- 6 Ağustos 2010
- 38.628
- 67.595
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bereketli olsun ve de geçmiş olsunMerhaba hanımlar iyi pazarlar.
Zor bir süreçten geçiyoruz. Eşim biraz rahatsız. Üzerine ailecek influenza olduk. Hem bedenimizi, hem ruhumuzu aşırı yıprattı bu süreç. Ama toparlıyoruz şükürler olsun.
Sizden ilham alıp cuma günü 2 gram altın aldım. Biz normalde altın birikimi yapmazdık hiç. Sepetimizde bir bu eksikti :) Biraz da böyle deneyelim bakalım.
Ohh güle güle kullan aldıklarını ablacimIyi ki evden dışarı çıkmıyorum gene de para harcayacak birşeyler bir yerler buluyorum
Kozmetik kişisel bakım ürünleri, giysi derken 1100 tl harcadım.
ben cocuklari kutuphaneye goturdum. Beslenme cantasi yaptim. Yinede para harcadikIyi ki evden dışarı çıkmıyorum gene de para harcayacak birşeyler bir yerler buluyorum
Kozmetik kişisel bakım ürünleri, giysi derken 1100 tl harcadım.
Yeter ki o para cüzdandan çıkacak olsun bulunuyor yer ve zaman sınırı tanımıyorben cocuklari kutuphaneye goturdum. Beslenme cantasi yaptim. Yinede para harcadik
Sicak cikolata istediler.
Maasim belli oldu. Ama ne kadar kenara atabilecegim belli degil yinede
Ellerine sağlık canım, mis gibi olmuştur odalarıSelamlar
Sabah kahvaltıya kvleri çağırdım
Poğaça patates salatası kuru domates salatası sucuk falan yaptım.
Onlar gidince mutfağı toplayıp çocukların odalarına giriştim yeni bitti isim Allahim ne çok çöp çıktı dolaplardan küçülenler ve giymediklerini ayırdım giysi kumbarasina, kullanılmayan zamanı geçmiş test kitapları ajandaları geri dönüşüm kutusuna atacağım.
Akşam banyo dolabi ve yüklüğe yarında mutfak ve kendi odama geldi sıra.
Tamam herşey çok pahalı madem kadın bütün gün seninkileri ağırlamış yetmemiş evlatların odalarıyla uğraşmışEllerimde ve saçımda egzama vardı bu aralar bağışıklığım düştü galiba hastalanınca. O kadar arttilar ki ellerimdeki çatlayıp kanıyor artık. İlaçlarda bir işe yaramıyor.
Dedim ki size yemek ısmarlayim hem yoruldum hem de ellerim dinlensin. Hava soğuk çıkmayalım zaten hersey pahalı yeriz biseyler dedi birde rahatsızlığı vardı kulaklarında arttı sanırım ayrı bir huysuzdu tartismadim o yüzden.
Tarhana corbasiyla domates soslu spagetti yaptım hem yaptım hem ağladım içim çok dolmusum galiba
Sagolasin ablacim valla iyi oldu dolapları düzenledim boşalttım fazlalıkları ama çok değil 1 haftaya eskiye donerEllerine sağlık canım, mis gibi olmuştur odaları
Asla eline bisey sürmez ama annesinin temizliğini de yapar salata da yapar orda.Tamam herşey çok pahalı madem kadın bütün gün seninkileri ağırlamış yetmemiş evlatların odalarıyla uğraşmış
Kendisi tarhana çorbasını karıştırıp makarnayı sizin önüne getiremiyor muymuş
Pesss gerçekten
Beter olsunBazı adamların başına gelecek var galiba Allah nimet nankörlerine bir zaman sonra dur diyor ona göre
Bence akıllarını başlarına alsınlar
Felek adamı bir bakmışsın keleğe çeviriveriyor
Benim çocukların babasının afedersiniz bok paçasından akıyor anlaşılan çocukların anlattıklarına göre...
Bir evde 5 senedir yemek pişmez temizlik yapılmaz her yer her yerde evi bok götürüyor eve temizlikçi alınmıyor belki de bulamıyordur aklı başında kimse onlara temizliğe gitmez burası küçük yer herkes herkesi biliyor
Demem o ki paranın da pul olduğu geçmediği yer var
Evlatların için sabret onlar da eğriyi doğruyu görsünlerBeter olsun
Adam olsaymış o da
Cokmu bisey istiyoruz
Az kıymet bilsinler insan gibi davransinlar
Onuda yapamıyorlar hayvan gibi yaşasınlar
Sanıyor ki ömür boyu çekeceğim
Hiç ummadığı bir anda neye uğradığını şaşıracak o günler gelecek inaniyorum
Öyle yapıyorum simdilikEvlatların için sabret onlar da eğriyi doğruyu görsünler
Ondan sonra bakarsın hala adam olmamayı tercih ediyorsa sen de istediğin gibi davranırsın
Biz gittiğimizde de hava buz gibiydi .Ayaz kesiyor derlerya öyle bir hava var .Pazar alışverişi hariç iki gündür hiç dışarı çıkmadım .Seninde aldikların bereketli olsun canım afiyetle yiyinBugün yaprağı sardım dolaba attım ispanakta sararmadan hemen yıkayıp posetleyip buzluğa attım.Ay o dert bende de var
Yazın kullandığım ilaçlardan sonra kilo almaya başladım 7 kilo vermem lazım iştahım çok acik
Ohhh afiyetle yiyin
Bende pazara gittim ama dondum dondum
1 kilo hamsi ıspanak marul maydanoz roka mandalina domates salatalık turp mantar patates soğan sarımsak lahanaya 500tl verdim
Eline sağlık ablacim
Hoş buldum ablacım nasılsındolar milyoneri hoş geldin canım