Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ya cnm yanlış anlama ama bir şey söylemek istiyorum
Zaten gelinden beklemen biraz saçma bir hareket değilmi
Bence ailelerin gelin ve damattan bir şey beklemesi çok yanlış geliyor bana
İslamiyette kadının eşine bile hizmet etmesi zorunlu değil
Kaldıki diğer aile fertleri…
Bence beklentiyi düşük tutsak herkes daha mutlu olur

Burada hatalı olan kardeşin gibi duruyor
Gelinin çalışmasına karışamam kendi tercihi
Fakat anlattığından anladığım kadarıyla Sizin gelin biraz yiyici tarafındanmış öylesine ayrı uyuzum
Ama neticede ona bu kapıyı açan kim
Önce onu sorgulamak gerekiyor
Gelip direk kayınpederinden isteyen oysa ona bir ayağını yorganına göre uzat denir
Ama yok kardeşin istiyorsa gelip sorun gene kardeşinde demektir

Aramızda yaş farkıda var. Siz benden daha tecrübelisiniz
Daha çok görüp geçirdiniz
Belkide ben yanlış düşünüyorum bilmiyorum

Tatlım islami açıdan dediklerine katılıyorum ama bu işin bir de örfi yönü var
Zaten kalbinde minnacık da olsa Allah inancı, kul hakkı, peygamber ahlakî olan kişi de aciz insana elinden geldiğince yardımda bulunur o onun o kişiye ikramıdır
Allah bizlere vicdan merhamet versin

Sabah erkenden kalktım.Makinaya çamaşır attım
Şimdi kahvaltımı yapıyorum

Birazdan satılık yaklaşık 2500 metre kare bir yer var orayı araştırmak istiyorum
Şartlar uygun olursa elimdeki bütün altınları satıp ziynet olanlar dahil alayım diye düşünüyorum hayırlısı Allah 'tan.

Ohhh mis gibi olmuştur kız kardeş olması ne güzel işte birlikte hemen halletmişsiniz
Allah hayırlı kavuştursun
Sakla abla sakla bu erkeklere hiç güven yok valla akılları beş yaş çocuğu gibi
Bi şekere kanmaya çok müsaitler
Elinde birikim olsun
Ay ben yerim amcayı yaaa çok masum iyi niyetli düşünüyo
Benim babam da böyle
Ama herkesi kendileri gibi düşünüyorlar işte
İnsanlar o kadar temiz değil maalesef
Ayrıca babanın parası ayrı birikmeli bence de

Afiyet şifa olsun ablacım
Hadi bakalım yer mantıklıysa hayırlısıyla kolaylıkla nasip olsun inşallah

Teşekkür ederim canim evet iyi oldu yoksa tek başıma çok zorlanırdım

Valla kesinlikle sorun kardeşlerde
Yoksa gelinlerin karakteri bozuksa kocalarının davranışına gore daha ileri bir seviyeye geciyorlar.
Dün temizlik yemek derken yorgunluktan ağzımız ayrilmisken hanımefendi çocuklarını göndermiş.asiri yaramazlar. Kardesim diyemezmi temizlik var gonderme diye. Bencillik bu başka bisey degil.

Pesss hem yaralı parmağa işemezler hem insanın ağır yanından asılmaktan başka birşey değil, düpe düz saygısızlık

Pesss hem yaralı parmağa işemezler hem insanın ağır yanından asılmaktan başka birşey değil, düpe düz saygısızlık
Vallahi çok kızdım. Çokta üzülüyorum kardeşlerim niye böyleler diye. Ama erkekler evlenince böyle oluyor ya etrafımda da örneği çok.
Tek maaşla kredi çekip ev aldı. Maaşın yarısından fazlası kredide. Ama ne gezmesinden kisiyor gelin hanım ne alışverişinden. Pahalı markalardan giyinirler sürekli biyerlere giderler başka illere yani.
Dünde kardeşim diyorki yetmezse abimden ablamdan isterim. Kimse de tabi olur demedi. Herkes bıktı bunlardan çünkü. Ama demek isterdim ki biz sıcakta soğukta çocuklarımızı bırakıp sıcacık evlerimizi bırakıp calisiyorsak karında genç daha 30 yaşında. Yapabilir yani insan hiç yapamazsa evde çocuk bakar ne bileyim pasta yapıp satar. Ama her sikistiklarinda baba abi abla diye geliyorlar. Çalışmaya tenezzül etmiyor. İyice soğuyorum.

Ya siz böyle yazdıkça hayretler içerisinde kalıyorum ya bu ne onursuzluk, asalaklık utanmazlık
Mecbur mu karşındaki insanlar bunların totolarını kaldırmaya
Allah akıl fikir hidayet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…