hazırlamayı düşünüyorsun, kopye çekeyim
Hastaligimdan once 100 kg domatesten yapardim. Melemen, sos, dogranmis domates. Saglik, vakit olsun da yapin, kisin ele gelir.Yakında bende kışlık hazirliğına başlicağım
Geçen yaz 3 kasa domates konservesi yaptım bitti hepsi.
Bu sene de 3 kasa yaparım ama çok yoruyor bütün domateeslerin kabuğunu soymak,doğramak ardindan kaynatmak
Birazda kurutmalık yaparim biber,patlican ve kabak.
Birazda patlican közleyip dondurucuya atmak istiyorum.
Ama önce bi dondurucuyu temizlemem gerekiyor.
Hayırlı olsun bence çok yerinde bir fikir yok sayıp biriktirmek harika olurHanimlarrrrrr Ben de güzel haberle geldim
Ev kredimizi yapılandırdik
Her ay 500 tl daha az ödeyeceğiz
Ben bu 500 tl nin üzerine az para koyup her ay çeyrek alayım diyorum sanki eski düzen devam ediyormuş gibi :)
Çok geçmiş olsunHastaligimdan once 100 kg domatesten yapardim. Melemen, sos, dogranmis domates. Saglik, vakit olsun da yapin, kisin ele gelir.
Kislik hazirlik en fazla bir hafta suruyor, bir yil yeniyor. Cok bereketli...
Tesekkur ederim canim...Çok geçmiş olsun
Aynen biraz yorucu ama çok da bereketli oluyor.
Hem.kış boyunca mis gibi yaz domatesi tüketiyoruz.